"Звєзда їм буде": Росію чекає смертельний 2024 рік - мольфар Макс Гордєєв

24 грудня 2023, 11:20оновлено 25 грудня 2023, 10:57
Таролог Макс Гордєєв розповів, коли та як Україна переможе у війні з Росією.
Макс Гордеев прогноз на 2024 год
Макс Гордєєв прогноз на 2024 год / Главред

Чи чекати Україні перемоги у 2024 році, якою буде ситуація у Росії та хто стане новим президентом країни-агресорки, а також - чи отримає Україна допомогу від США? Про все це в інтерв'ю Главреду розповів мольфар, таролог та переможець "Битви екстрасенсів" Макс Гордєєв.

Максе, дайте, будь ласка, загальний прогноз на 2024 рік. Чого нам чекати?

Мені переважно порадувати нічим, на жаль. Розклад доволі важкий. Та й ми самі винні, що воно так сталось. Ми плекали надію на владу, сподівалися, що лідери, які нас представлятимуть, проконтролюють деякі моменти фінансові, але вони не змогли цього зробити. Влада у нас прекрасна і чудова, і дякуючи Богу, що в нас є така влада, але деяких "щурів", які там завелися, треба звідти гнати.

Я бачу, що 2024 рік буде економічно важкий. І багато тарологів, астрологів кажуть, що 2024 рік буде дуже важкий, але є і дуже багато сподівань. Я бачу, що Україна все одно впорається. Не дивлячись навіть на те, що менше даватимуть грошей.

Проблема в тому, що, коли у 2022 році - на початку повномасштабної війни ми були єдині, зараз ми не єдині. Зараз ми маємо негативну ситуацію. Деякі люди подумали, що війна закінчилась, а деякі живуть війною. Через це війна ще в нас буде. Буде все важко. Кожній людині, яка зараз нас дивитиметься, хочу нагадати: в Україні триває війна, і ніхто не підтримуватиме наших військових, крім українців. Тільки ми, українці, можемо перемогти у цій війні. Це не війна влади з Путіним, це війна українців з Росією. Нам зараз потрібно активно допомагати. Рік буде важкий, але перемога все одно за нами, поки що. Чому я так кажу? Щоби донести до деяких людей: якщо вони не прокинуться, то все може відбутися, на жаль.

Дивіться відео прогноз таролога Макса Гордєєва на 2024 рік:

Ви трішки згадали про наших партнерів. Чи будуть тиснути наші партнери на нас, щоб схиляти до переговорів?

Так, будуть намагатися це робити, але вони принципово не зможуть. Не зможуть. Момент в тому, що для влади є єдина ціль - це перемога. Розмовляти з "людьми", які хочу щось запропонувати… Наша влада робить переважно правильно свою роботу, але я кажу про ціль влади, яку деякі люди не розуміють. Тоді за що гинули люди? Мені здається, що люди владі це не пробачать, я це не пробачу ніколи. Так, вони хочуть сісти за стіл переговорів, але переговори які? Аби вони відчепилися від нас, але вони хочуть, щоб ми віддали їм землю. Тому Зеленський і їздить у різні країни і говорить про це.

Ви сказали, що Україна матиме важкий наступний рік, а що буде у Росії?

Скажу так: перевороти йдуть і дуже серйозні перевороти. Але чи відіб’ється це на них? Так. Саме "звєзда" їм і буде. Перша карта "Вежі" - руйнація повна, карта "Смерті" біля чоловіка випадає - це може бути Путін, але у 2024 році в Росії буде дуже багато смертей саме у чоловіків. Це може бути якийсь військовий посадовець, який дуже сильно впливає на хід війни. Тому і випадає карта "Смерті". У людей буде паніка, буде дуже сильний стрес. Якщо зараз для регіонів у РФ ситуація безгрошів’я нормальна, то для міст (Москва, Санкт-Петербург) - ні. Зараз Путін вирішив обиратися на новий термін президента, він чекає, що все буде добре, він чекає, що 2024 рік йому подарує владу та енергію, але на цьому - все. Більше у Путіна нічого не буде. Морально - там буде знищення країни. Дуже багато смертей саме в Росії. Я бачу, що їх там просто пачками вбивають. Фінансова карта Росії випадає "4 Пентаклей" - це утиски, дуже сильні фінансові утиски. Вони зараз будуть вигадувати якісь закони. Будуть говорити, що нам потрібні гроші і вони будуть тиснути і казати, що НАТО та Америка вже близько. У них буде мобілізація, бо колосальні втрати. Я не можу сказати, що в нас менше, але там просто все дуже погано. У них смерть на смерті йде, жахіття там відбуваються. З приводу економіки - занепад.

Як почуватиметься Путін у 2024 році?

Він буде намагатися впливати на ЄС, як зможе. Він набрався і так багато боргів. Зараз він поводиться, як маленька дитина, у якої відібрали іграшку. Він починає тупотіти своїми калічними ніжками і намагатися щось робити. У нього були плани, він буде зараз фінансувати деякі партії у ЄС, аби ті підтримали його і були проти підтримки України. Він намагається зараз так вплинути, щоби зменшити допомогу. Але у нього нічого не виходить. Путін поводиться, як Кощій Безсмертний, який пробує своєю гординею щось зробити. Для нього йде руйнація його королівства, що почнеться зі смертей дуже впливових людей. Важко сказати, як це відбудеться з ними: це може бути катастрофа, аварія. Це 100% відбуватиметься у Росії. Їхня зірка перевернута - це знак того, що Російська імперія падає. І не просто падає, а летить з неймовірною швидкістю. Нам не вистачає тільки віри у себе - і побачите, що віра може зробити з людьми. А з Росією все ясно, там все дуже погано.

Коли Україна може вступити в НАТО та стати членом ЄС?

Закони порушуються. Не зможе наша країна поки стати членом ЄС і НАТО, бо порушуються закони, люди не сприймають їх. Ви знаєте, про які закони я кажу. По-перше - це корупція. Корупція починається з нас, нагадаю. Корупція починається з шоколадки в поліклініці, щоб тебе пропустили швидше, ось з чого починається корупція. Нам потрібно зрозуміти: якщо ми будемо підтримувати корупцію - нам ЄС і не снитиметься. Зараз прокидаються дуже сміливі люди, і мені подобається ситуація, яка відбувається, ситуація з приводу корупції, її починають долати. Починають з'являтися серйозні люди, які заявляють про себе і про те, що нам не можна зараз лізти у корупцію. Ми чули історію з сільрадою, де підірвав себе політик? Ми бачимо, що люди прокидаються і розуміють, що так поводитися не можна. ЄС додав багато законів, але багато там невідомого, карта "Верховна Жриця" про це каже. Там багато прихованих законів, яких має дотримуватися Україна. Проблема не в тому, що нас не хочуть взяти, нас хочуть взяти, але через те, що ми не маємо правильних перспектив, не знаємо, як правильно робити, а також через війну… Потрібно працювати з нашими законами про корупцію і з корупцією в країні загалом.

Як закінчиться цей рік в Україні, адже залишився лише тиждень? Та чи чекати нам від окупантів на Різдво або Новий рік чогось?

Готуйтеся до прильотів, готуйтеся до "Шахедів", готуйтеся до ранкових незрозумілих вибухів, готуйтеся, шановні. Однозначно. Особливо на Різдво й Новий рік. Вони дуже люблять бомбити в Новий рік, люблять і будуть бомбити на Різдво, це 100% буде. В них є зараз і "Шахеди", і ракети, вони зараз накопичують їх. Я про це багато разів говорив, ще влітку. Вони все це накопичують, щоб влаштувати нам "веселі" вихідні та канікули зимові. Я дуже прошу, не ігноруйте повітряні тривоги, по всіх областях. Це не стосується якоїсь однієї області. Це стосується всіх, навіть Захід України. Готуйтеся.

Влада попереджає, що зима буде важкою. Торік у цей період вже були блекаути, потужні атаки на інфраструктуру. Як у 2024 році пройде січень та лютий, чого очікувати?

Зима у нас уже краща, ніж попередня. Саме в цей період у нас були блекаути. Нас люблять лякати, але з приводу блекаутів - розслабтеся. Єдине, про що нам треба хвилюватися - це про прильоти. Буде важкувато. Будуть періоди, коли, наприклад, тиждень нічого не відбуватиметься, але й будуть періоди з 5-6 тривогами. Ці прильоти декому нагадають, що в країні триває війна. Деяким людям цього нагадування не вистачає. Хочу наголосити, що потрібно донатити на ЗСУ. Особливо в період, коли наші хлопці і дівчата стоять в такий холод. Пам'ятайте: ви спите у теплих ліжках, поки вони оберігають ваше життя. То що, шкода вам 300 гривень? Я раджу шукати українцям військових і запитувати, що їм потрібно. Це маленька крапелька.

Що буде з Кримом наступного року? Чи вдасться нашим військовим повернути його?

Повернути - ні, але хай вони готуються до "бавовни". Вони нагнітають, вони знають, що вони роблять. Дуже багато не буду розповідати, бо це закрита інформація. Я знаю, що нас моніторять усі російські канали. Хай готуються, особливо влітку, їх будуть чекати "подаруночки" від України. Вони готують стратегію, я бачу, що вони дуже масштабно все зроблять, але Крим ми поки що не повернемо. Бо Крим - це не земля, Крим - це люди насамперед. Для того, щоби повернути Крим, треба деяким людям усвідомити, що їм там не раді, які думають, що Крим - це Росія… Крим - це Україна! І буде так завжди. Тому нехай вони собі не сподіваються на щось.

Якою ситуація буде на фронті, у Донецькій та Луганській областях, де зараз наші хлопці?

Важко. Важко й емоційно, і фінансово. Важко. Мало донатимо. Немає чим битися. Вони настільки у нас круті, що кажуть: дайте нам хоча б лопати - і ми будемо битися. Але це жахливо. У нашій країні стільки неймовірних людей, які можуть допомогти, але не допомагають. Я не розумію, чому. Ви чекаєте, що влада буде це робити? Ні, влада не буде робити так, як потрібно. Я не розумію, навіщо нам будівництва, коли цих будівництв не стане, якщо сюди прийдуть росіяни. Люди це досі не розуміють. Я скажу так: Всесвіт розставляє все по своїх місцях і кожен отримує те, на що заслуговує. Наші воїни, наші янголи-охоронці, перебувають під захистом. Я роблю зі своїми колегами все, щоб вони не потрапили у цю біду, відводжу їх енергетично. Хочу нагадати всім, хто нас дивиться: я роблю безкоштовних захист для всіх військових. Пишіть мені в Instagram, я допоможу поставити захист на вашого військового чи військову. Ми всі знаємо, який жах там відбувається. Війна ще не скінчилась - і поки що завершення війни я не бачу.

Максе, яким буде емоційний стан наступного року в українців?

Карта "Сили" - непереможність. Емоційний стан людей - непереможні; попри все люди продовжують жити далі. Мені дуже хочеться, щоб повернулась колективна енергія, яка була на початку повномасштабного вторгнення у 2022 році. Всесвіт може зробити так, щоб знову це повернулося, знову серйозні обстріли нашої країни. Зараз те, що відбувається (по тривогах та прильотах), ми бачимо, що повертається той стан, який був раніше. Вони відчули, що українці розслабилися, вони відчули, що українців не цікавить війна, і вони почали перемагати. Це страшно, бо в нас був пік наших перемог у квітні-травні та влітку. Ми були сильні духом, а зараз, ситуація змінилась. Я закликаю кожного українця: нам потрібно повернути віру у нашу країну. Зараз ми маємо не на інших дивитися, а дивитися за собою.

Що може змінити перебіг війни в Україні?

Ставлення до неї. Люди відпустили і думають, що все закінчилося і все гаразд. Проблема також і велика у владі, бо вона не надихає. Немає мотивації, коли хлопці йдуть на війну. Треба змінити тактику, бо хлопці не хочуть туди йти (на війну - ред.), тому що вони не бачать перспектив. Якщо хлопець захотів піти захищати нашу країну, він має впевнитися, що його забезпечать грошовими виплатами, забезпечать зброєю, усім знаряддям, потрібно мотивувати. А те, що відбувається… вони там усі жирують зверху, а хлопці і дівчата гинуть, кажуть: а за що мені йти воювати? За нашу країну, яку розкрадають й у якій жирують, за що? Нема мотивації. Наша влада - це не наш президент, наша влада - це не Залужний, наша влада - це ті люди, які щось роблять. Багато хто говорить на президента, багато хто говорить на людей у владі, які справді щось роблять… Я ж кажу про те, що треба зміни робити у самій Верховній Раді - це важливий аспект, тому що наші люди не розуміють, вони награбували і побігли жити в іншу країну, а нам тут жити. Ці мітинги, які зараз починаються, - це важливе нагадування тим, хто ці кошти забирає. Може навіть бути новий Майдан, може таке бути. Нам потрібно розуміти, за що та за кого ми воюємо. Ми за свою землю воюємо, чи ми воюємо за розбірки між країнами? Потрібна мотивація для військових на фронті.

Чи готові росіяни до нового наступу - на Київ чи на Харків?

Вони хочуть це зробити, але зараз немає на це ресурсів. Можуть бути імітації і спроби, на жаль, у них є досвід. Їм Київ не потрібен, вони хочуть забрати хоча б те, що вони зараз мають. Харків - так, вони щось планують робити у зимово-весняний період. Все залежить від нас. Якщо вони думають, що все влаштовує, війна нас не цікавить, то все може бути. Прокидаймося, друзі, це може призвести до дуже поганих наслідків.

Окупанти вже котрий місяці гатять по Одесі та області, по портовій інфраструктурі. Яка буде далі ситуація?

Вони хочуть забрати та помститися, вони думають, що це їхня територія. Як я бачу: вони будуть гатити і надалі, але трішки менше. Вони не отримають того, чого хочуть. Не отримають вони країну, як вони хочуть, не буде цього ніколи. Вони розуміють: якщо не можуть завоювати країну, то хоч би максимально її знищити. Це завжди була стратегія Росії. Проблема у тому, чому Путін ніяк не може здатися і зрозуміти реальну картину. Це амбіції 5-річної дитини. По-друге - це те, що йому доносять неправдиву інформацію. Йому постійно кажуть: "Ось-ось, ми вже перемогли, тут уже захопили". Він думає, що все йде так, як треба. А насправді ми бачимо зовсім іншу історію. Хочу наголосити - Україна ніколи не буде Росією, ніколи.

Багато тарологів, астрологів кажуть, що Україна може перемогти у війні у теплий період року, хтось каже, що це - весна 2024 року. Який ваш прогноз, коли нам чекати на перемогу?

Ще рік точно. У 2024-му не буде перемоги. А перемога може бути лише в якому форматі? Якщо і далі будуть збройні напади, то перемоги не буде. Перемога може йти 10, 20 років. Війна закінчиться не тоді, коли у когось закінчиться зброя, а тоді, коли хтось, хто затіяв цю війну, загине чи просто змінить свою траєкторію. Війна закінчиться не тоді, коли вони домовляться та сядуть за стіл переговорів, бо це неможливо, це малоймовірно. Це станеться лише тоді, коли людина, яка зацікавлена у цій війні, загине або помре.

Максе, чи чекати нам довгоочікуваної допомоги від США наступного року? І наступного року там вибори, чи стане Джо Байден знову президентом?

В Америці буде дуже багато змін. Чи буде Байден президентом? Навряд чи, це малоймовірно. В нього зі здоров’ям вже не дуже. Випадає карта "10 мечів" - навряд чи він стане президентом.

Допомога буде, вони планують цю допомогу, вони планують поставити нам серйозну зброю. Вони зацікавлені, щоб все завершилось. Навіть якщо до влади прийде якась незрозуміла персона, все одно Америка буде зацікавлена в тому, щоб Україна перемогла. Інакше, по факту, програє Америка. А Америка не звикла програвати, бо вона вже дуже багато вклала в Україну наразі. Якщо Америка "забула" про Україну, коли почалась війна в Ізраїлі, то останній візит президента Зеленського до США знову повернув всю увагу до нього. Усі ЗМІ кажуть про нього. Зрозумійте, президент - це не людина, яка має бігти зі зброєю у руках і кричати: "Я зараз буду вас захищати". Президент - це та людина, яка представляє нашу країну і наших людей у США, у Європі. Зеленський з цим справляється на тисячу, на мільйон відсотків. Це та людина, яка може знайти нам зброю та гроші. Росіяни не розуміють однієї суті про українців: українці - незламний народ, який буде захищати себе до останнього, це їм не знайома історія. Вони ніколи не будуть тим народом, який боронитиме свої сім'ї. Вони ніколи не будуть тим народом, який йтиме не за дачі, квартири і гроші, а за свободу. Це дуже важливо.

Хто такий Макс Гордєєв?

Таролог і мольфар, переможець литовського і учасник українського реаліті-шоу "Битва екстрасенсів"

Чи відбудуться вибори найближчим часом в Україні і чи готовий Володимир Зеленський піти на другий термін?

Мені здається, що навряд чи будуть вибори. Це буде дуже важка історія. Наразі карти кажуть, що навряд чи будуть вибори. Пропагандисти хочуть, щоб місце Зеленського обійняв якийсь їхній лідер, якого вони підкуплять. Вони з цим новим лідером зроблять так, що вони вийдуть на переговори, Росія перестане бомбити і знову з’явиться їхній лідер. Нам не треба у жодному випадку ніяких виборів. Тому наразі виборів точно не буде.

Ми побачили руйнівні цунамі та землетруси цьогоріч в світі, чи чекати чогось у наступному році?

Всесвіт не задоволений тим, що відбувається зараз. Всесвіт уособлює дві енергії - милосердя та руйнації. Всесвіт може нас як нагодувати, дати нам кисень, їжу, так може і зруйнувати все. Земля не у захваті від того, що відбувається. Україна - дуже сильна енергетична точка, яка має сильну вібрацію. Коли стільки горя, стільки болю в нашій країні відбувається, а інші дивляться, то земля таким чином нагадує світу у вигляді цунамі, землетрусів, руйнацій. Чого треба боятися українцям - то це води. Вода є дуже руйнівною силою, а вода у нас символізує емоції.

Чим більше українців будуть відчувати негативні емоції - тим більше буде руйнації саме з води. Все взаємопов'язано. Хочете в це вірити чи ні - це ваше право, але це не означає що цього не існує. Те, що катаклізми будуть і надалі, - так. Чим більше горя буде у нашій країні - тим більше буде й катаклізмів. Усі кажуть, що з 2022-го року почалося це жахіття, саме в 22-му році. Не пов’язуєте ви з війною в Україні? Хочу сказати, що українці дуже сильні. Коли вони відчувають біль, страх, руйнації - вони і випромінюють цей біль; він розповсюджується по всьому світу. І цей біль буде проявлятися усюди, якщо тільки люди в світі не зрозуміють, що Росія - це не просто ворог, Росія - це ракова пухлина, яка весь організм отруює своєю присутністю.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти