StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп Таро на тиждень 2-8 жовтня: Льву - поліпшення, Раку - гіркота реальності

30 вересня 2023, 16:35
38799
Астрологічний прогноз карт Таро підготує всі знаки зодіаку до подій прийдешнього тижня.
Гороскоп Таро на тиждень 2-8 жовтня
Гороскоп Таро на тиждень 2-8 жовтня / колаж: Главред, фото: скріншот, pexels

Для всіх знаків зодіаку на тиждень 2-8 жовтня карти Таро пророкують різне. Комусь фінансові проблеми, а комусь позитивні емоції.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта: Справедливість

Чи відповідають ваші переконання вашим діям у світі? Чи робили ви вибір, що відображає ваше вище "я"? Це запитання, яке карта "Справедливість" хоче, щоб ви поставили собі цього тижня. Це особливо важливо, якщо вам зараз належить ухвалити важливе рішення.

відео дня

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта: Туз Жезлів

Якщо ви чекали про щось знака від Всесвіту, то ось він! Туз Жезлів являє собою новий початок і весь потенціал, який несе в собі цей новий початок. Цього тижня Вас заохочують піти новим шляхом або проектом, до якого ви пристрасно ставитесь, але ще не приступили до здійснення.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта: Туз кубків

На цьому тижні вас чекає хвиля гарного настрою! Туз Кубків сигналізує про час, наповнений позитивною емоційною енергією. Щастя, творчість і співчуття належать вам. Це також означає можливість зміцнити існуючі стосунки і, можливо, зустріти нового друга чи коханого.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта: Повішений

Цього тижня вас закликають відокремити себе від невтішної ситуації чи незадовільних стосунків у вашому житті. Карта визнає, що цей розкол буде болючим, тим більше, що ви присвятили йому стільки часу та енергії. Замість того, щоб зосереджуватися на тому, якою може бути ситуація, або сподіватися, що все зміниться, прийміть реальність такою, якою вона є.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта: Дев'ятка кубків

Отримання Дев'ятки кубків може сигналізувати про те, що ваші зірки нарешті почнуть вирівнюватися цього тижня. Коли ця карта з'являється в розкладі, це сигнал Всесвіту про те, що у вашому житті все так, як повинно бути.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта: Десятка Жезлів

Чи було у вас відчуття, що ви звалили на свої плечі тягар світу? Десятка паличок означає, що ви несете надзвичайно важкий тягар. Можливо, ви взяли на себе занадто багато, намагаючись досягти своїх цілей, і тепер вам важливо попросити про допомогу або скоротити те, що ви взяли на себе.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта: Двійка мечів

Двійка мечів вказує на те, що в цей час ви можете відчувати напад нерішучості. Насправді, ви можете бути настільки невпевнені в тому, як діяти, що активно відкладаєте розгляд цього питання. Цього тижня вам нагадують, що як би ви не намагалися уникнути цієї ситуації, вона не зникне сама собою.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта: Суд

Ви можете опинитися на порозі прийняття рішення, яке матиме довгострокові наслідки! Ви деякий час були на цьому роздоріжжі, не знаючи, яким шляхом піти. Карта "Суд" знає, що кращий вибір — це ідеальне поєднання розуму і серця.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта: Сонце

На цьому тижні сонце дійсно світить вам! Ця карта символізує достаток, оптимізм, успіх і теплоту щасливого часу у Вашому житті. Можливо, ви пережили неспокійний час у своєму житті, відчуваючи, що кінця цьому не видно. Що ж, перед світанком завжди темніше за все-і ось настав світанок!

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта: Королева кубків

Королева кубків вказує на емоційну зрілість, співчуття та турботливий дух. Цього тижня вас закликають якось висловити цю енергію. Можливо, до вас звернеться друг з проблемами у відносинах, або колега прийде до вас за підтримкою у вирішенні проблеми, з якою він зіткнувся.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта: Вежа

На цьому тижні вас можуть очікувати несподівані зміни. Зміни, які символізує вежа, раптові і непередбачені. Вашим першим інстинктом може бути відмова від цієї зміни, але запитайте себе, чому ви так чините опір.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта: Король жезлів

Цього тижня ви можете отримати можливість, і король паличок визнає, що у вас є сила і стійкість, щоб прийняти її! Чи уникали ви в минулому керівних посад? Чи відчували ви себе перевантаженими, взявши на себе більше обов'язків? Зараз настав час твердо стояти у своїй владі і реалізувати свої бачення.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти