StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Без зморшок: 4 найпростіші поради по догляду за собою, які сповільнять старіння шкіри

9 вересня 2023, 08:46
Ніколи не спить на звичайній наволочці і прибирайте правильно макіяж з обличчя.
Як зняти макіяж, щоб запобігти зморшкам
Як знімати макіяж, щоб запобігти зморшкам / Колаж Главред, фото скріншот YouTube (Awesome over 50, Insider Beauty)

Зморшки -природний процес старіння, але з часом шкіра втрачає колаген, який надає їй еластичність. Здатність організму виробляти колаген сповільнюється, а зовнішні фактори, такі як сонячне випромінювання або куріння, можуть стати причиною появи зморшок. Здатність організму виробляти колаген може бути обмежена і іншими факторами, наприклад, невдалим зняттям макіяжу.

На щастя, експерт в області краси поділилася своїми кращими порадами з боротьби зі зморшками, в тому числі про те, як правильно видаляти макіяж перед сном, пише Mirror.

Поради по догляду за собою, які допоможуть запобігти зморшкам

Перша порада, якою поділилася користувачка TikTok Джен, приділяти першочергову увагу сну не менше семи-восьми годин і добре висипатися, щоб зберегти шкіру здоровою.

відео дня

Ще одна геніальна порада - змінити наволочку на шовкову, оскільки вона не вбирає вологу.

"Бавовняні наволочки вбирають більше вологи, а шовкові цього не роблять", - пояснила вона.

Джен пояснила людям, що шовк набагато краще для шкіри. Шовкова наволочка менше вбирає засоби, що використовують на шкірі перед сном. Ті, хто хоче мати більш здорове волосся, також використовують шовкові наволочки.

Експерт розповіла й про те, як знімати макіяж перед сном, порадивши відмовитися від використання серветок для демакіяжу. Це може впливати на виникнення прищів, серед іншого й інші причини акне.

"Ніколи не користуйтеся серветками для зняття макіяжу. Намагайтеся не терти шкіру, особливо навколо ніжної області очей", - сказала Джен.

Остання порада стосується зняття макіяжу з очей. Жінка розповіла, які кроки робить особисто вона при демакіяжі.

"Я завжди спочатку знімаю макіяж з очей. Я використовую окремі масляні подушечки для зняття макіяжу очей, щоб видалити найстійкіші види макіяжу, наприклад, водостійку туш", - поділилася секретом експерт.

@jen.outfits Need simple skincare tips to follow? Here are my top anti aging skincare tips for you - Part 1 #antiaging#skincare#skincaretips#skincareroutine#skincareforbeginners#thirtiesclub For some of my fave beauty products watch this video: @Jen ♬ Aesthetic Sounds - vatto Lofi

Більше порад щодо догляду за собою:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти