Не переносять на дух: які знаки Зодіаку максимально несумісні одне з одним

13 жовтня 2024, 01:30
105
Кожен знак Зодіаку має свої унікальні риси, які можуть по-різному поєднуватися з рисами інших знаків.
Знаки зодиака, раздражение
Деякі знаки Зодіаку можуть бути несумісними / Колаж: Главред, фото ua.depositphotos.com

За твердженнями езотериків, сумісність знаків Зодіаку може відіграти важливу роль у виборі партнера чи друзів. Наприклад, Рибам важко знайти спільну мову зі Стрільцями, а Близнюки рідко знаходять спільну мову з Дівами.

Times of India розповідає про знаки Зодіаку, які погано поєднуються між собою.

Що відомо про видання Times of India

Times of India - індійська англомовна щоденна газета та цифрове новинне медіа, що належить і управляється The Times Group. Це четверта за тиражем газета в Індії та найпопулярніша англомовна щоденна газета у світі. В опитуванні 2021 року Інститут Рейтер визнав TOI найдовіренішим медіа-брендом серед англомовних користувачів онлайн-новин в Індії, повідомляє Вікіпедія.

відео дня

Риби та Стрілець

Цей союз може бути дуже емоційним. Проте Рибам, які мріють про спокій, складно витримувати активність Стрільців, що постійно прагнуть пригод. Це призводить до частих конфліктів, оскільки Стрільці не готові жертвувати своїм стилем життя, а Риби цінують стабільність.

Близнюки та Діва

Близнюки, які не люблять обмежень, часто стикаються з неприйняттям з боку Дів, для яких порядок є пріоритетом. Через це у таких відносинах постійно виникають непорозуміння.

Терези та Козоріг

Конфлікти в цій парі виникають через різні життєві пріоритети: Терези цінують кар'єру і свої амбіції, тоді як Козоріг прагне стабільності й сімейного затишку.

Телець та Лев

Компроміси в цьому союзі зустрічаються рідко, оскільки обидва знаки наполягають на своєму. Телець зосереджений на рутині й роботі, тоді як Леви люблять свята та свободу, що призводить до конфліктів.

Скорпіон та Водолій

У цій парі часто виникає напруга через різний підхід до життя: Скорпіони, які вимагають рішучості, не розуміють відчужених і холодних Водоліїв, що може стати джерелом образ.

Овен та Рак

Овни, готові йти на ризик заради успіху, часто стикаються з труднощами у відносинах із Раками, для яких важливим є комфорт і стабільність, що призводить до складних стосунків.

Що має враховувати читач?

Цей матеріал містить лише інформаційний характер. Надмірне вживання алкоголю може бути шкідливим для вашого здоров'я.

знаки зодиака инфографика
Знаки зодіаку / Инфографика: Главред

До речі, Главред також розповідав, для яких знаків зодіаку жовтень стане доленосним.

Інші цікаві гороскопи:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти