StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Що чоловіки люблять у жінках: дрібниці, на які мало хто звертає увагу

23 січня 2023, 15:30оновлено 24 січня 2023, 14:18
Чоловік любить, коли жінка в його житті посміхається, сміється і добре проводить час.
Чоловіки, Любов
Чоловіки, Любов / Colibri Boutique Hotels / Paul Wright / flickr.com

Коли чоловік закохується в жінку, в ній і в її особистості є багато дрібних або менш очевидних речей, які викликають посмішку не тільки на його обличчі, але і в його серці.

Перегляньте цей список якостей та характеристик, які чоловіки люблять у жінок, і ви побачите, що дрібниці насправді важливі.

1. Йому подобається, як він посміхається, коли думає про вас

Неважливо, перевтомився він на роботі, застряг у пробці чи йому просто нудно гортати Facebook. Якщо чоловікові пощастить, в його життя увійде жінка, яка зможе змусити його посміхатися, навіть не перебуваючи поруч.

2. Він любить, коли змушує вас посміхатися

Чоловік любить, коли жінка в його житті посміхається, сміється і добре проводить час. І навіть більше, він любить бути джерелом цієї посмішки, навіть якщо це означає дурні жарти.

3. Йому подобається бути фізично поруч з вами

Незалежно від того, чи ви вдвох притиснулися до дивана, чи стоїте поруч, чекаючи таксі, чоловік любить бути поруч із жінкою у своєму житті. Це чудовий спосіб відчувати зв'язок, відчувати себе комфортно і відчувати себе добре з кимось як фізично, так і емоційно.

Але що в першу чергу приваблює чоловіка в жінці?

4. Він любить, коли ви граєте з його волоссям, поки він за кермом

На думку деяких чоловіків - це найкраща річ на світі.

5. Йому подобається, як ти посміхаєшся після того, як він поцілував тебе.

Ви знаєте той ейфоричний приплив, який охоплює вас, коли ви цілуєте потрібну людину? Це відчуття ендорфінів та емоцій, які, здається, захоплюють вас? Та іскра, яку ви відчуваєте, коли цілуєте його чи її?

Іноді немає іншої реакції на це почуття, крім простого... посміхнутися. Посмішка приваблює чоловіків, і коли ти посміхаєшся, чоловікам це подобається. Насправді це те, що чоловіки вважають найбільш привабливим у жінці.

6. Він любить, коли помічає, що ти дивишся на нього

Чоловіки, як і всі інші, жадають відчуття того, що їх хочуть. Багато разів ми були переслідувачами у стосунках, і нам здавалося, що ми постійно намагаємося довести себе, щоб привернути увагу жінки, перше побачення, друге побачення. Коли він з жінкою, яка дійсно хоче бути з ним, яка дарує ту ж прихильність і зусилля, які він дає їй, і яка може просто закохатися в нього, — в світі немає кращого почуття.

7. Йому подобається, коли ти робиш щось смішне, навіть не підозрюючи

Можливо, ви морщите ніс, коли смієтеся, або, можливо, ви б'єте його (м'яко) по плечу, коли ви (трохи) злитеся. Смішні риси - це те, що чоловіки вважають у вас привабливим. Можливо, ти граєш зі своїм волоссям, коли трохи нервуєш.

Як би там не було, ви можете просто робити це природно, але він помічає — і це те, що йому найбільше подобається в жіночому тілі. Він помічає, тому що це одна з багатьох дрібниць, яка відокремлює вас від будь-якої іншої жінки, яку він коли-небудь зустрічав, і йому це подобається.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти