StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Повний місяць у вересні 2023 року: що чекає на кожен знак зодіаку

27 серпня 2023, 09:04
9037
Астролог Влад Росс розповів, як повний місяць відіб'ється на нашому житті.
Повний місяць у вересні 2023
Повний місяць у вересні 2023 / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Повний місяць у вересні 2023 року припадає на 29 вересня - 12:57 нас чекає урожайний повний місяць в 6-му королівському градусі. Це повний місяць називають по-різному: горіховим, кукурудзяним, осіннім, врожайним.

В інтерв'ю Главреду астролог Влад Росс зазначив, що в цьому році буде хороший урожай. Таке повний місяць вказує на один зі сприятливих періодів.

"Вересень 2023 року може принести багато різних несподіванок. До повного місяця вплив Урана все ще буде сильним, а Венера вже не буде настільки ретроградною, але вона все ще буде дивуватися ураном. Тому можна готуватися до несподіванок у сфері відносин, партнерства і фінансів в кінці місяця", - попередив астролог.

Також Росс підкреслив, що в період повного місяця в кінці місяця, 25-30 вересня, на осі Овен-Терези буде підніматися питання відносин з собою і світом.

"Енергія цього повного місяця буде запальна, вогненна, можна буде побити горщики. З іншого боку, імпульсивність може зрушити ваше життя з мертвої точки. Але все ж не варто поспішати – є великий ризик зробити невірний крок", - запевняє експерт.

Росс розповів, що 23 вересня нас чекає осіннє рівнодення, після чого Сонце перейде в Терези, і Терези почнуть виходити зі складного піке цього періоду свого життя.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс - український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Дивіться відео гороскопу від астролога Влада Росса на вересень:

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти