StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Автівка розіб'ється, а в будинок прилетить ракета": Росс назвав небезпечні дні березня 2024

1 березня 2024, 10:39
У перші дні місяця потрібно бути напоготові - цей період може бути не дуже вдалим у фінансовому плані.
Влад Росс, гороскоп
Влад Росс назвав небезпечні дні березня для фінансових операцій / Колаж: Главред, фото: УНІАН , pixabay.com, ua.depositphotos.com

Астролог Влад Росс склав фінансовий гороскоп на березень 2024 і назвав небезпечні дні для маніпуляцій з грошима.

Тим часом експерти по зірках розповіли, які три представники зодіакального кола розбагатіють в перший місяць весни 2024 року. Читайте матеріал: Гаманець поповниться: 3 знаки зодіаки стануть багатшими вже у березні.

За словами Росса, фінансова сфера життя до 12 березня буде під управлінням Венери в знаку Водолія, а після – Венери в знаку Риб.

"Венера у Водолії любить експерименти. Однак до 12 березня будь-які грошово-генеруючі дії потрібно застосовувати акуратно, особливо поблизу 3 березня, коли буде напружений аспект Венери та Урана", - сказав астролог в інтерв'ю Главреду.

2-4 березня потрібно бути напоготові, тому що цей період може бути не дуже вдалим у фінансовому плані.

"Особливо в цей час не варто робити великі покупки, оформляти нерухомість, купувати автомобілі, інакше машина розіб'ється, а в придбану нерухомість прилетить ракета", - попередив Росс.

20-22 березня буде складним періодом для фінансових справ. У ці дні потрібно бути обережнішими з витратами. Є ризик втратити гроші, виявити недостачу, а прибуток виявиться меншим, ніж ви запланували.

"3 березня Венера буде досить напруженою та може притягнути неприємні події. У цей час ділові партнери можуть зрадити, і співпраця з ними припиниться", - резюмував астролог.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Дивіться прогноз астролога Влада Росса на березень-2024:

Раніше Влад Росс розповів, чим небезпечний кожен знак зодіаку і чому потрібно бути обережними, вибудовуючи стосунки з представниками того чи іншого знака.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти