StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Гороскоп Таро на тиждень 24-30 липня: Рибам - натхнення, Тельцю - знак від життя

22 липня 2023, 12:59оновлено 22 липня 2023, 13:30
21709
Астрологічний прогноз карт Таро підготує всі знаки зодіаку до подій прийдешнього тижня.
Гороскоп Таро на тиждень 24-30 липня
Гороскоп Таро на тиждень 24-30 липня / колаж: Главред, фото: pexels

Для всіх знаків зодіаку на тиждень 24-30 липня карти Таро пророкують різне. Когось чекають конфлікти, а когось особистий розвиток.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта: П'ятірка мечів

На цьому тижні вам пропонується мудро вибирати битви. Карта сигналізує про те, що в якійсь сфері вашого життя в даний час назріває конфлікт, і незабаром може статися конфронтація. Коли це станеться,у вас може виникнути спокуса виграти суперечку будь-якою ціною, але чи замислювалися ви, яка ця ціна?

відео дня

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта: Туз Жезлів

Якщо ви чекали знака від Всесвіту про щось, то ось він! Туз жезлів являє собою новий початок і весь потенціал, пов'язаний з цим новим початком. Цього тижня вас заохочують піти новим шляхом або проектом, до якого ви пристрасно ставилися, але ще не почали діяти.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта: П'ятірка пентаклів

П'ятірка пентаклів свідчить про те, що останнім часом ви пережили важкі часи. Ви втратили роботу? Фінанси течуть не так легко, як вам хотілося б? Ці види боротьби не просто впливають на ваш гаманець — вони також можуть стати емоційним, психічним та духовним тягарем.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта: Король мечів

Ваш розум - ваш найбільший актив цього тижня! Ви можете зіткнутися з важливим рішенням або дослідити незвідану територію в певній області свого життя. Король мечів закликає вас використовувати логіку та інтелект, щоб орієнтуватися в цій ситуації, а не дозволяти собі піддаватися емоціям.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта: Принцеса Жезлів

Принцеса жезлів хоче, щоб на цьому тижні ви прийняли свою вільнішу сторону! Іноді нам легко застрягти у своїй рутині або продовжувати робити те, що нам найзручніше. Проте, в житті залишилося так багато цікавого! Що ви хотіли зробити, але думали, що не можете?

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта: Шістка кубків

Шістка Кубків говорить про те, що минуле впливає на сьогодення. Цього тижня вас закликають перевірити, чи пов'язані ви якимось чином зі своїм минулим. Хоча нам іноді потрібно дивитися в дзеркало заднього виду, щоб прийняти поточні або майбутні рішення, ми можемо легко застрягти в минулому, якщо не будемо обережні.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта: Ієрофант

На цьому тижні ви можете зайнятися новою справою! Ієрофант - це карта, яка представляє системи вірувань, традиції та інститути. Можливо, ви відчували себе загубленими, безцільними та потребуючими керівництва. Якщо ви давно хотіли приєднатися до нової групи, зараз саме час!

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта: Чарівник

Карта закликає вас розкрити свій потенціал на цьому тижні! Вона визнає, що весь світ у вас під рукою, тому що у вас є все необхідне, щоб отримати те, що ви хочете. На цьому тижні вас закликають привести це потужне джерело внутрішньої магії у відповідність з вашими цілями - дійсно все може трапитися!

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта: Туз кубків

На цьому тижні вас чекає хвиля гарного настрою! Туз Кубків сигналізує про час, переповнений позитивною емоційною енергією. Щастя, творчість і співчуття – все це ви можете взяти. Це також означає можливість зміцнити існуючі стосунки і, можливо, зустріти нового друга.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта: Суд

Ви можете опинитися на порозі рішення, яке матиме довгострокові наслідки! Ви вже деякий час стоїте на цьому перехресті, не знаючи, яким шляхом йти. Карта справедливості знає, що найкращий вибір походить від ідеального поєднання розуму та серця. Це вимагатиме від вас звернутися до свого минулого за реальними уроками, які ви засвоїли.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта: Сила

Карта сили сигналізує про те, що у вас є внутрішня сила духу, необхідна для того, щоб витончено впоратися зі складною життєвою ситуацією. Легко загубитися в таких емоціях, як гнів, смуток, страх чи сором, але цього тижня вас закликають піднятися над цим і зберігати спокій у цей час негараздів.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта: Вісімка пентаклей

Цього тижня вісімка пентаклів заохочує вас використати свої творчі таланти з користю та наполегливо працювати над ними. Чим більше ви створюєте і відточуєте свою майстерність, тим більше інших помічають те, що ви робите, і тим більше ви надихаєтеся.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти