StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Люди кладуть монетку під килимок для залучення грошей: як це робити правильно

18 вересня 2023, 15:13
8630
Цей ритуал виконується з метою залучення фінансової удачі і процвітання в дім.
Навіщо кладуть монетку під дверний килимок
Навіщо кладуть монетку під дверний килимок / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Іноді в житті виникають періоди, коли у людини є стабільний дохід, але гроші постійно витікають з дому. Навіть при прагненні економити, фінансова ситуація не поліпшується, і завжди з'являються невідкладні витрати, що вимагають використання накопичень.

Тому деякі люди, особливо ті, хто стикається з труднощами в забезпеченні фінансового благополуччя, вдаються до допомоги грошових амулетів.

Навіщо люди кладуть монетку під дверний килимок?

Цей ритуал виконується з метою залучення фінансової удачі і процвітання в будинок. Зазвичай це робиться на самоті. Для проведення цього обряду не обов'язково дотримуватися певної фази місяця, але вибір дня тижня має значення – найкраще вибрати вівторок, так як цей день асоціюється з планетою Марс, яка приписується потужної фінансової енергії.

відео дня

Як правильно покласти монетку під килимок?

Перед початком ритуалу бажано провести генеральне прибирання в будинку, бо гроші люблять чистоту. Важливо позбутися від накопиченого сміття в коридорі.

Коли все готово і настав обраний вівторок, можна почати обряд. Для цього підходить монетка будь-якого номіналу, але краще вибрати монету з жовтим відтінком.

Монету слід стиснути в лівій руці і прикласти руку до губ, вимовляючи такі слова тричі: "Моя Копійка грошики зазиває, біля порога зустрічає. Входьте в будинок, грошики дрібні і великі, тут вам місце приготовлено. Господиня грошики шанує. Збирайтеся, Додавайтеся і сили набирайтеся. Моє слово непорушне. Як кажу - так і збудеться".

Важливо підтримувати віру в те, що в будинку скоро настане фінансове благополуччя, і сконцентруватися на своєму бажанні. Без віри в успіх, починати цей ритуал не рекомендується.

Після проголошення заклинання монетку слід помістити під килимок з внутрішньої сторони вхідних дверей. Далі можна займатися своїми справами, наприклад, відправитися на роботу.

Важливо пам'ятати, що до грошового талісману не повинен торкатися ніхто, особливо чужі люди. Під час прибирання його можна підняти, але потім слід повернути назад на своє місце.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти