StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Перелом в нашу сторону": астролог назвав терміни перемоги України у війні

20 червня 2022, 23:01
Влад Росс дав прогноз щодо можливих термінів закінчення війни РФ проти України.
війна,
/ УНІАН

В червні на фронті ще буде спостерігатися складна ситуація, оскільки поставки зброї від країн Заходу зараз на рівні 10% від кількості, необхідної ЗСУ для досягнення паритету з країною-терористом РФ.

Як підкреслив відомий астролог Влад Росс в ефірі Апостроф TV, у другій половині липня - початку серпня білий Місяць - янгол-охоронець України - в натальній карті зійдеться з українським народом, через що і станеться переломний момент у повномасштабній війні на користь України.

"Але білий Місяць – янгол-охоронець України, я б сказав, планета, яка пов'язана з семирічним циклом – є якесь божественне провидіння – зійдеться з народом України в натальній карті у другій половині липня – у серпні. І буде перелом у бік нашої країни. Мій прогноз такий: червень гарячий, жорсткий, завзятий, який чинить опір, але перемога близька", - спрогнозував він.

Він також дав прогноз щодо можливих термінів закінчення війни РФ проти України.

"у другій половині липня – у серпні, особливо якщо трапиться в Росії дефолт, усім стане зрозуміло, хто зрештою наблизить свою перемогу до осені цього року. Але я думаю, що війна раніше за ретроградність Марса – це листопад – не закінчиться. На жаль, так. Чекатимемо осені", - додав Росс.

читайте також"Росії буде хана": таролог дав прогноз щодо загрози ядерного удару по Україні

Раніше повідомлялося про те, що існує загроза нанесення російськими окупантами тактичного ядерного удару по Україні, заявив нумеролог і таролог, провісник Вадим.

Загроза стратегічного ядерного удару є шантажем з боку РФ.

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти