StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та ТБШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і городЗірки

Гороскоп від Влада Росса: що буде з коханням і стосунками в липні

26 червня 2024, 02:00
120
Як каже Влад Росс, знайомство в липні за певного транзиту небесних світил може призвести стосунки до повного провалу.
Росс, пара
Гороскоп від Влада Росса - прогноз на кохання і стосунки в липні / колаж Главред, фото УНІАН та ua.depositphotos.com

У плані кохання і стосу нків у липні 2024 року (особливо поблизу 12-го числа) все кипітиме і вируватиме. Про це Главреду розповів астролог Влад Росс.

"12 липня Венера буде в напруженому аспекті з Плутоном, що може посилити пристрасність і чутливість. Цей аспект викличе складні почуття і неконтрольовану пристрасть, від чого можуть виникати різні проблеми", - сказав він.

Як каже Росс, знайомство за такого транзиту небесних світил може призвести стосунки до повного провалу - вони, подібно до сірника, розгоряться, спалахне пристрасть, а потім усе зруйнується. І про ці стосунки доведеться пошкодувати.

відео дня

"Можуть бути суттєві проблеми у стосунках і ревнощі. Поблизу 12 липня пристрасть кипітиме", - підсумував він.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс - український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Як повідомляв Главред, раніше Влад Росс назвав чотири знаки зодіаку, у яких почнеться справжня "біла смуга". Їм пощастить буквально в кожній сфері.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти