StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Це буде сенсація": як Україна "рознесе" РФ і здобуде перемогу - прогноз

21 травня 2024, 13:43
17394
Коли закінчиться війна в Україні і що ЗСУ зроблять з окупантами в Криму, розповів астролог Влад Росс.
Влад Росс
Влад Росс розповів про сенсаційний удар по армії РФ / Главред

Українська армія в Криму влаштує окупантам сенсаційний удар, який повністю знищить військову техніку. Як прогнозує астролог Влад Росс, це зможе вплинути на хід війни.

"Доля Кримського мосту - його не буде. Головна стратегія України, повністю ліквідувати зв'язок Криму з РФ найближчим часом. Буде знищено і нову залізницю, яка будується вздовж Маріуполя, і буде знищено всі склади РФ у Криму. Крим стане тією зоною, куди буде неможливо в'їхати і виїхати", - прогнозує астролог.

За словами Росса, "все що буде в Криму, буде знищено повністю HIMARS і ATACMS. Нічого в Криму військового не залишиться".

відео дня

Хто такий Влад Росс

Влад Росс - український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Що затіяв Путін в Україні - прогноз

"Путін хоче дійти до лівого берега Дніпра і проривається до Покровська. Якщо ми здамо Покровськ - це буде стратегічна поразка України. Ба більше, наша головна точка, яку ми маємо утримати, це не Харків і Харківська область, не Роботине, а - Покровськ. Якщо ворог прорветься в Покровську, то може піти на Дніпропетровську область і взяти Павлоград. Взагалі, Павлоград - це їхня мета, а далі Дніпро", - каже Росс.

За словами Росса, Покровськ армії окупантів не вдасться захопити.

"99% - цього не станеться, але ворог нас обманює і хоче знищувати. Росіянам потрібен "Південмаш", який знаходиться в Дніпрі", - додав він.

Астролог зазначає, що стратегічно важливе місто для РФ це Покровськ.

"Вони хочуть прорватися до Дніпра. Для них головна мета прорвати фронт, і далі буде жах що. Нам Покровськ потрібно берегти обов'язково", - додав Влад Росс.

Як зміниться війна в Україні

"У червні-липні будуть дуже цікаві новини. Диявольська комета наближається до Землі в червні, яка може повністю змінити хід війни та її розвернути. Снарядний голод ще є. Зброя для ЗСУ з'явиться остаточно і безповоротно на початку липня", - зазначив астролог Росс.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти