StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Експерти назвали засіб за 20 грн, який назавжди знищить цвіль

27 червня 2023, 08:42
20647
Фахівці з нерухомості розповіли, як виявити й позбутися від цвілі раз і назавжди.
Чим можна вбити цвіль
Чим можна вбити цвіль / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Теплі місяці - ідеальний час для вирішення проблем, викликаних вогкістю і цвіллю в будинку або квартирі. Досвідчені експерти в сфері нерухомості дали поради по боротьбі з нею.

До речі, раніше ми розповідали які умови ідеальні для поширення цвілі і як цього уникнути.

Для тих, хто не знає, як виявити вогкість або цвіль в будинку, є кілька "ознак, на які слід звернути увагу", говорять фахівці з нерухомості з GetAgent, пише express.

відео дня

До них відносяться:

  • затхлий запах вогкості,
  • зміна кольору стін,
  • краплі води на вікнах і стінах
  • темні плями чорної цвілі на стінах або біля вікон.

Цвіль не зникне сама собою - проблему важливо вирішити

Вогкість і цвіль можуть не тільки серйозно вплинути на стан майна, але і, якщо залишити їх без уваги, серйозно вплинути на ваше здоров'я.

Щоб вирішити проблему цвілі, в першу чергу необхідно визначити джерело вологи. Оскільки цвіль виникає через надлишок вологи, перш ніж намагатися усунути пошкодження, необхідно знайти джерело вогкості, "щоб переконатися, що вона не повернеться".

Наступний крок - посилення вентиляції. Важливо якомога більше просушити місце вогкості, тому збільшення потоку повітря в будинку може допомогти зменшити кількість накопичується вологи.

"Це не тільки допоможе зменшити кількість вогкості в стінах, але й допоможе зменшити будь-які запахи, викликані цвіллю". Використовуйте теплі літні місяці з користю для себе і тримайте вікна відкритими, щоб в будинок надходило свіже повітря", - кажуть експерти.

Доступний спосіб видалити цвіль самостійно в домашніх умовах

Експерти сказали: "використання основних продуктів кухні, таких як білий дистильований оцет, який коштує всього 40 пенсів (середня ціна в Україні - 20 гривень) в супермаркетах, змішаний з водою, може допомогти порушити зростання широкого спектру цвілі і грибків завдяки його помірно сильному кислому pH"

"Ви можете або розпорошити оцет на уражену ділянку, а потім змити його через 30 хвилин, або розбавити оцет і розпорошити його на уражену ділянку і залишити для вбирання", - поділилися своїм досвідом експерти.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти