StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на вересень 2023 для Водоліїв: примирення, старт з нуля і медовий місяць

22 серпня 2023, 09:19
Відомий астролог Анжела Перл розповіла, яким буде перший місяць осені 2023 у представників знака зодіаку Водолій.
Гороскоп Водолій, Анжела Перл
Що чекає на Водоліїв у вересні 2023 року: прогноз Анжели Перл / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на вересень 2023 для представників знака зодіаку Водолій.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, 4 вересня Венера розвертається в прямий рух. Планета поступово набиратиме хід і притягуватиме до Водоліїв приємних людей. Будуть нові знайомства, хороші клієнти і друзі, ви потрапите в доброзичливий колектив на роботі. Крім того, ви можете укладати угоди, причому переговори пройдуть легко.

В особистому житті на Водоліїв чекає примирення.

"Якщо ви були в сварці або роз'їжджалися, то знову будете жити разом. Якщо розходилися - знову зійдетеся. Це може бути такий старт з нуля. Свіжий старт, відновлення стосункві, а, може, і нові романтичні стосунки почнуться. Якщо ви в шлюбі, то це дуже хороший період, як медовий місяць, коли немає розбіжностей", - сказала Перл.

Венера означає ще й гроші.

"Сьомий будинок, будинок партнера, чоловіка, дружини. Це говорить про те, що у них будуть хороші доходи, що вони отримають якісь гроші або гроші від клієнтів. Може, прийдуть або гроші від вашої організації, в якій ви працюєте, або замовлення. Тож, тут всі в плюсі", - сказала астролог.

Цього ж дня 4 вересня Юпітер - планета удачі, везіння, подарунків - зупиняється і розвертається в ретроградний рух до 31 грудня в секторі нерухомості та місця проживання.

"Можливо ви поїдете кудись до нового року. Якщо ви робите ремонт, то він затягнеться до кінця грудня", - каже гороскоп.

У цьому ж секторі до 27 січня знаходиться планета несподіванок Уран. Ви можете шукати квартиру, дачу, офіс або до вас тимчасово переїде хтось із членів сім'ї. Можливо буде поповнення в родині.

15 вересня Меркурій розвертається в прямий рух, набирає швидкість і приносить енергію в восьмий будинок гороскопу. Це сектор, який відповідає за гроші, фінанси, загальний бюджет, інвестиції. Водолії отримають прибуток після 15 вересня. Це можуть бути кредит, аліменти, соціальна підтримка, гроші по страховці.

В цей же день буде молодик. На Водоліїв чекає нова співпраця, прийде серйозний клієнт, буде укладатися угода. Чекайте на допомогу батьків. Також в цей період можна позбутися від залежностей, попрацювати з психологом і психотерапевтом. Може відкритися таємниця.

24 вересня Водолії можуть поїхати в іншу країну або місто. Будуть вирішуватися питання щодо оформленням документів, пов'язаних з далекими країнами, з іншою національністю, візами, закордонним паспортом тощо. Можливо ви отримаєте роботу в міжнародній організації.

29 вересня - повня в третьому будинку гороскопу. Це сектор спілкування, контактів, знайомств, співпраці з групою однодумців. Багато нових людей увійдуть в життя Водоліїв. Ваш світогляд розшириться.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

Дивіться відео - Гороскоп Водолій на вересень 2023 від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти