StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на травень 2024 для Тельців: незабутні події та подарунки Всесвіту

16 квітня 2024, 05:30
У деяких Тельців можуть початися романтичні стосунки з 8 до 10 травня, свідчить гороскоп на місяць.
Гороскоп, Анжела Перл
Телець - Гороскоп на травень 2024 від Анжели Перл / Колаж: Главред, фото: скріншот, ua.depositphotos.com, pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на травень 2024 для Тельців.

Якщо вам цікавий прогноз на картах Таро на другий місяць весни, читайте матеріал: Гороскоп Таро на квітень 2024: Овнам - вибір, Тельцям - пауза, Близнюкам - заздрість.

Як розповіла фахівчиня на своєму Youtube-каналі, а травні відбудеться важлива астрологічна подія - 1 травня Плутон розвернеться в ретроградний рух до 11 жовтня.

"Плутон - планета змін, трансформації - перебуває в десятому домі кар'єри, цілей, життя, статусу. Багато Тельців до середини жовтня переглядатимуть свої цілі та статус. Наприклад, ви вагітні й станете батьками або ви плануєте весілля і станете чоловіком та дружиною. Також може змінитися робота, кар'єра, сфера зайнятості, професія. Можливо, вам доведеться переробити повністю проєкт, і це займе кілька місяців - до жовтня", - розповіла Анжела Перл.

8 травня - молодик, і він принесе Тельцям багато енергії. Особливо сильно це відчують ті представники цього знака зодіаку, які народилися з 7 по 9 травня.

16 травня Меркурій увійде знак Тельця. Ця планета відповідає за спілкування, інформацію, документи. Можливо, ви отримаєте пропозицію. Також актуальним буде питання стосунків.

"І найголовніше - Тельці визначатимуться зі своєю роллю в суспільстві. Може, ви будете прізвище міняти або ім'я, брати псевдонім. Можливо, ви реєструватимете бізнес або зміните стиль одягу, зачіску, робитимете якісь операції, пов'язані із зовнішністю або тілом", - розповіла астрологиня.

У деяких Тельців можуть початися романтичні стосунки з 8 по 10 травня.

21 травня Сонце входить у сектор грошей. Актуальною стане тема фінансів. Ви отримаєте прибуток, пропозицію нової роботи. З'явиться важливий клієнт.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

23 травня - повня у секторі фінансів.

"Повний Місяць висвітлить ясну картину вашого бюджету і витрат. Будуть приходити рахунки приходити, податки. Може вам потрібно терміново оплатити страховку. Можливо, ви будете отримувати спадок або отримувати гроші від держави, наприклад, стипендію, грант. Якусь людину зі свого оточення ви побачите в новому світлі", - свідчить гороскоп.

З 20 по 24 травня Венера - планета любові, грошей, подарунків долі - з'єднується з планетою величезних подарунків долі Юпітером.

"Венера - це мале щастя, Юпітер - велике щастя. І ось ці дві планети щастя з'єднуються у вашому знаку. З 20 по 24 травня в житті Тельців відбудеться якийсь незабутній момент. Це може бути кохання, зустріч, пропозиція руки і серця, шлюб. У ці дні є шанс навіть лотерею виграти. Удача може бути пов'язана і з фінансовим прибутком, і з коханням. Готуйтеся до подарунків долі", - сказала астрологиня.

Докладний гороскоп для Тельців дивіться у відео-прогнозі Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти