StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Експерти назвали "гламурне" ім’я для дівчинки, яке стане популярним у 2024 році

19 жовтня 2023, 23:45
51405
Щороку складається список найпопулярніших імен для дітей, які використовували батьки, і багато з цих імен повертаються в моду з року в рік.
женщина, ребенок
Експерти назвали "гламурне" ім’я для дівчинки / Колаж: Главред, фото: unsplash.com

Пошук ідеального імені для дитини – одне з найскладніших рішень, яке батькам доводиться прийняти перед народженням дитини. Є незліченна кількість речей, які слід взяти до уваги, зокрема, чи хочуть вони назвати немовля на честь члена сім’ї чи черпати натхнення з чогось іншого.

Як пише Mirror, щороку складається список найпопулярніших імен для дітей, які використовували батьки, і багато з цих імен повертаються в моду з року в рік. Експерти з дитячих імен можуть навіть передбачити, що буде популярним наступного року, а творець Nameberry Памела Редмонд очікує, що у 2024 році з’явиться одне особливо гламурне ім’я.

Йдеться про ім’я Естель, яке Памела описує як "тихе та розкішне". Естель – це ім'я дівчинки від латинського слова stella, що означає зірка. За словами Памели, у 2024 році популярність Естель, ймовірно, зросте, оскільки це ім'я "випромінює гламур і вишуканість" і здається "легким та шикарним".

відео дня

Серед інших гламурних імен, згаданих Памелою, були Арчі, Конрад, Селія, Гайя, Харві, Мейбл, Магнус, Петра, Талія, Тея та Віола.

Прогнозуючи імена, які також будуть популярними у 2024 році, Памела також назвала такі: Артеміда, Клео, Лотос, Едем, Харлоу, Хейзел, Джейд, Джун, Роза, Верба і Кармен.

Нагадаємо, раніше жінка назвала доньку на честь своєї улюбленої закуски. Вся Мережа здригнулася після того, як почула це ім'я. Вона записала відео з сяючими від щастя очима і гордо заявила, що у її дочки буде ім'я Пікл.

Також повідомлялося, що жінка вирішила назвати свою маленьку доньку на честь відомої рослини. Новоспечена матуся дуже обурила свою родичку, коли розповіла їй, як хоче назвати свою донечку. Після цього родичка заявила жінці, що це ім'я "дуже жахливе та ганебне". Натомість жінка заявила, що ім'я не є "якимось божевільним", це просто "старовинна назва рослини".

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти