StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"24 серпня буде дуже гарячим": що задумали росіяни для України - прогноз

22 серпня 2023, 11:37оновлено 7 листопада 2023, 16:24
Астролог Ангеліна Вакуліна розповіла Главреду, які міста можуть опинитися в небезпеці на День Незалежності і що чекати до кінця літа.
Війна в Україні, ЗСУ, війна
Війна в Україні прогноз астролога / Колаж Главред, фото 43 окрема артилерійська Бригада імені гетьмана Тараса Трясила, pixabay

День Прапора України та День Незалежності буде дуже напруженим. Як розповіла астролог Ангеліна Вакуліна в ексклюзивному коментарі Главреду, в "День Х", 23 і 24 серпня росіяни готують атаку.

"На жаль є шанс обстрілів лікарень, шкіл, садочків. Обстріли в мирних місцях не закінчилися, активні тижні, навіть не дні, ще будуть", - сказала Вакуліна.

За словами астролога, весь серпень буде важким.

відео дня

"Весь місяць буде гарячим для України. Київ, особливо центральні райони, де є адміністрації та історичні пам'ятки. Також Дніпро, Львів та Одеса з ночі 23 серпня дуже напружені аспекти, а значить можуть бути прильоти", - зазначила астролог у коментарі Главреду.

Хто така Ангеліна Вакуліна

Ангеліна Вакуліна - астропсихолог і таролог. Довгий час практикує астро і нео психологію, таро і багато інших інструментів для пізнання себе, говориться на сайті астролога. Вона часто робить прогнози для України і щодо війни з Росією.

Що чекає Україну в День Незалежності - прогноз

"23-24 серпня в тривогу обов'язково ховатися в укриття в небезпеці найбільш відвідувані ТЦ. Теж можуть бити точково, або аквапарк, кіно. Особливо там, де весело дітям", - зазначила Вакуліна.

Які міста України в небезпеці

"Небезпека для міст: Київ і область, Харків, Суми, Черкаси, Миколаїв, Запоріжжя і вся Західна Україна. Прильоти з жертвами. Попадання і пошкодження інфраструктури", - повідомила вона.

Нового наступу РФ не буде?

"Надалі будуть провокаційні вкидання і залякування про наступ з боку Білорусі. Про наступ на Київ, Харків, це все тільки вкидання. Наступів не буде", - повідомила вона.

При цьому, за словами Вакуліної, буде багато вкидань щодо ЗАЕС.

"Чекаємо дуже багато фальшновин і вкидань щодо ЗАЕС. Вони можуть пошкодити не саму станцію, але дуже схожий об'єкт. Крім того, будуть новини по наступу восени", - додала Вакуліна.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти