StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Більшість людей не знайдуть метелика на дереві: хитра головоломка для найуважніших

2 жовтня 2023, 12:24оновлено 4 жовтня 2023, 15:45
21349
Якщо вам вдасться знайти правильну відповідь за 15 секунд, то ви потрапите у вузьке коло найкмітливіших людей.
Оптическая иллюзия, бабочка
Потрібно знайти метелика на дереві за 15 секунд/ колаж: Главред, фото: fresherslive, unsplash.com

Докопатися до істини у наступній оптичній ілюзії вдасться не кожному, адже розгадка захована дуже добре. На картинці із квітучим деревом потрібно знайти метелика, який дуже добре заховався.

На розгадування цієї складної загадки дається всього 15 секунд, пише Fresherslive. Якщо ви готові позмагатися із часом і випробувати свої сили, тоді швидше беріться до справи, не гаючи час.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Дивовижна оптична ілюзія: потрібно знайти число 780 за 10 секунд

відео дня

На перший погляд здається, що серед рожевого цвіту на гілках дерева більше нічого немає. Але у тому й полягає складність розгадування оптичних ілюзій, що вони викривлюють реальність і показують речі не такими, якими вони є насправді.

Якщо довго приглядатися до картинки, то стає зрозуміло, що цвіт – це не єдине, що ми можемо там побачити. Десь на цій яскравій картинці, яка радує погляд, заховався метелик. Він замаскувався так добре, що побачити його зможуть лише найбільш уважні люди.

Щоб засікти час, який ви витратите на розгадування загадки, можете використати таймер або секундомір. Але не варто засмучуватися, якщо вам не вдасться вкластися у запропоновані 15 секунд, адже загадка і справді непроста.

Коли знайдете правильну відповідь, можете запропонувати цю оптичну ілюзію також своїм рідним і друзям – раптом вони теж захочуть перевірити свою уважність і спостережливість.

Оптическая иллюзия
Потрібно знайти метелика на дереві за 15 секунд/ fresherslive

Якщо вам не вдається знайти метелика, даємо невелику підказку – зверніть увагу на праву половину малюнка близько до верхнього краю.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Оптическая иллюзия
Метелик дуже добре заховався/ fresherslive

Раніше ми розповідали про оптичну ілюзію, у якій потрібно знайти відбиток лапи собаки за 20 секунд. Розгадка захована так добре, що мало хто помітить, куди варто дивитися на цій картинці.

Також раніше ми розповідали про оптичну ілюзію, у якій треба знайти лева за 14 секунд. Помітити тварину, яка так майстерно заховалася, буде дуже нелегко.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти