StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Любовний гороскоп на тиждень 24-30 липня: Овну - пропозиція, Стрільцю - зрада

22 липня 2023, 14:39
3456
Астрологи склали любовний гороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку і розповіли, кого чекає романтика, а кого непорозуміння.
Любовний гороскоп на тиждень 24-30 липня
Любовний гороскоп на тиждень 24-30 липня / колаж: Главред, фото: pexels

Кожен знак зодіаку на прийдешньому тижні відчує різне, астрологи підказали, кому варто бути більш відповідальним, а кому більш сміливим.

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

Цей тиждень принесе вам успіх у коханні та шлюбі, якщо ви хочете одружитися. Ваш друг може зробити романтичну пропозицію або пропозицію стосунків протягом тижня. Це також може призвести до вечірки вдома. Дайте вашим новим відносинам деякий час для розвитку, не поспішайте.

Любовний гороскоп на тиждень - Телець

Цей тиждень принесе очікуваний успіх у ваших стосунках, а також дозволить вам якісно провести час зі своїм коханим. І любовні стосунки, і любовні шлюби будуть успішними

відео дня

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Деякі з вас можуть отримати раптову пропозицію відносин. Цього тижня ви можете закохатися в когось. Любовне життя буде лютим, але вам потрібно повністю виконати своє зобов'язання. Подружня пара може відчувати відсутність спілкування у своїх стосунках, тому вам рекомендується проводити час разом.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

На початку цього тижня у вашому зодіаку проходить транзит Меркурія і Сонця, що посилить бажання зустрічатися один з одним в любовному житті. Ви обидва будете проводити час один з одним в любові.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Цього тижня Юпітер, управитель вашого будинку любові, буде в транзиті, що може створити плутанину і почуття Его у взаєминах. Майте це на увазі і не допускайте виникнення подібних ситуацій. Якщо все ж ситуація виникає, то подбайте про це.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

Цього тижня Сатурн, володар вашого будинку кохання, ретроградний, що також може викликати розлуку у вашому любовному житті. Через це раптом у вас також виникне психічне напруження.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Управитель вашого будинку любові, ретроградний і транзитний у вашому будинку любові, через що з вашим коханим чекає час випробувань. Якщо ви змиритеся з цим, то прийдешній час буде для вас краще. Якщо вам вже хтось подобається, але ви ще не висловили свою думку, можливо, зараз не найкращий час.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Управитель вашого будинку любові, на цьому тижні проходить транзитом через що можуть виникнути напруга і суперечки у вашій взаємній любові. Цей час також може стати причиною взаємного розставання.

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Цього тижня через транзит у домі кохання може виникнути певна напруженість у взаємних любовних стосунках через плутанину або прихід третьої особи. Цього тижня також може виникнути проблема розлуки у стосунках. Якщо ви тільки що вступили у відносини, то з новим партнером з якихось причин може виникнути відчуження.

Любовний гороскоп на тиждень - Козеріг

На початку цього тижня транзит управительки будинку любові буде у восьмому будинку з Марсом, який проявляє великий ентузіазм у взаємній любові. Завдяки ефекту цього транзиту цей час буде наповнений любов'ю у вашому любовному житті.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

На цьому тижні ретроградний Сатурн проходить транзитом за вашим власним знаком, що буде тримати вас в стані психічного стресу. Через це у вас не вийде спокійно провести час з коханим. В цей час у ваше життя може повернутися і третя людина.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Говорячи про любовні стосунки Риб, цього тижня у вашому домі кохання відбудеться транзит Сонця та Меркурія, завдяки чому ви обоє відчуєте ентузіазм у взаємній любові. Ви також можете здійснювати тривалі поїздки. Також можна зробити дорогий подарунок один одному.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти