StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Це якесь божевілля": жінка приголомшена через дивну сімейну традицію свого чоловіка

16 вересня 2023, 02:30
Жінка розповіла, що її чоловік хоче назвати свого сина Карлом, тому що це ім’я кожного чоловіка в його сім’ї.
сім'я
Жінка приголомшена через дивну сімейну традицію свого чоловіка / Колаж: Главред, фото: unsplash.com

У різних родинах існують свої традиції, пов'язані з іменами, які передаються з покоління в покоління. Наприклад, деякі родини можуть вирішити, що старший син повинен отримати ім'я свого батька і стати "молодшим" з таким же іменем. Але одна молода мама відмовилася від цієї традиції, оскільки вважає її "психотичною".

Як пише Mirror, жінка розповіла, що її чоловік хоче назвати свого сина Карлом, тому що це ім’я кожного чоловіка в його сім’ї, включаючи його, його брата, його тата, його дядьків, усіх його двоюрідних братів і дідуся. Чоловік також наполягає, що якщо вони матимуть більше ніж одного сина, то всіх їх також потрібно назвати Карлом.

"Кожен хлопчик у його родині має однакове ім’я, це Карл. І коли я кажу "всі", я маю на увазі всіх. Він, його молодший брат, його батько, усі троє його дядьків, усі його двоюрідні брати, його дідусь і його прадід. Усі вони Карли. Ніхто з них не називається Карлом, всі називаються своїм другим ім’ям… Тому всі вони Карли, але жоден із них не Карл. Я ненавиджу це… Я навіть спочатку не знала, що його ім'я було Карл. Якщо у нас будуть хлопчики, він хоче, щоб їх також називали Карл", - розповіла жінка.

відео дня

Вона підкреслила, що для неї це якесь "божевілля". Вона сказала своїм батькам, і вони були також здивовані. Друзі також були приголомшені такою розповіддю.

Пізніше жінка розповіла, що поговорила зі своїм чоловіком про те, чому це так важливо для нього, і він сказав, що "глибоко поважає традиції", завдяки яким він почувається ближчим до своєї родини. Вона також сказала, що у неї немає проблем назвати свого сина Карлом, але вона все одно почувається дивно.

Нагадаємо, нещодавно Главред розповідав, що батьки назвали дочку на честь відомого міста, але неправильно вимовляють її ім'я. Користувачі Мережі не змогли встояти перед бажанням висміяти батьків за такий вибір.

Також раніше Главред розповідав, що новоспечена матуся хоче змінити ім’я своєї 4-місячної доньки після того, як її чоловік заблокував усі її улюблені пропозиції. У зв'язку з цим парі довелося вибрати ім'я в останню хвилину. Проте зараз жінка шкодує про своє рішення. Пара назвала свою доньку Софією. Жінка сказала, що це дуже елегантне ім'я, однак воно дуже поширене, а їй хочеться, щоб донечку звали рідкісним ім'ям.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти