StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Гороскоп на сьогодні 29 червня 2023: Рибам – чутливість, Овнам - конфлікт

28 червня 2023, 11:57оновлено 29 червня 2023, 09:28
19137
Астрологічний прогноз на сьогодні підкаже, кому необхідно бути більш дипломатичним, а кому вибирати себе.
Гороскоп на завтра 29 червня 2023
Гороскоп на сьогодні 29 червня 2023 / колаж: Главред, фото: pexels

Експерти по зірках в своєму астрологічному прогнозі на 29 червня показали, що готують зірки всім представникам зодіакального кола на четвер.

Гороскоп на сьогодні - Овен

Інші люди можуть гладити вашу шерсть не в тому напрямку. Сьогодні в повітрі літає багато вогняної енергії, яка просуває позицію "я перш за все". Це може вступити в прямий конфлікт з вашою миролюбною, дипломатичною натурою. Крім того, люди можуть бути трохи чутливішими, ніж зазвичай. Їм буде важче переносити образи.

Гороскоп на сьогодні - Телець

Прислухайтеся до того, що має сказати ваш розум. Більш ніж ймовірно, що ваш раціональний мозок знає правильний шлях. Ваш настрій може диктувати дію, але нехай ваш мозок керує кермом. Не надто морочитися через дрібниці. У гарячих суперечках про те, що справедливо, а що несправедливо, можуть піднятися пристрасті. Будьте частиною рішення, а не проблеми.

відео дня

Гороскоп на сьогодні - Близнюки

На вас обрушиться більший приплив енергії, ніж будь-коли раніше. Це як якщо б ви почали нове життя, і тепер у вас є шанс почати зі свіжим новим ставленням. Зрозумійте, що чутлива натура - це те, що допоможе вам здобути перемогу в цей день.

Гороскоп на сьогодні - Рак

Люди та ситуації підбурюють вас. Може здатися, що на кожному розі розбрати. Пам'ятайте, що ваш шлях — це той, який ви вибрали. Ви можете передбачити або не передбачити бар'єри, але вони неминучі. Ключ до успіху - знайти правильний баланс між внутрішньою та зовнішньою діяльністю. Не спрямовуйте все своє розчарування на інших.

Гороскоп на сьогодні - Лев

Відправляйтеся в пригоду з відважним духом. Ваші емоції запалені і готові до роботи. Ваші інстинкти готові до нового виклику. Якщо щось і загальмує вас сьогодні, так це ваше раціональне мислення.

Гороскоп на сьогодні - Діва

Ваш розум напрочуд чіткий, і ваше мислення відповідає тому, що ваше его задумало виконати. Головне для вас - дозволити своїм емоціям говорити. Візьміть на себе відповідальність і дозвольте собі йти за тим, що ви хочете. Поки ви провели останні пару днів у роздумах, наступні кілька днів повинні бути більш орієнтованими на дії.

Гороскоп на сьогодні - Терези

Напевно, у вас гарний настрій і є додатковий імпульс впевненості в собі, який допоможе вам впоратися практично з будь-яким проектом, який ви берете на себе. Хоча останні пару днів ви, можливо, відчували себе повільними і трохи застійними, сьогодні ви готові діяти.

Гороскоп на сьогодні - Скорпіон

Сьогодні ваш мозок може бути з одного боку, а ваші емоції — з іншого. Завдання полягає в тому, щоб знайти між ними рішення. Ваш розум рухається до більш чутливого та сприйнятливого підходу, тоді як ваше серце перебуває в більш агресивному режимі. На жаль, ці дві енергії зазвичай погано працюють разом. Ваше завдання - знайти здоровий баланс.

Гороскоп на сьогодні - Стрілець

Одна з тем дня - віддавати, а не отримувати. Вас можуть попросити впоратися з багатьма завданнями одночасно, в чому ви від природи добре розбираєтеся. Існує сильна потреба діяти і досягати мети, в той же час ви можете відчувати сильну внутрішню тягу, яка просить вас заспокоїтися і задуматися. Обидві емоції є дійсними, і обидві слід поважати протягом дня.

Гороскоп на сьогодні - Козеріг

Ви відповідаєте своїм інстинктам воїна, які нагадують вам про те, що ви повинні відповідати своїм мріям. Складна частина полягає в тому, як ви збираєтеся планувати свою атаку, щоб був рівний баланс віддачі та отримання. Переважаючі сьогодні енергії можуть застати вас в складній ситуації.

Гороскоп на сьогодні - Водолій

Ви відчуваєте себе жваво і раді взяти на себе ініціативу. Здається, стартові ворота щойно відкрилися, і ви лідируєте в атаці. Єдине, що може перешкодити гонці, — це ваш раціональний розум, який нагадує вам, що також важливо зупинитися. Озирніться навколо і подумайте про те, що відбувається навколо вас.

Гороскоп на сьогодні - Риби

Ви відчуваєте себе досить чутливими. Можливо, ви захочете врятувати кожну поранену тварину з узбіччя дороги. Поєднайте цей турботливий і люблячий інстинкт з войовничим драйвом, який візьме на себе відповідальність і очолить бій. Цей потужний енергетичний дует дуже орієнтований на дії.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти