StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Гороскоп на червень 2024 для Скорпіонів: великі гроші, подарунок і конфлікт

2 червня 2024, 05:43
1725
У перший місяць літа Скорпіони будуть дуже активні в соціумі. Багато нових людей з'являться навколо вас, свідчить гороскоп на місяць.
Гороскоп, Анжела Перл
Скорпіон - Гороскоп на червень 2024 від Анжели Перл / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на червень 2024 для Скорпіонів.

Якщо вам цікаві астрологічні прогнози для інших знаків зодіаку, читайте матеріали:

Як розповіла фахівчиня на своєму Youtube-каналі, 3 червня буде аспект між Плутоном - планетою Скорпіонів - і Юпітером, планетою подарунків і щедрості.

"Це дуже хороший аспект. Без будь-яких важких зусиль щось легко може вам дістатися, відкриються двері можливостей. І Плутон, і Юпітер символізують щось велике, масштаб, розширення. Це великі гроші, великі можливості, впливові люди або якісь значущі знайомства з людьми, які можуть змінити ваше життя. Подивіться, що відбуватиметься або які знаки вам Всесвіт покаже 3 червня", - порадила Анжела Перл.

4 червня Меркурій - планета інформації, новин, документів - увійде у восьмий дім гороскопа. Відбудеться знайомство, почнуться романтичні стосунки.

"Багато Скорпіонів проходять через кризові ситуації в житті. Можливо, більше, ніж інші знаки зодіаку. Ви реагуєте більш емоційно на будь-які події. Але це не означає, що у вас буде зараз криза в червні. 6 червня - молодик у восьмому домі гороскопа. Сонце з Місяцем з'єднуються, і це гсвідчить про нові фінансові можливості, партнерство. Хтось вам фінансово допоможе. Ви отримаєте новину про роботу чоловіка, або ваша дружина знайде іншу роботу, або якийсь новий проєкт почнеться, або нові клієнти з'являться. Гроші прийдуть упродовж двох тижнів - із 6 до 22 червня, до повні", - свідчить гороскоп на місяць.

Скорпіони можуть отримати новину про спадщину, виплати зі страховки або податків, державну допомогу, грант на навчання.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

10 червня Марс входить у сьомий дім стосунків, партнерства, кохання та шлюбу до 21 липня. Скорпіони будуть дуже активні в соціумі. Багато нових людей з'являться навколо вас. можливо ви кудись поїдете, де будете багато спілкуватися. На роботі - велика завантаженість і багато клієнтів.

Астрологиня попередила, що Марс може давати агресію та конфліктні ситуації.

Крім того, Скорпіони будуть озвучувати свою точку зору і говорити правду людям в очі.

Якщо у вас триває ситуація, пов'язана з розлученням, то, найімовірніше, вона завершиться у липні.

З 18 червня Меркурій та Венера принесуть Скорпіонам любов, відпочинок, відпустку, подарунок. Ви станете цікавитися чимось, що розширює кругозір або змінює менталітет.

22 червня - повня у третьому домі гороскопа. На вас чекають поїздки недалеко і ненадовго. Скорпіони отримуватимуть нові навички. Багато нових людей прийдуть у ваше життя або ви дізнаєтеся більше про тих людей, які перебувають у вашому оточенні.

Докладний гороскоп для Скорпіонів дивіться у відео-прогнозі Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти