StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на листопад 2023 для Водоліїв: другий шанс, закоханість, повернення боргів

31 жовтня 2023, 21:10
Відомий астролог Анжела Перл розповіла, яким буде листопад у представників знака зодіаку Водолій.
Гороскоп Водолій, Анжела Перл
Анжела Перл склала гороскоп на листопад 2023 для Водоліїв / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, скріншот, depositphotos.com/ua

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на листопад 2023 для Водоліїв.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, Сатурн - один з управителів знака зодіаку Водолій - розвертається в прямий рух у другому будинку грошей. Поки планета була ретроградною, дохід міг бути менше, доводилося багато і важко працювати. Сатурн міг давати більше навантаження або відсутність роботи.

"4 листопада Сатурн вже розвернеться, з‘являться доходи. Можуть повернути борги. Старе джерело доходу з'явиться. Сатурн зараз проходитиме за тими ж градусами, за якими він проходив у березні. Якщо були якісь помилки, то зараз ви вже їх не будете повторювати. Ви вже знаєте, вже навчені. Це може бути також другий шанс", - розповіла астролог.

9 листопада Венера входить сектор подорожей, розширення світогляду.

"Вас можуть познайомити з кимось, буде закоханість, почнеться роман з людиною іншої культури, іншої національності, яка живе за кордоном. Можливо вас запросять на свято, присвячене релігійній події. Наприклад, вінчання або хрестини дитини", - говорить гороскоп.

11 листопада у Водоліїв з'являться нові мрії, ви починаєте в них вірити або візуалізувати. З'явиться дуже цікаве для вас оточення однодумців. Ви будете дуже активні саме в соцмережах, і це принесе вам успіх.

13 листопада - молодик. У Водоліїв з'явиться нова мета, нова робота або ідея нового бізнесу. Можливо ви вирішите змінити професію. Вас можуть підвищити, зміниться статус (шлюб, розлучення, вихід на пенсію, материнство).

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

27 числа - повня у будинку кохання та романів.

"Повня може завершити якісь стосунки. Ви зрозумієте, чи варто продовжувати їх. Ви ніби побачите іншу сторону людини. Рожеві окуляри спадуть. Можливо стосунки перейдуть на наступний рівень. Наприклад, ви почнете жити разом або дізнаєтеся про вагітність", - каже гороскоп.

"Повня відкриє вашу таємницю. Якщо ви в трикутнику перебуваєте, то відбудеться важлива розмова, коли ви все побачите в ясному світлі, так, як це є насправді", - розповіла Анжела Перл.

Також повний Місяць може принести Водоліям відпустку, відпочинок, похід на виставку, фестиваль, в театр.

Детальний прогноз для Водоліїв на місяць дивіться на відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти