StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Агресія і пристрасть: астролог розповіла, що таке кармічні стосунки

24 жовтня 2023, 12:30
1092
Астролог Марі Піон розповіла, що таке кармічні стосунки простими словами і для чого вони потрібні в житті людини.
Що таке кармічні відносини
Що таке кармічні відносини / колаж: Гларвед, фото: скріншот, pexels

Пристрасть, буря емоцій, важкі і захоплюючі емоції - почуття, які зустрічалися в житті практично кожної людини. Такі відносини найчастіше є "кармічними". Астролог Марі Піон розповіла, в чому сенс кармічних відносин і для чого вони потрібні.

Як відрізнити кармічні відносини від звичайних

За словами астролога, для того, щоб зрозуміти, що таке кармічні відносини, достатньо знати про те, чим вони відрізняються від відносин з вашим душевним партнером. Марі Півонія стверджує, що між двома цими формами відносин є 4 головні відмінності.

Що таке кармічні відносини - головні відмінності

За словами астролога, кармічний партнер зустрічається завжди на піку емоцій, він буде викликати у вас захоплюючу бурю емоцій і бажання випробувати все, що тільки можливо випробувати. При цьому, душевний партнер буде швидше викликати відчуття, ніби ви знайомі сто років і душевне тяжіння було завжди.

відео дня

Другою відмінністю є те, що кармічні відносини - це постійні емоційні гойдалки, в цих відносинах ніколи не буває довгого періоду стабільності і спокою. У той час, як з людиною "по серцю" не буває таких великих припливів і хвиль, але є багато глибоких і щирих бесід.

Що таке кармічні відносини простими словами - різниця

Крім іншого, кармічний партнер практично ніколи не буде схожим на вас і у всіх питаннях буде тригером, щоб не погоджуватися з вами і виводити вас на "емоцію". Доленосний партнер при цьому - це людина, в спілкуванні з якою ви можете розділити не тільки розмову, а й хобі, захоплення і світогляд.

І останною, можливо, головною відмінністю є те, що кармічні відносини будуються на хвилях пристрасті, закоханості, які в один момент можуть перетворитися в агресію. Відносини по долі ж будуються на повазі, а не на любові і пристрасті.

Детальніше про кармічні стосунки дивіться у відео:

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти