StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Гороскоп на липень від Влада Росса: Росія закидає Україну бомбами і піде в новий наступ

24 червня 2024, 14:00
3197
Астрологічний прогноз на липень 2024 року свідчить про те, що цей місяць стане затишшям перед бурею, яка вибухне в серпні.
Астролог Влад Росс склав гороскоп на липень 2024 року і розповів, для яких справ сприятливий місяць
Гороскоп на липень-2024 від Влада Росса обіцяє стабільність у грошових справах і складнощі в коханні / Главред

Липень 2024 року буде більшою мірою спокійним, ніж напруженим. Це буде затишшя перед бурею в серпні. Останній місяць літа-2024 обіцяє бути дуже складним. Саме в серпні ще й Меркурій стане ретроградним, тому в липні потрібно встигнути завершити всі фінансові справи. Досягти важливих домовленостей, підписати документи, оформити нерухомість – усе це потрібно зробити в липні. Серпень просто не дасть такої можливості. На останній місяць літа краще запланувати відпустку, адже серпень буде найспекотнішим місяцем у прямому і переносному сенсах.

У липні 2024-го нам не уникнути з'єднання Марса й Урана в знаку України – у Тельці. Тому саме в середині липня Росія шугатиме нас бомбами, тероризуватиме ракетними та авіаударами. Це з'єднання відбудеться 15 липня, тому друга декада місяця найнебезпечніша в плані атак росіян. У цей час потрібно бути вкрай обережними і спускатися в укриття під час повітряних тривог. Усілякі несподіванки також можливі.

Загалом, аспекти інших мирних планет підтримуватимуть гармонійну енергетику місяця.

Що стосується ситуації з вимкненнями світла в Україні, то вони найімовірніші в середині липня. Адже Уран керує електрикою, а Марс – це різного роду вибухи та нещасні випадки. Тому найбільше без світла українцям доведеться сидіти в середині місяця.

Меркурій у липні-2024 все ще матиме нормальну швидкість, а він завідує комерцією, справами, фінансами. Тому потрібно встигати все зробити. Але вже ближче до кінця місяця Меркурій почне сповільнюватися, тому менша його швидкість у 20-х числах не даватиме змоги укладати важливі домовленості або відкривати новий бізнес, наприклад, ФОП.

2-26 липня Меркурій ітиме по знаку Лева, тому потрібно включити натиск у цей період. Чудовий час, щоб просувати себе, піарити, займатися шоу-бізнесом, гастролювати.

17 липня Меркурій опиниться у 22-му градусі Лева, де почнеться його петля. Загальна тривалість петлі буде з 15 липня по 12 вересня. Петля – це така ділянка, яку Меркурій пройде повторно через свою ретроградність. Тому все, що ви почнете робити після 17 липня, може потім до вас повернуться бумерангом. Тому не робіть поганих справ.

Дивіться відео з астрологічним прогнозом на липень 2024 року від Влада Росса:

Це також означає, що в другій половині липня можуть бути перші відсилання до минулого. Можна згадати справи, які потрібно доробити і переробити. Для цього найкращий час після 17 липня. Ближче до кінця місяця почнуть з'являтися люди з минулого. У серпні доведеться щось переробляти і повертатися до пройденого, а в першій половині вересня потрібно буде діяти з урахуванням виправлень і повторень. Тому, наприклад, якщо хтось хоче виправити ремонт у своїй квартирі або кімнаті, це краще робити з 17 липня.

Меркурій у Леві добре використовувати для реклами, самопіару. Якщо вам є що сказати про себе, запустити YouTube-канал або завести сторінку в соціальних мережах, то це найкращий час, коли ви зможете істотно підвищити свою популярність, просунути свої товари і послуги.

2 липня – найкращий час, щоб позбутися шкідливих звичок: перестати вживати алкоголь, наркотики і курити. Це пов'язано з тим, що Нептун стає ретроградним, а саме ця планета керує подібними речовинами. Також у цей день сприятливо відновити заняття музикою, гастрольні або концертні виступи.

Ділова активність

На початку липня-2024 Марс створить із Сатурном гармонійний аспект, що непогано для складання планів, а також справ, пов'язаних із розрахунками й обчисленнями. Прекрасна комбінація для людей, що займаються хайтеком, і айтішників. У цей час з'явиться настрій на серйозну роботу.

Початок липня сприятливий для старту довгострокових проєктів і планів, оскільки Марс буде в справді гарному аспекті до Сатурна. Марс – це завжди активність, а Сатурн – досягнення цілей і можливості.

У середині місяця, коли Марс з'єднається з Ураном, можливі різні несподіванки, пов'язані з роботою і бізнесом.

Саме в середині липня будуть найбільші грози, а також селі, урагани, катастрофи, землетруси. Землетруси, на щастя, не передбачаються в Україні, але цілком можливі на Близькому Сході, в Туреччині, Китаї, Тайвані, Таїланді. Тож тим, хто перебуває на курортах, особливо в південно-східній Азії, слід зважати на те, що можливі навіть цунамі, зокрема, в Індонезії.

Потрібно бути обережнішими, оскільки Марс і Уран з'єднуються з диявольською зіркою Алголь, яка несе всілякі неприємності. З цієї ж причини штормитиме і бізнес. У липні можуть несподівано похитнутися біткоїн і цінні папери. Можливі сюрпризи від податкових, конкурентів, а також різного роду форс-мажори.

Ба більше, росіяни посиплються на нас із Московії – саме в липні вони розпочнуть свій черговий "великий наступ" і прагнутимуть прорватися в бік Павлограда. Це буде їхньою головною метою літньої кампанії.

Будьте уважні в період 11-19 липня. На ці дати краще не планувати початок нових проєктів або старт кампаній. Адже Марс з Ураном – це ще те "задоволення". Ці справи можуть зіткнутися з несподіванками або розвиватимуться зовсім не так, як ви запланували. Усе вийде з точністю до навпаки.

Після 20 липня добре починати різні інформаційні проєкти і будь-які справи, пов'язані з транспортом, торгівлею і поїздками. У цей час можна купувати автомобілі, особливо старі. Можна активно шукати нові замовлення і проводити важливі переговори. У цей період буде легше знаходити спільну мову з діловими партнерами, шукати нових співробітників, проводити співбесіди і їздити у відрядження.

Гроші

У липні 2024 року фінансові справи підуть у гору. Однак для того, щоб залишатися на плаву, доведеться докладати серйозних зусиль і справлятися з несподіванками.

Перша третина липня буде спокійнішою у фінансовому плані. Варто планувати продажі або активні витрати заздалегідь, із самого початку липня. Тим паче, у цей час можуть з'являться нові ідеї, що дасть змогу подивитися на свої фінансові справи під іншим кутом.

Після 11 липня Венера переходить у знак Лева й одразу ж зустрінеться з напругою, що може спричинити хвилювання і додаткові навантаження. Будь-які фінансові ризики в середині місяця можуть бути невиправданими, навіть небезпечними.

11-17 липня буде дуже велика загроза обману на дуже великі гроші.

Цього місяця може з'явитися необхідність у додаткових вкладеннях у рекламу і піар. Липень чудово підійде для просування себе або свого продукту, особливо сільськогосподарських продуктів, напоїв тощо.

21 липня Венера створить гармонійний аспект із Юпітером, а це один із найвдаліших транзитів для фінансового зростання і виграшу. Тому можна спробувати щастя в грі та лотереї. Поблизу 21 липня також добре рекламувати себе, свої товари і послуги. Особливо 17-18 липня за гармонійного Місяця може все вдаватися. Це найкращий час для купівлі важливих товарів, одягу тощо.

Кохання і стосунки

12 липня Венера буде в напруженому аспекті з Плутоном, що може посилити пристрасність і чутливість. Цей аспект викличе складні почуття і неконтрольовану пристрасть, від чого можуть виникати різні проблеми.

Знайомство за такого транзиту може призвести стосунки до повного провалу: вони, як сірник, розгоряться, спалахне пристрасть, а потім усе зруйнується. І про цей зв'язок доведеться пошкодувати.

Можуть бути суттєві проблеми у стосунках і ревнощі. Поблизу 12 липня пристрасть кипітиме.

Поїздки і подорожі

У липні можна вирушати як на відпочинок, так і в ділові поїздки.

Сприятливі дати для поїздок:

  • до водойми, на море – 16, 17, 18 липня;
  • у будинки відпочинку та санаторії – 17, 18 липня;
  • у гори – 19 липня;
  • близькі подорожі, поїздки на дачу – 4, 26, 27, 30, 31 липня;
  • на семінари та тренінги – 4, 12, 13, 17, 18, 26, 30, 31 липня;
  • поїздки з метою відвідування концертів та інших заходів – 7, 8, 12, 13, 17, 18 липня.

Найнесприятливіші дні для від'їзду: 2, 3, 5, 9, 10, 14-16, 20-25 липня.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Небезпеки липня-2024

Аспект Марса і Урана 15 липня буде створювати конфліктні ситуації та складнощі, можливі "наїзди". У середині місяця можливі різні неприємності, особливо з податковою.

Також середина липня буде найгіршим часом через високу ймовірність ДТП і нещасних випадків. Досить травмонебезпечний період. Події в ці дні будуть вкрай непередбачуваними, тому потрібно бути гранично обережними.

Крім того, в середині місяця зірки обіцяють найскладнішу ситуацію з енергетикою в Україні, коли Марс зійдеться з Ураном. Найімовірніше, в ці дні буде спекотно, і багато хто ввімкне кондиціонери – навантаження на систему збільшиться, у підсумку багато українців сидітимуть без світла.

Що можна і чого не можна робити в липні-2024

У липні 2024 року рекомендується: починати довгострокові проєкти, особливо в першій декаді місяця; робити великі покупки, особливо 16-18 липня; рекламувати і просувати себе, свій бізнес; звертатися до начальства по підвищення; займатися паперовими справами, підписувати договори; займатися своєю зовнішністю, щоб стати яскравішим і помітнішим, круто змінити імідж; вирушати у відпустку в названі вище сприятливі дні.

У липні 2024 року не рекомендується: здійснювати ризиковані дії, особливо поблизу 15 липня; перебувати під час грози на відкритій місцевості; поспішно ухвалювати рішення, не обміркувавши їх як слід; чекати швидких результатів після початку справ; нехтувати технікою безпеки; звільнятися і шукати нову роботу.

Замовити персональний гороскоп в астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Те саме стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям тощо. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти