StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Лише геній знайде відбиток лапи собаки за 20 секунд: надзвичайна оптична ілюзія

27 вересня 2023, 06:55оновлено 4 жовтня 2023, 15:44
13182
Розгадка захована так добре, що мало хто помітить, куди варто дивитися на цій картинці.
Оптическая иллюзия, собака
Потрібно знайти відбиток лапи собаки за 20 секунд/ колаж: Главред, фото: fresherslive, unsplash.com

Оптичні ілюзії з пошуком захованих предметів добре розвивають кмітливість та уважність. У подібних завданнях доводиться застосовувати усі свої навички, адже знайти щось заховане не так то й просто. Наступна загадка пропонує розшукати відбиток лапи собаки серед відбитків людських долонь на стіні.

Виконати завдання потрібно за 20 секунд, пише Fresherslive. Не варто розслаблятися, думаючи, що цього часу буде достатньо. Насправді лише дуже уважним і вправним людям вдасться знайти розгадку так швидко.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Дивовижна оптична ілюзія: потрібно знайти число 780 за 10 секунд

відео дня

Якщо ви готові позмагатися з часом, а також перевірити, наскільки у вас гострий погляд і гнучкий розум – тоді вперед. І не варто опускати руки, якщо в якийсь момент буде здаватися, що завдання неможливо виконати. Лише найбільш наполегливі і терплячі люди зможуть дійти до правильного рішення.

Увімкніть секундомір або таймер і починайте пошуки. Радимо уважно приглядатися до усіх деталей. Адже суть оптичних ілюзій якраз у тому, що зображені на картинці деталі при уважнішому розгляданні можуть виявитися не такими, якими вони нам здаються на перший погляд.

Коли розгадаєте загадку, можете запропонувати її своїм рідним і друзям, щоб перевірити, хто з вас впорається із завданням швидше.

Оптическая иллюзия
Потрібно знайти відбиток лапи собаки за 20 секунд/ fresherslive

Якщо вам не вдається знайти відбиток лапки собаки, даємо невелику підказку – уважно придивіться до кожної долоні людини.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Відбиток лапки побачити так важко, тому що він накладений на відбиток людської долоні, і його колір відрізняється лише трішки.

Оптическая иллюзия
Відиток лапи собаки захований на відбитку долоні людини, лише трішки відрізняється за кольором/ fresherslive

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти приховане число на картинці. Щоб розгадати загадку, доведеться розширити межі свого сприйняття і подивитися на малюнок з різних точок зору.

Також раніше ми розповідали про оптичну ілюзію, у якій треба знайти лева за 14 секунд. Помітити тварину, яка так майстерно заховалася, буде дуже нелегко.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти