StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

3 корисні кімнатні рослини, які повинні бути в кожному домі

19 вересня 2023, 16:41
47407
Крім прикраси інтер'єру, кімнатні рослини сприяють створенню здорової і приємної атмосфери у вашому домі.
Корисні Кімнатні рослини
Корисні Кімнатні рослини / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Ми поділимося з вами списком корисних рослин, які повинні бути присутніми в кожному будинку, і навіть підкажемо, які рослини ідеально підходять для спальні.

Які рослини повинні бути в кожному будинку?

Лаванда: Ця рослина відома своїм заспокійливим ароматом. Воно допомагає зняти стрес і поліпшити якість сну. Поставте горщик з лавандою на вікні у вітальні або спальні.

Фікус: Фікус є одним з найпопулярніших кімнатних рослин. Він не тільки прикрашає інтер'єр, але і допомагає очищати повітря від шкідливих речовин.

відео дня

Алое вера: Ця рослина відома своїми лікувальними властивостями. Гель алое використовується для лікування опіків та сонячних опіків. Розмістіть горщик з алое в кухні або на вікні ванної.

Які рослини повинні бути в спальні?

Сансевієра (мати-й-мачуха): Ця рослина відома своєю здатністю очищати повітря від шкідливих речовин, а також випускати кисень вночі. Воно ідеально підходить для спальні.

Лаванда: Вже згадана лаванда - чудовий вибір для спальні, оскільки її аромат допомагає розслабитися і заснути глибоким сном.

Шеффлера: Ця рослина також відома як "дерево щастя" і приносить удачу і гармонію в дім. Воно сприяє створенню затишної атмосфери в спальні.

Японський Спатифіллум (спатифіллум чарівника): Ця рослина допомагає зволожувати повітря і є відмінним фільтром для шкідливих речовин. Вона також приносить умиротворення своєю красою.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти