StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

В цьому їм немає рівних: топ знаків зодіаку, які найчастіше зраджують - дослідження

16 липня 2024, 14:17
565
Цілком ймовірно, що бути зрадником буквально написано на зірках, оскільки експерт із питань стосунків виокремила топ знаків зодіаку, які найчастіше зраджують.
В цьому їм немає рівних: топ знаків зодіаку, які найчастіше зраджують - дослідження
Які знаки зодіаку найчастіше зраджують своїм партнерам - ТОП-3 / Колаж Главред, фото: pixabay

Згідно з новим дослідженням, існують певні знаки зодіаку, які більш схильні зраджувати своїм партнерам, ніж інші. Тож якщо ви боїтеся, що зустрічаєтеся з невірною людиною, перевірте її знак зодіаку.

Вірите ви в це чи ні, але вважається, що знаки зодіаку можуть передбачати певні риси характеру людини на основі того, в яку пору року ви народилися і в якому астрологічному знаку перебувало сонце в той день. Вони також можуть передбачити сумісність у стосунках з іншими знаками - і тепер багато хто може передбачити і зрадників, повідомляє Mirror.

Експерт з питань стосунків Джессіка Леоні з сайту позашлюбних знайомств IllicitEncounters.com проаналізувала дані і поділилася деякими думками про те, хто з найбільшою ймовірністю може мати блукаючий погляд і зраджувати своєму партнеру. У дослідженні було проаналізовано 15 000 людей, які приєдналися до IllicitEncounters - і здається, що між зрадниками і знаками зодіаку може існувати кореляція.

відео дня

Хоча це не може бути достовірним фактом, здається, що ви можете передбачити зрадника на основі його зоряного знаку. Джессіка сказала: "Астрологія, з її містикою і привабливістю, давно захопила нашу уяву, пропонуючи розуміння нашої особистості, поведінки і навіть наших стосунків".

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Отже, результати були такими:

  • Овен - 21%
  • Козеріг - 14%
  • Близнюки - 11%
  • Лев - 8%
  • Скорпіон - 8%
  • Водолій - 7%
  • Терези - 7%
  • Стрілець - 6%
  • Риби - 6%
  • Рак - 5%
  • Діва - 4%
  • Телець - 3%.

"Імпульсивні Овни - сміливці зодіаку. З їхньою безмежною енергією і схильністю до азарту, вони завжди женуться за наступними гострими відчуттями, що робить їх більш схильними до того, щоб потрапити прямо в обійми спокуси. Вірні та надійні, Тельці є зразком відданості. Вони не дозволять маленькому свербежу збити їх зі шляху відданості. Тож, якщо ви знайшли собі партнера-Тельця, тримайтеся за нього міцно - вони вірні, як ніколи!"? - додала Джессіка.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти