StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Перелом 9 травня: астролог попередила про небезпеку і назвала причину

9 травня 2022, 03:05
9 травня випадає приблизно посередині між двома затемненнями.
Ведична астрологія
/ ayurveda.ru

Для України 9 травня стане переломним моментом, заявила астролог Марина Скаді. Вона не виключила, що ця дата стане точкою глобального і різнопланового протистояння.

При цьому 9 травня випадає приблизно посередині між двома затемненнями - сонячним, яке відбулося 30 квітня, і місячним, яке відбудеться 16 травня. Експерт відзначила, що їх вплив на цей день досить відчутно.

"Це непередбачуваний час. Може трапитися все, що завгодно. Марно шукати логіку в тому, що відбувається. Зовсім не обов'язково, що фон цього дня буде негативний. Можливий несподіваний поворот подій, щаслива випадковість, але і ймовірність неприємностей також велика. У цей день все перевертається з ніг на голову і навпаки", — попередила вона.

відео дня

Марина Скаді додала, що вплив 9 травня буде надавати Плутон, який 30 квітня почав свій ретроградний рух. А значить, настав період скасування того, що було важливо до недавнього часу, переоцінки цінностей як в матеріальному, так і в духовному аспекті.

читайте такожКабаєва стане вдовою і вже мітить на місце Путіна: з'явився "вогняний" прогноз таролога

Нагадаємо, раніше астролог Дмитро Уранус спрогнозував, що в найближчій перспективі хід бойових дій в Україні буде характеризуватися ускладненням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти