StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Гороскоп Таро на тиждень 7-13 серпня: Овнам - боротьба з минулим, Терезам - подарунок

4 серпня 2023, 14:58
9643
Астрологічний прогноз карт Таро підготує всі знаки зодіаку до подій прийдешнього тижня.
Гороскоп Таро на тиждень 7-13 серпня
Гороскоп Таро на тиждень 7-13 серпня / колаж: Главред, фото: pexels

Для всіх знаків зодіаку на тиждень 7-13 серпня карти Таро пророкують різне. Когось чекають веселощі і насолода, а когось відпочинок після випробувань.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта: Шістка кубків

Шістка Кубків говорить про те, що минуле впливає на сьогодення. Цього тижня вас закликають перевірити, чи пов'язані ви якимось чином зі своїм минулим. Хоча нам іноді потрібно дивитися в дзеркало заднього виду, щоб прийняти поточні або майбутні рішення, ми можемо легко застрягти в минулому, якщо не будемо обережні. Не дозволяйте ностальгії чи спотвореним спогадам заважати вам рухатися вперед.

відео дня

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта: П'ятірка монет

Карта свідчить про те, що останнім часом ви пережили важкі часи. Ви втратили роботу? Фінанси йдуть не так легко, як вам хотілося б? Ці види боротьби не просто впливають на ваш гаманець — вони також можуть стати емоційним, психічним та духовним тягарем. Не звалюйте на себе тягар світу поодинці.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта: Королева жезлів

Королева жезлів вказує на те, що на цьому тижні всередині вас переповнює чарівна і захоплена енергія, і інші не зможуть не помітити цього. Насправді, ви можете опинитися в центрі уваги! Це ідеальний час, щоб проявити себе і поспілкуватися з іншими.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта: Чарівник

Майстер визнає, що весь світ у вас під рукою, тому що у вас є все необхідне, щоб отримати те, що ви хочете. На цьому тижні вас закликають привести це потужне джерело внутрішньої магії у відповідність з вашими цілями - дійсно все може вийти.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта: Королева кубків

Королева Кубків вказує на емоційну зрілість, співчуття та турботливий дух. Цього тижня вас закликають якось висловити цю енергію. Можливо, друг звернеться до вас із проблемами у стосунках, або може статися так, що колега прийде до вас за підтримкою у вирішенні проблеми, з якою він зіткнувся.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта: вісімка пентаклей

Цього тижня карта заохочує вас використовувати свої творчі таланти з користю та наполегливо працювати над ними. Чим більше ви створюєте і відточуєте свою майстерність, тим більше інших помічають те, що ви робите, і тим більше ви надихаєтеся.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта: Імператриця

Карта сигналізує про те, що на цьому тижні ви будете отримувати подарунки. Легко захопитися шаленим ритмом повсякденного життя, але тепер вас закликають зупинитися, сповільнитися і з'єднатися зі своїми почуттями. Смачно поїсти. Зупинитися. Подихати свіжим лісовим повітрям.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта: Справедливість

Чи збігаються ваші переконання з вашими діями? Чи робили ви вибір, що відображає ваше вище "я"? Це питання, яке карта хоче, щоб ви задали собі цього тижня. Це особливо важливо, якщо ви стоїте перед важливим рішенням прямо зараз. Те, що ви робите, може мати довгостроковий вплив — як позитивний, так і негативний — як на вас, так і на оточуючих вас людей.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта: Вежа

На цьому тижні вас можуть очікувати несподівані зміни. Зміни, про які говорить вежа, раптові і непередбачені. Вашим першим поштовхом може бути відмова від цієї зміни, але запитайте себе, чому ви так чините опір. Так, через такі ситуації пройти непросто, але для прогресу необхідні зміни.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта: Ієрофант

На цьому тижні ви можете зайнятися новою справою! Ієрофант - це карта, яка представляє системи вірувань, традиції та інститути. Можливо, ви відчували себе загубленими, безцільними та потребуючими керівництва. Якщо ви давно хотіли приєднатися до нової групи, зараз саме час!

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта: Четвірка мечів

Відпочинок, роздуми та відновлення. Це повідомлення карти для вас на цьому тижні. Можливо, нещодавно ви зіткнулися зі складною ситуацією, наприклад, втратою роботи, розривом стосунків або проблемами, пов'язаними з грошима. Ця справа забрала у вас багато сил, і тепер ви можете відчувати психічне, фізичне, емоційне та духовне виснаження. Витратьте деякий час, щоб відновитися і перезарядитися.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта: Паж пентаклей

Ця карта уособлює ентузіазм до нових починань і нових підприємств. На цьому тижні вам пропонується якимось чином проявити свої творчі таланти. Ви думали про те, щоб почати щось, але не зробили перших кроків, щоб зрушити з мертвої точки? Ця картка хоче, щоб ви це зробили.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти