StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Гороскоп Таро на тиждень із 26 серпня до 1 вересня: для кого кінець літа буде вирішальним

25 серпня 2024, 14:16
9471
Карти цього тижня приготували сюрпризи деяким знакам зодіаку.
Гороскоп Таро на тиждень
Гороскоп Таро на тиждень / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Гороскоп Таро на тиждень з 26 серпня по 1 вересня прокладе ваш шлях до ключових подій та емоційних відкриттів. Розкрийте потенціал свого знака зодіаку за допомогою стародавньої мудрості Таро і готуйтеся до захопливої подорожі через передбачення і символізм карт.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Подумайте про те, який найпотужніший і найпозитивніший крок у саморозвитку або становленні характеру ви могли б зробити просто зараз... і зробіть його. Ви впораєтеся з цим завданням, а довгострокове почуття самоповаги і впевненості, яке воно викличе, коли ви його виконаєте, безцінне.

Можливо, це прохання про допомогу, зворотний зв'язок, просування по службі, навчання, новий виклик, новий проєкт. Можливо, це встановлення стандарту або мети і відповідальність за їх досягнення. Що б це не було, у вас є все необхідне, тож дійте і відчуйте себе приголомшливо.

відео дня

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Зараз у вашій сфері існує несправедливість або несправедливий вплив, який ви хочете усунути. Можливо, йдеться про ставлення до вас або когось із ваших близьких.

Можливо, все вже позаду, але неприємний присмак залишився, і ви відчуваєте, що необхідно винести уроки або визнати їх. Можливо, це проблема, яка живе у вас. Яким би не був її статус, є що виправити і з чим боротися. Встаньте і будьте почутими. Висловіть свою точку зору, будьте почуті й відчуйте себе виправданим.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Що б ви не відкладали, принаймні останні кілька місяців, займіться цим цього тижня, Близнюки, і почніть діяти, попросіть поради, скажіть своє слово, будьте виразні й почніть діалог, який має відбутися, щоб перейти до наступного кроку.

Найсмішніше, що ви самі надаєте цьому великого значення, а насправді це не так. Все пройде набагато більш гладко, ніж ви думаєте, а проблеми, яких ви боялися, можуть навіть не показати свого маленького обличчя! Просто продовжуйте і справляйтеся з цим.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Ви хочете розширити свої амбіції, збільшити обсяг роботи або сферу діяльності, отримати більше право голосу. Більше - це те, чого ви хочете, і більше - це те, про що вам потрібно попросити (можливо, навіть вимагати).

Усе пройде краще, ніж ви думаєте, тому що Всесвіт також вважає, що ви готові взяти на себе велике навантаження, тому для вас відкриють нові шляхи і засоби. Якщо ви не просите, ви не отримаєте (так завжди каже моя мама). Будьте вимогливі, будьте позитивні, будьте готові до того, що все ставатиме більшим і кращим!

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Ви вступаєте у фазу везіння, смугу перемог, період часу (близько шести тижнів), коли все, до чого ви торкаєтеся, перетворюється на золото. Тож, Леве, вишикуйте в ряд людей, які мають вплив на те, що ви хочете зробити, поліпшити, просунути або подолати!

Дійте стратегічно. Якщо ви знаєте, що Всесвіт зараз на вашому боці, то як ви можете найкраще використати цей позитивний заряд для вирішення тих завдань, які ви найбільше хочете змінити? Розробіть хитрий план! І використовуйте свою удачу.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

У вашому житті є старша жінка, з якою у вас, можливо, були періоди недомовок, різких слів, напруженості або розбіжностей. Від природи ви не бачите один одного в обличчя, що робить будь-яке спілкування в кращому разі трохи скрутним.

Спробуйте ще раз цього тижня. Нахиліться і привітайтеся, запитайте, як у них справи, запропонуйте зустрітися, проявіть інтерес. Щось змінилося, і відповідь, яку ви отримаєте, може вас здивувати. Вам потрібно про щось поговорити, і зараз саме час.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Змиріться із ситуацією, яка тривалий час була застійною або тупиковою, і ви намагалися зрушити ситуацію та подолати блокування. Просто залиште все як є. Вона не зміниться тільки завдяки вашим зусиллям чи силі.

Поговоріть із кимось, хто абсолютно не має до цього стосунку, про щось зовсім інше... і з цієї розмови з'явиться ідея або розуміння того, як насправді дістатися до першопричини і просунутися вперед. Відповіді іноді приходять з несподіваних місць.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Ви готові до серйозної розмови з кимось важливим про своє довгострокове майбутнє. Йдеться про практичні, матеріальні питання, як-от багатство, робота чи дім. Йдеться про те, щоб пустити коріння, інвестувати в довгострокову перспективу, почуватися впевнено в тому, над чим ви працюєте і що будуєте.

Це може бути розмова про роботу або будинок, але вона необхідна, щоб ви відчували, що знаєте, на що йдете, і що ваші зусилля спрямовані в потрібне місце. Досягніть ясності, запевнень, згоди.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Хтось має зрозуміти, що досить, що потрібно провести межу на піску, встановити кордон. Ви перевантажені й втомилися від чогось. Те, що колись було послугою або разовою подією, тепер стало "новою нормою", і вас це не влаштовує.

Ви маєте висловитися і змінити динаміку: перестати робити те, чого ви не хочете, перестати говорити "так", перестати бути поступливим, коли вони поводяться нерозумно. Цьому має бути покладено край.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Те, що ви - сильний і мовчазний тип, не означає, що ви не маєте неймовірного емоційного інтелекту і не вмієте розуміти почуття і потреби інших людей.

Велика розмова з коханою людиною цього тижня покаже глибину вашого розуміння і дасть їй відчути, що ви справді знаєте її, любите і прикриваєте її спину. І це почуття буде взаємним. Це приємно. Альянси та міцні партнерські стосунки - це ваша основа. Створюйте їх і плекайте.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Ви шукаєте ясності, визначеності, розуміння і напрямку. Останнім часом багато що здається суперечливим, двозначним, конфліктним або просто дивним, і Закохані змушують вас вбирати цей хаос і плутати думки.

Витратьте цей тиждень на те, щоб розплутати, розгладити, привести до ладу факти, переглянути свої пріоритети й ідеї та загалом дійти твердих висновків, з якими ви зможете працювати. Ви можете дратувати деяких людей, які тиснули на вас, змушуючи робити те, що вони хотіли, але це їхня вина, а не ваша!

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Цього тижня поговоріть із людиною, з якою останнім часом вам було найскладніше спілкуватися, можливо, ви навіть почувалися заляканим або забитим.

П'ятірка Мечів просить вас зустрітися з цією людиною віч-на-віч, докопатися до її першопричини і розібратися з фактами, реаліями і варіантами дій на цьому рівні. Між вами є компроміс, який може влаштувати всіх, але єдиний шлях до нього - це правдивий діалог і спроба зрозуміти, що насправді є причиною напруженості або тертя. Ви створені для цього, у вас є дивовижне співчуття та емпатія, використовуйте їх, щоб знайти рішення зараз.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Джерело.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти