StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп Таро на тиждень 21-27 серпня: Овнам - полегшення, Дівам - успіх

19 серпня 2023, 17:48оновлено 20 серпня 2023, 10:54
Астрологічний прогноз карт Таро підготує всі знаки зодіаку до подій прийдешнього тижня.
Гороскоп Таро на тиждень 21-17 серпня
Гороскоп Таро на тиждень 21-17 серпня / колаж: Гларвед, фото: pexels

Для всіх знаків зодіаку на тиждень 21-17 серпня карти Таро пророкують різне. Когось очікує насолода успіхом, а когось важкий період.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта: Зірка

Ви можете зітхнути трохи легше, тому що на цьому тижні прийде полегшення! Зірка сигналізує про затримку після періоду великих змін або труднощів. Хоча вам було нелегко пережити цю метушню, ви змогли витримати будь-які випробування, які життя кинуло вам на шляху.

відео дня

Гороскоп Таро на тиждень -Телець

Карта: Лицар жезлів

Лицар жезлів - імпульсивна карта, яка вказує на почуття занепокоєння, яке може призвести до турбулентності у вашому житті. Цього тижня вас просять поглянути на рішення, яке вам належить прийняти, і подумати про наслідки поспішних дій.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта: Королева жезлів

Королева жезлів вказує на те, що на цьому тижні всередині вас переповнюється чарівна і захоплена енергія, і інші не зможуть не помітити цього. Насправді, ви можете опинитися в центрі уваги! Це ідеальний час, щоб проявити себе, поспілкуватися з іншими та інтегруватися в групу однодумців.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта: Туз мечів

Туз мечів сигналізує про те, що туман розсіюється, і на цьому тижні у вас більше ясності розуму. Може здатися, що ви дивитеся на світ через абсолютно нову лінзу, яка допомагає вам прорватися крізь шум і дістатися до суті справи.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта: Трійка жезлів

Прямо зараз можливості для вас справді безмежні! Трійка жезлів сигналізує про те, що у вас буде безліч можливостей якимось чином розширити свій кругозір. На мить загляньте за межі поточних обставин і подумайте про своє майбутнє. Що ви собі уявляєте? Зараз не час думати про дрібниці.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта: Король пентаклів

Успіх у ваших руках! Король пентаклів вказує на те, що у вас є все необхідне для створення фінансового достатку у вашому житті, і тепер вам просто потрібно рухатися вперед з будь-якими ідеями, які ви, можливо, обмірковували.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта: Десятка пентаклів

Карта Пентаклів представляє безпеку, а також успіх і досягнення. Хіба ви не були належним чином визнані за ваші професійні зусилля? Вам не здавалося, що Всесвіт ставив перед вами одну перешкоду за іншою? З грошима було туго? Чи відчували ви себе спустошеним в справах сердечних? Ну, хороші новини на порозі!

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта: Вісімка пентаклей

Цього тижня карта заохочує вас використовувати свої творчі таланти з користю та наполегливо працювати над ними. Чим більше ви створюєте і відточуєте свою майстерність, тим більше інших помічають те, що ви робите, і тим більше ви надихаєтеся.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта: Десятка жезлів

Вам здавалося, що ви звалили на свої плечі тягар миру? Картка визнає надзвичайно важкий тягар, який ви несли. Можливо, ви занадто багато взяли на себе, намагаючись досягти своїх цілей, і тепер дуже важливо, щоб ви попросили про допомогу або скоротили те, що взяли на себе.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта: Сонце

Сонце дійсно світить вам на цьому тижні! Ця карта представляє достаток, оптимізм, успіх і теплоту щасливого часу у вашому житті. Можливо, ви переживаєте бурхливий період у своєму житті, відчуваючи, що кінця цьому не видно. Що ж, темніше всього перед світанком, а світанок вже настав!

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта: Відлюдник

Прийшов час відпочити від буднів! Відлюдник вказує на те, що на цьому тижні вам може знадобитися піти і поміркувати. Можливо, ви були занурені в безліч нових вражень або останнім часом проводили багато часу за спілкуванням.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта: Повішений

Ця карта може вказувати на те, що на цьому тижні відбудеться серйозна зміна перспективи. З іншого боку, це може означати, що потрібна якась жертва. Процес, який ви пройдете в найближчі дні, може здатися незручним, але він може привести вас до настільки необхідного звільнення від негативних минулих моделей, які більше не служать вам.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти