StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Любовний гороскоп на тиждень 21-27 серпня: Овнам - безнадійність, Львам - прогрес

19 серпня 2023, 20:40оновлено 19 серпня 2023, 21:26
Астрологи склали любовний гороскоп на тиждень для всіх знаків зодіаку і розповіли, кого чекає розчарування, а кого романтика.
Любовний гороскоп на тиждень 21-27 серпня
Любовний гороскоп на тиждень 21-27 серпня / колаж: Главред, фото: pexels

Кожен знак зодіаку на прийдешньому тижні відчує різне, астрологи підказали, кому варто бути впевненим у собі, а кому очікувати насолоди.

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

На початку тижня ви можете відчути деяку безнадійність щодо вашого особистого життя. Як ніби, як би ви не старалися, ви не в змозі досягти мети, яку хочете в справах серця. Незалежно від того, чи ви самотні, прив'язані чи десь посередині - може панувати почуття розчарування.

Любовний гороскоп на тиждень - Телець

Цього тижня ви можете перейти від відчуття повного роздратування та безнадії через любов до усвідомлення того, що весь цей час у вас була сила внести будь-які зміни, які вам потрібні, щоб все виправити.

відео дня

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Цей тиждень відзначається романтичним очікуванням. Може здатися, що Всесвіт затамував подих, особливо якщо останнім часом ваше особисте життя було приголомшливо порожнім. Якщо ви вже перебуваєте у стосунках, очікуйте, що ваша любов принесе більше задоволення.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

Можливо, на цьому тижні ви трохи зводите себе з розуму, занадто багато обмірковуючи свою поточну особисту ситуацію і чому ви знаходитесь там, де перебуваєте. Якщо ви виявите, що нескінченно роздумуєте над тим, що ви повинні були зробити, могли б зробити або зробили б, тоді вам потрібно на деякий час повністю заморозити свій розум, поки ви не згадаєте, що ви не можете змінити минуле.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Нова романтична тема не за горами у вашому любовному житті, навіть якщо ви вже багато пережили в цій галузі. Це може дозволити вам досягти значного прогресу в нинішніх стосунках або, якщо ви самотні, досягти значного прогресу у своєму ставленні до любові.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

Нездорові романтичні моделі нарешті закінчуються. Можливо, ви занадто багато разів давали побаченню або партнеру "останній" шанс — і якщо так, то цього тижня ви закінчите. Ви втомилися від порожніх обіцянок змінитись, покращитись або попрацювати над своїми стосунками.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Ви можете відчувати, що вам потрібно відпочити більшу частину тижня, але це не тому, що вам погано. Натомість ви будете глибоко в собі знати, що ось-ось повернете кут і наповнитесь великою кількістю енергії та бажання. В глибині душі ви просто готуєтеся до цього гігантського космічного зльоту, який ось-ось направить ваше життя в нове і ще більш захоплююче русло.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Можливо, ви робили марні зусилля, щоб зрушити з мертвої точки любовний зв'язок, або виправдовували поведінку коханого, коли знали, що нічого не складається. Хоча ви можете відчувати розчарування, це не повинно бути серцевим болем.

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Останнім часом ви можете відчувати себе незбалансованим — можливо, ви занадто зосереджені на кар'єрі та домашніх справах на шкоду своїй любові та суспільному життю! На щастя, ви можете виправити це після неділі.

Любовний гороскоп на тиждень - Козеріг

Можливо, цього тижня ви надсилаєте або отримуєте більше суперечливих повідомлень, ніж зазвичай, коли справа стосується вашого особистого життя. Ви можете виявити, що ви та партнер або хтось, у кого ви закохані, насправді не згодні з думкою, в якій, на вашу думку, важливо бути сумісними.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

Любов і гроші можуть конфліктувати весь тиждень. Поточний або навіть потенційний партнер може не погодитися з вашим бюджетним рішенням. Це може обернутися вибухом! Ви навряд чи домовитеся про те, як вирішити цю проблему найближчим часом.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Ви можете бути переповнені хвилюванням через неймовірні новини, якими ви не можете дочекатися, щоб поділитися зі своїм партнером. Це може конкретно стосуватися ваших грошей або роботи, але також може стосуватися всього, що вплине на повсякденне життя вас і вашого партнера. На щастя, це повинні бути хороші новини.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти