StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Неприпустимі помилки: 5 ознак недоглянутої дівчини

31 серпня 2023, 17:36
Є кілька ознак недоглянутої дівчини, які завадять виглядати бездоганно.
дівчина
Що робити, щоб бути доглянутою / Колаж: Главред, фото: depositphotos.com/ua

Доглянута дівчина - це та, хто в першу чергу любить себе і робить все, щоб виглядати на всі 100%. Кожна жінка повинна знати, що їй пасує, вміти доглядати за собою.

Якщо повз проходить красива дівчина, то на неї точно звернуть увагу. Однак якщо буде проходити та, хто за собою не слідкує, на неї або ніхто не подивиться, або подивиться осудливим поглядом.

Щоб не ловити на собі дивні погляди, а навпаки, мати чудовий вигляд, ви завжди повинні пам'ятати про кілька правил.

відео дня

Топ ознак недоглянутої дівчини

Серед ознак доглянутої жінки є не тільки те, як часто вона миє голову, чи носить старий пошарпаний одяг, а й безліч іншого. Нам може здаватися, ніби якась деталь є незначною і ніхто навіть не помітить її. Однак це не так.

Кожна любляча себе жінка повинна звертати увагу на все в своєму образі. Звичайно, бувають різні моменти в житті. Іноді хочеться заснути, не змиваючи макіяж. Однак навіть це в подальшому може зіпсувати якість вашої шкіри, що негативно позначиться на всьому образі.

Є 5 ознак недоглянутої дівчини:

1. Волосся. Доглянута дівчина завжди повинна бути з чистим волоссям. Важливо підібрати ті засоби, які підійдуть саме вашому типу волосся. Варто стежити за станом пасом і час від часу позбавлятися від посічених кінчиків. Також вам може бути корисним матеріал про те, як не дати волоссю жирніти за допомогою фена.

Якщо ви фарбуєте волосся, то варто стежити і за корінням. Не потрібно забувати підфарбовувати відросле коріння, особливо це стосується тих, хто фарбується в колір, що дуже відрізняється від натурального.

2. Нігті. Якщо ви не любите робити наймодніший манікюр з покриттям, то ваші нігті все одно повинні бути доглянутими. Вам необхідно постійно стежити за тим, щоб під нігтями не було бруду. Також обробляйте кутикулу, щоб вона не здавалася відрослою.

Щоб руки здавалися більш доглянутими, потрібно використовувати крему або лосьйони. Вони зволожать шкіру і вбережуть від пересихання.

3. Шкіра. Ні для кого не секрет, що домогтися ідеальної шкіри багатьом дуже складно. Гормони, стрес, сон, спосіб життя, харчування - це все впливає на якість шкіри. Навіть якщо у вас висипання, не варто складати руки. Необхідно боротися з ними. Правильний догляд часто рятує ситуацію. Але є випадки, коли без допомоги фахівця не обійтися. Є 3 маски з яйця для підтяжки обличчя. Вони допоможуть впоратися з в'ялою шкірою і зробити зморшки менш помітними.

Не варто забувати і про губи, адже вони також можуть видати недоглянутість. Якщо у вас сухі губи і схильні до потріскування, то краще використовувати зволожуючі помади. Головне не намагайтеся здирати корочку, адже тоді вони будуть виглядати ще гірше.

4. Макіяж. Кожна жінка повинна зрозуміти, як саме макіяж їй підходить. Не варто робити акценти на всьому відразу, адже це буде виглядати не дуже красиво і навіть вульгарно. Не варто робити яскравий вечірній макіяж кожен день. Також потрібно використовувати лише ті відтінки, які підходять саме вам. Якщо ви виберете темний відтінок тонального крему, то це буде виглядати недоглянуто.

Не варто забувати і про брови. У доглянутої дівчини завжди вищипані брови. Багато хто їх фарбує, щоб зробити форму більш виразною.

5. Одяг. Якщо у вашому гардеробі немає багато речей - не біда. Головне, щоб вони були якісні і чисті. Не варто надягати одяг в плямах, він виглядає огидно. Навіть якщо ви зашили дірку на кофті, то це все одно кинеться в очі.

Звертайте увагу і на фасон, який вибираєте. Якщо ви знаєте, що у вашій фігурі є якісь недоліки, надягайте те, що буде це приховувати. Не бійтеся носити яскравий одяг. Головне надягати те, що буде поєднуватися.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти