StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Лише найуважніші знайдуть козу в горах за 12 секунд: дуже складна оптична ілюзія

29 вересня 2023, 06:55оновлено 4 жовтня 2023, 15:45
1767
Тварина замаскувалася дуже добре, і помітити її буде складно. Тільки люди з гнучким мисленням зможуть це зробити.
Коза, горы, оптическая иллюзия
Потрібно знайти козу в горах за 12 секунд/ unsplash.com, fresherslive

Оптичні ілюзії часто заплутують людей, які намагаються їх розгадати, адже показують дійсність не такою, якою вона є насправді. І доводиться застосовувати усі свої навички та розглядати загадку "з різних кутів", щоб дійти до розгадки. Наступна оптична ілюзія пропонує знайти козу в горах, і зробити це потрібно буде дуже швидко.

На розгадування загадки дається всього 12 секунд, пише Fresherslive. Можете для зручності засікти цей час за допомогою секундоміра або скористатися таймером.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Дивовижна оптична ілюзія: потрібно знайти число 780 за 10 секунд

відео дня

На картинці ми бачимо гори, у підніжжі яких є невелика ділянка з рослинністю. Якщо глянути на фото вперше, то здається, що там немає жодної живої душі – лише самотні скелі і багато каміння. Але насправді серед цієї недоторканої природи заховалася одна тварина – коза. Помітити її зможуть лише найуважніші люди.

Спробуйте уважно придивитися до кожного закутка цієї картинки – якщо не опускати руки й бути терпеливими, успіх вам точно усміхнеться, і ви знайдете розгадку.

Якщо вам не вдається швидко знайти козу в горах, не засмучуйтеся, а продовжуйте пошуки, і відповідь точно буде у ваших руках.

Коли завершите пошуки, можете запропонувати загадку для своїх рідних і друзів – раптом вони теж захочуть перевірити свою уважність і спостережливість.

Оптическая иллюзия
Потрібно знайти козу в горах за 12 секунд/ fresherslive

Якщо вам не вдається швидко знайти тварину на картинці, даємо невелику підказку – придивіться, чи нікого ви не бачите поблизу рослин.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Оптическая иллюзия
Коза заховалася серед рослин/ fresherslive

Раніше ми розповідали про оптичну ілюзію, у якій треба знайти лева за 14 секунд. Помітити тварину, яка так майстерно заховалася, буде дуже нелегко.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти відбиток лапи собаки за 20 секунд. Розгадка захована так добре, що мало хто помітить, куди варто дивитися на цій картинці.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти