StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Любовний гороскоп на тиждень 7-13 серпня: кого очікує зустріч із колишнім

4 серпня 2023, 16:54
2784
Астрологи склали любовний гороскоп на тиждень для всіх знаків зодіаку і розповіли, кого чекає розставання, а кого зустріч з колишнім.
Любовний гороскоп на тиждень 7-13 серпня
Любовний гороскоп на тиждень 7-13 серпня / колаж: Главред, фото: pexels

Кожен знак зодіаку на прийдешньому тижні відчує різне, астрологи підказали, кому жити окремо, а кому чекати несподіваних зустрічей.

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

На цьому тижні ви можете стати бунтівником в любові - і не дарма! Ви зазнали метаморфози, коли справа дійшла до усвідомлення того, чого ви заслуговуєте в романтичних стосунках. Після деякого самоаналізу ви розумієте, що просто не можете дозволити собі більше задовольнятися крихтами. Якщо ви самотні, ви будете готові зробити те, чого ніколи не робили, щоб отримати те, чого у вас ніколи не було.

Любовний гороскоп на тиждень - Телець

Вам не потрібно дбати про думку вашої родини, коли справа доходить до Вашого особистого життя. Насправді, ви можете зрозуміти, що настав час більше зосередитися на тому, що ви хочете і потребуєте в особистому житті ви — немає необхідності віддавати пріоритет всім іншим.

відео дня

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Настав час вийти з криївки і бути вірним собі, коли справа стосується сердечних справ. Ви пішли на компроміс зі своєю власною цінністю лише для того, щоб бути коханим кимось іншим? Чи приймали ви рішення у своєму особистому житті, які не підтримують те, чого ви дійсно хочете? Подумайте про себе.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

Можливо, вам і вашому партнеру доведеться викласти гроші на спільне фінансове рішення, яке важливо для вас обох. Це може завдати шкоди вашому спільному банківському рахунку, інвестиціям або пенсійним заощадженням, але якщо це станеться, то, швидше за все, ви вдвох зробите це свідомо.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

На цьому тижні все може змінитися для вас в сердечних справах. Все. Захоплююча частина цієї сюжетної лінії полягає не в тому, що сили поза вашим контролем створюють тектонічні зрушення - зовсім навпаки! Насправді, це все, мабуть, ваші власні дії..

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

Ймовірно, це буде похмурий тиждень для вашої любовної ситуації. Меркурій знаходиться у вашому знаку і у вівторок створить опозицію до суворого Сатурна, який зараз знаходиться у вашому партнерському секторі. Почуття покинутості, можливо, буде присутнім!

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

У вашому особистому житті може статися раптовий поворот подій. Навіть якщо це тривожно, ви можете вірити, що Всесвіт хоче, щоб ви прийняли це. Одна з можливостей полягає в тому, що друг розповість, що виховує до вас романтичні почуття.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

На цьому тижні ви можете відчувати себе абсолютно знеохоченим своїм особистим життям, особливо якщо ви дозволяєте думкам або порадам друзів вторгатися в святая святих вашого серця.

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Цього тижня космічні вібрації розділені для вас, коли справа доходить до романтичних перспектив — і багато що залежить від того, чи ви самотні, прив'язані чи десь посередині. Для самотніх прогноз куди більш вдалий.

Любовний гороскоп на тиждень - Козеріг

У вас може виникнути спокуса прийняти спонтанне рішення в любові, про яке ви згодом пошкодуєте. Одна з можливостей полягає в тому, що ви возз'єднаєтесь з одним із своїх колишніх коханців і знову зустрінетесь.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

У сердечних справах може статися раптовий поворот прямо за рогом. Можливо, ви з коханою людиною вирішите розлучитися. Інший можливий сценарій: ви вирішите залишитися разом, але вам краще жити окремо.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Можливо, вам доведеться відпустити романтичні ситуації чи любовні інтереси заради свого здоров'я. Якщо стосунки впливають на вас фізично чи психічно, ви будете знати у своєму серці, коли вони повинні закінчитися.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти