StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на березень: Ракам - фінансовий успіх, Скорпіонам - критика

6 березня 2024, 15:50
Березень - чудовий час, щоб зайнятися самовдосконаленням та розібратись у власних справах.
Гороскоп на березень: Ракам - фінансовий успіх, Скорпіонам - критика
Гороскоп для Терезів, Раків, Скорпіонів / колаж: Главред, фото: pexels, ua.depositphotos.com

Астролог Влад Росс ексклюзивно для Главреда склав гороскоп на березень-2024 для всіх знаків зодіаку та розповів, які зміни чекати деяким знакам зодіаку у перший місяць весни.

Гороскоп на березень Рак

Березень-2024 у Рака буде рівним місяцем. Березень винагородить Рака за терпіння і каторжну працю. Ті представники знака, які тривалий час докладали максимальних зусиль для досягнення заповітної мети ще до березня, нарешті цього місяця зможуть бути винагороджені і почнуть пожинати залужені плоди фінансового успіху. Нарешті вдасться залишити в минулому всі складнощі, тобто непростий період у житті Рака завершиться.

Березень - чудовий час для Рака, щоб зайнятися самовдосконаленням, зокрема, йдеться і про духовні практики. Також вдасться надолужити згаяне в особистому житті.

Сприятливі дні березня 2024 року для Рака: 1, 2, 8, 13, 22, 24, 30.

Несприятливі дні березня для Рака: 7, 11, 17, 14, 21, 29.

Кар'єра: У професійній сфері зірки рекомендують Раку налаштуватися в березні-2024 на позитив, адже від настрою буде дуже багато залежати. Місяць буде емоційним, насиченим і цікавим. Однак ризиковані ситуації все-таки слід виключити цього місяця, інакше можуть бути складнощі. У березні Раку однозначно не варто випробовувати долю.

Гроші: Березень 2024-го обіцяє Раку отримання премій і фінансових винагород, але наприкінці місяця. Розслаблятися не варто – потрібно працювати. Потрібно зціпити зуби і рухатися до своєї мети. Щоб кишеня не спорожніла, зірки не радять витрачати всі отримані гроші. Рак – один із найекономніших знаків зодіаку, і в березні йому бажано економити, як і завжди.

Особисте життя: Раку в березні в особистому житті не варто ховати голову в пісок. Якщо людина дорога, з нею варто поговорити, знайти компроміс. Раку необхідно слухати і чути свого партнера.

Самотні Раки можуть скористатися знайомством із представником протилежної статі, проте перспективи цих стосунків не будуть райдужними. Усе залежатиме від Рака і від того, наскільки він захоче і далі спілкуватися з цією людиною. Хоча друга половина березня може принести вдалі романи з іноземцями, людьми здалеку.

Здоров'я: У березні 2024-го у Рака можливе загострення хронічних захворювань. Не слід забувати про заходи профілактики, а також важливо вчасно звертатися до лікаря, уникати переохолоджень і зміцнювати імунітет. Рак ризикує підчепити вірусні та застудні захворювання цього місяця.

Гороскоп на березень Терези

Березень-2024 обіцяє бути середнім місяцем для Терезів. Творчим натурам більше не буде потрібно стримувати свій порив, адже в березні саме це принесе Терезам фінансовий успіх і нові приголомшливі знайомства та зв'язки. Дипломатичний підхід Терезів до всього не підведе. З іншого боку, щоб убезпечитися від хибних друзів і нав'язаних обов'язків, Терези будуть люто відстоювати свою територію і виганяти звідти всіх, хто їм набрид.

Сприятливі дні березня 2024 року для Терезів: 2, 7, 9, 23, 29.

Несприятливі дні березня для Терезів: 1, 6, 10, 17, 26, 31.

Кар'єра: У професійній діяльності в березні 2024-го зірки сприятимуть і всіляко допомагатимуть досягти успіху тим Терезам, які розпочнуть нову справу і проявлятимуть такі якості, як працьовитість і наполегливість. Якщо не лінуватися, а займатися навчанням і самоосвітою, то отримані знання обов'язково посприяють просуванню кар'єрними сходами. Деякі Терези в березні можуть змінити місце роботи, і в них з'являться нові шанси, перспективи й можливості.

Гроші: У фінансовому плані для Терезів березень 2024 року буде сприятливим, проте слід обачніше ставитися до своїх витрат і завжди залишати якісь кошти про запас.

Особисте життя: На багатьох Терезів у березні 2024-го чекають зміни в особистому житті: одні вирішать узаконити стосунки, інші, які перебувають у шлюбі, захочуть поповнення в сімействі. Взагалі, місяць сприятливий для вагітності. Самотні Терези в березні, можливо, зустрінуть рідну душу, але це станеться тільки з тими, хто вже морально готовий до доленосної зустрічі, хто повністю відпустив попередні стосунки.

Здоров'я: У березні погане самопочуття Терезів може бути пов'язане із судинними захворюваннями. Можливі головні болі, перепади тиску. Терези особливо реагуватимуть на сонячні та магнітні бурі. У березні Терезам доведеться переглянути режим дня, приділяти більше часу відпочинку. У разі погіршення самопочуття Терезам необхідно невідкладно звертатися до лікаря.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Гороскоп на березень Скорпіон

Березень 2024-го для Скорпіона не буде поганим місяцем, утім, особливо хорошим його теж не назвеш. Скорпіону здаватиметься, що все йде, як треба, і на службі суцільні успіхи, але березень змусить думати інакше. Якщо вдосконалюватися, то все вийде. Якщо на роботі Скорпіона почнуть критикувати, закривати вуха не варто, навпаки, потрібно прислухатися до критики. Скорпіону зараз необхідний струс, і тільки погляд зі сторони зможе знайти причину проблеми. Тому корисною буде консультація астролога або психолога, а підтримку слід шукати у близьких і батьків.

Сприятливі дні березня 2024 року для Скорпіона: 1, 10, 11, 15, 24, 25.

Несприятливі дні березня для Скорпіона: 5, 6, 12, 13, 19, 20, 26, 27.

Кар'єра: У березні-2024 Скорпіону слід готуватися до того, що для завершення роботи, на яку він витратив багато часу, буде потрібно трохи повчитися і підвищити кваліфікацію. Зірки рекомендують не лінуватися, вбирати корисну інформацію, адже вона допоможе реалізувати задумане. Не варто будувати захмарних планів – усі задуми мають бути реальними, а виконувати їх потрібно поетапно. Тільки за цієї умови Скорпіон зуміє досягти мети.

Гороскоп на березень не виключає ймовірності конфліктів зі співробітниками. Скорпіону рекомендується стримати свою войовничість і спокійно ставитися до критики. Якщо в словах особи, яка критикує, є частка правди, то потрібно працювати над собою.

Особисте життя: У березні 2024 року зірки обіцяють Скорпіону успіх у протилежної статі. Слід звернути увагу на тих, хто виявить симпатію, адже, можливо, такі стосунки переростуть у щось більше і серйозніше, ніж просто флірт. У Скорпіона може визріти шлюбна комбінація зірок.

Сімейним Скорпіонам у березні слід переглянути своє ставлення до партнера і намагатися бути менш дратівливими і більш тактовними.

Здоров'я: У березні у Скорпіона велика ймовірність розвитку застудних захворювань. Але займатися самолікуванням не варто – краще звернутися до фахівця. Деякі представники знака можуть зіткнутися з проблемами сексуального характеру, тому не варто нехтувати засобами захисту. Також слід остерігатися розвитку професійних захворювань, наприклад, геморою.

Гороскоп на березень Водолій

Водолію в березні 2024 року не слід форсувати події, проявляти ініціативу, оскільки ініціатива буде покарана. Марс – планета роздратування, сварок, суперечок – усе ще буде у Водолії майже до кінця місяця. Енергія буде бити через край, хотітиметься взяти кермо влади у свої руки і довести всім, що Водолій крутий. Марс – це також планета травмонебезпеки, тому є ризик отримати перелом рук або ніг, а також потрапити в ДТП.

У березні Водолій має бути зосереджений виключно на собі, накопичувати сили. Марс у Водолії даватиме певну егоїстичність. Це буде час підготовки до кар'єрного стрибка, який уже близький. І саме цього місяця Водолій може напрацювати свій потенціал у плані кар'єрного зростання.

Сприятливі дні березня 2024 року для Водолія: 3, 4, 7, 9, 17, 22, 23.

Несприятливі дні березня для Водолія: 5, 6, 12, 13, 15, 24, 25.

Кар'єра: У професійному плані березень буде досить вдалим місяцем для Водолія. Його переповнюватиме енергія. Але є одна заковика – коли Водолій сповнений сил, він часто може чинити нерозважливо. Зірки радять не лізти в авантюри. Березень є підготовчим етапом для подальших звершень, зокрема й фінансових. Необхідно скласти план дій, налагодити контакти з новими партнерами. Також потрібно розпрощатися з опонентами, вивчити діяльність конкурентів, зайнятися рекламою і продумати все до найдрібніших деталей.

Гроші: Фінансовий бік життя Водолія в березні 2024-го буде досить хорошим. Грошові надходження, вдалі капіталовкладення і покупки піднімуть настрій. Аж до того, що Водолій може придбати нерухомість або машину. Головне – робити подарунки близьким, оскільки це сторицею повернеться вже в найближчому майбутньому.

Особисте життя: У березні-2024 Водолію слід приділяти максимум уваги близьким людям, адже завдяки їм він знайде натхнення для своїх нових ідей, які будуть здатні принести йому успіх. Сімейні цінності мають завжди бути на першому місці для Водолія, особливо цього місяця.

Здоров'я: Березень може бути вельми підступним місяцем для Водолія в плані проблем зі здоров'ям. Водолію точно не слід їхати в гори в березні, оскільки він може там або порвати зв'язки, або поламати кінцівки. Важливо одягатися за погодою – є небезпека застудитися. Дуже ймовірні загострення хронічних захворювань, особливо пов'язаних із суглобами. Саме час пройти профілактичне лікування і звернутися до лікарів.

Дивіться гороскоп на березень-2024 від астролога Влада Росса для всіх знаків зодіаку:

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти