StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Любовний гороскоп на тиждень 2-8 жовтня: Рибам - новий рівень, Раку - неприємності

30 вересня 2023, 15:13
Астрологи склали любовний гороскоп на тиждень для всіх знаків зодіаку і розповіли, кому необхідно насолодитися рухом Венери.
Любовний гороскоп на тиждень 2-8 жовтня
Любовний гороскоп на тиждень 2-8 жовтня / колаж: Главред, фото: Pexels

Кожен знак зодіаку на прийдешньому тижні відчує різне, астрологи підказали, кому варто більше спілкуватися, а кому побути на самоті.

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

Цього тижня у вас є чудові переваги у питаннях любові та стосунків, якщо ви пам'ятаєте як слухати свого теперішнього чи майбутнього партнера, а не просто говорити. Меркурій входить у ваш сектор відносин у середу, активізуючи спілкування між вами та вашим партнером.

Любовний гороскоп на тиждень - Телець

Спілкування є ключовим. Говорити з партнером про необхідні, повсякденні справи, пов'язані з вашим спільним життям, має бути простіше. Цієї середи Меркурій увійде у ваш робочий сектор, спонукаючи вас до спільного обговорення з вашим партнером справ, які необхідно зробити.

відео дня

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Головне, про що ви будете думати після середи, — це романтика! У цей час Меркурій входить у ваш сектор справжньої любові, тому, якщо ви самотні, це, безумовно, час для спілкування. Крім того, для тих, хто користується додатками для знайомств або онлайн-сервісами знайомств, ви, швидше за все, візьмете участь у щирому діалозі між вами та кимось.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

Стережіться неприємностей! Марш Марса через ваш домашній сектор може викликати проблеми у відносинах. Це може призвести до серйозної суперечки між вами та вашим партнером щодо сімейних питань або розбіжностей, пов'язаних із вашою поточною життєвою ситуацією.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Цього тижня ви готові кардинально змінити деякі свої уявлення про кохання та стосунки — і це добре. Комунікативний Меркурій входить у ваш сектор спілкування в середу. Це повинно дати вам і вашому теперішньому партнеру простір для важливих розмов про вашу любовну справу.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

Ваш романтичний будильник ось-ось задзвонить! На цьому тижні будьте готові відчувати себе трохи неясно щодо вашої особистої життєвої ситуації, як ніби ви тільки що прокинулися після довгого сну.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Ваші комунікативні навички ось-ось отримають шанс проявити себе. Ваш знак вже відомий своєю орієнтацією на стосунки, і тепер, коли Меркурій знаходиться у вашому знаку, ви можете поетично говорити про кохання та стосунки. Цей подарунок може ще більше наблизити вашого партнера.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Робота не зробить Скорпіона щасливим! Потенційно ви були занадто зосереджені на питаннях кар'єри, але починаючи з цієї неділі Всесвіт нагадує вам, що веселощі — це необхідно!

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Цього тижня романтика та дружба йдуть рука об руку. Зокрема, якщо ви хочете по-новому поглянути на своє особисте життя, після середи правильним кроком буде попросити поради у друга. В результаті близький друг може відразу підказати, як поліпшити ваше рішення поточної дилеми у відносинах.

Любовний гороскоп на тиждень - Козеріг

Ваші уявлення про кохання незабаром зазнають певних змін, але всі вони повинні бути позитивними. Можливо, ви були занадто поблажливі до свого партнера чи любовного інтересу, і Вам потрібно встановити більш жорсткі межі, коли справа стосується випадкових побачень та довгострокового партнерства.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

Вас все ще чекає неймовірна підтримка та переваги, коли справа стосується любові. Венера перебувала у вашому секторі партнерства надзвичайно довгий час завдяки своєму ретроградному положенню протягом літа. На цьому тижні вона завершить своє перебування в цій області вашого графіка, тому до неділі ви повинні повною мірою насолодитися її благословеннями.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

На кожному розі відкриваються вікна романтичних можливостей. Якщо ви відчуваєте, що ваше життя було похмурим і не залишалося часу на стосунки, до неділі ситуація може повністю змінитися. В цей час планета любові Венера входить в зону вашого партнерства. Ви відчуєте дивовижний потенціал для поглиблення любовного зв'язку з нинішнім партнером.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти