StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Гороскоп на червень 2024 для Риб: здійснення мрії та новий виток розвитку

2 червня 2024, 22:15
1209
У червні у Риб з'явиться інтерес до творчості, будуть нові ідеї. Діти порадують своїми досягненнями. Можлива вагітність, свідчить гороскоп на місяць.
Анжела Перл, гороскоп
Риби - Гороскоп на червень 2024 від Анжели Перл / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, скріншот, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на червень 2024 року для Риб.

Якщо вам цікаві астрологічні прогнози для інших знаків зодіаку, читайте матеріали:

Як розповіла фахівчиня на своєму Youtube-каналі, 3 червня буде аспект між Юпітером і Плутоном. Це астрологічне явище принесе Рибам удачу, відкриє велику нову можливість. Астролог радить звертати увагу на знаки долі.

4 червня Меркурій входить у четвертий дім гороскопа. Риби отримають новини, пов'язані з житлом та родиною. Може приїхати гість, або ви можете кудись переїхати.

6 червня - молодик. На вас чекає щось нове, пов'язане із сім'єю або житлом. Можливо, вам знадобиться винайняти іншу квартиру, або ви познайомитеся із сусідами, або зберетеся разом із сім'єю на якесь свято.

10 червня Марс входить у третій дім гороскопа - це медійний сектор, тому ви можете з'явитися в засобах масової інформації, соцмережах, про вас дізнаються. Вірогідні й поїздки, оскільки Марс - це планета руху. Третій дім - це сектор транспорту і спілкування, тому до середини липня ви будете багато комунікувати, купите якийсь транспорт.

Астрологиня попередила: остерігайтеся конфлікту з родичами, оскільки Марс - агресивна планета.

З 18 червня у Риб з'явиться інтерес до творчості, будуть нові ідеї. Також діти порадують своїми досягненнями. Можлива вагітність.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

З 21 червня - успіх у вашому бізнесі, якщо він є. Ви вийдете на новий виток розвитку.

22 червня - повня покаже, чи в правильному напрямку ви рухаєтеся до своєї мрії. Також можливе нарешті здійснення цієї мрії, тому що повня відповідає за все, що пов'язано із завершенням будь-яких циклів. Це час отримання результатів виконаної раніше роботи.

Можливе завершення стосунків із кимось із друзів у зв'язку з їхнім переїздом в інше місто або країну. Або дистанція виникне з іншої причини.

29 червня планета дисципліни Сатурн зупиняється і починає ретроградний рух до 15 листопада. Це положення змусить вас щось переглянути у вашому житті, оптимізувати процеси. Це може бути пов'язано і з особистими стосунками, і з роботою. Можливе розлучення, зміна професії. Сильніше за інших вплив Сатурна відчують Риби, які народилися з 3 по 10 березня.

Докладний гороскоп для Риб дивіться у відео-прогнозі Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти