StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Є в кожному будинку: експерт повідомив про унікальний метод боротьби з хропінням

11 жовтня 2023, 11:55
Експерти із Британії повідомили про легкий спосіб позбуватися від хропіння. Цей лайфхак допоможе повернути міцний і здоровий сон для вас та вашого партнера.
Храп, лайфхак
Експерт повідомив про унікальний метод боротьби з хропінням / Колаж Главред, фото: depositphotos.com

Хропіння може дратувати вашого партнера та порушувати його сон, але здебільшого це нешкідливо. Однак, залежно від того, наскільки це турбує тих, з ким ви ділите свою спальню, це може змусити вас почуватися самосвідомо, а також може зробити їх примхливими та втомленими.

Хоча легке хропіння, швидше за все, не вплине на ваше здоров’я, воно все одно може стати предметом суперечок у стосунках, і якщо ви турбуєтеся про свій хропіння, проблему можна вирішити, просто змінивши спосіб життя. Один, зокрема, неймовірно простий, легкий і також допоможе покращити ваше загальне здоров’я та самопочуття: пийте більше води. Про це пише британське видання Mirror.

Більшість із нас не отримує достатньо води, від латте з льодом до чашок чаю, надто багато інших смачних напоїв відволікають нас від того, що має бути нашою головною місією: залишатися зволоженим. Напої з цукром або кофеїном можуть виглядати занадто привабливо, але жоден із них не є таким корисним для нас, як звичайна H2O, і це також стосується хропіння. Хропіння виникає, коли ми розслабляємося уві сні, і певні шляхи звужуються, викликаючи вібрацію в роті, носі, горлі чи язиці.

відео дня

Зволоження може означати, що в цих областях утворюється менше слизу, що, у свою чергу, мінімізує хропіння. Це також одна з причин того, що ті, хто хроплять, частіше хропуть після вживання алкоголю, який зневоднює вас і часто містить високий рівень цукру, який, як відомо, збільшує утворення слизу.

Згідно з даними експертів Національної служби здоров'я Британії, ми всі маємо випивати від 6 до 8 склянок рідини на день, хоча вам може знадобитися більше, якщо ви годуєте грудьми, надворі спекотна погода, ви погано себе почуваєте або фізично навантажуєтесь.

Забезпечення достатньої кількості води має безліч інших переваг для здоров’я, окрім мінімізації хропіння.

До них належать регуляція температури вашого тіла, змащування суглобів, захист спинного мозку та забезпечення виведення відходів із вашого тіла, коли ви потієте та ходите в туалет.

Нагадаємо, раніше Главред повідомляв, що блогерка Кармен Батрес поділилася простим рецептом напою, який, за її словами, допомагає людям "повернути назад" вік, сприяє зниженню ваги і надає шкірі сяйва.

Також раніше ми детально розповіли скільки кави можна пити на день. Відповідь здивує навіть досвідчених кавоманів.

Вам корисно буде знати, що краще пити в спеку гаряче або холодне. Главред з'ясовував, який напій точно втамовує спрагу.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти