StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Гороскоп на липень 2024 для Скорпіонів: янгол-охоронець виведе з кризи

1 липня 2024, 19:46оновлено 1 липня, 23:34
493
У будь-якій ситуації Скорпіонам пощастить, свідчить гороскоп на місяць.
Анжела Перл, гороскоп
Скорпіон - Гороскоп на липень 2024 від Анжели Перл / Колаж: Главред, фото: instagram.com/angelapearlastrology, pixabay.com, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на липень 2024 для Скорпіонів.

Якщо вам цікаві астрологічні прогнози для інших знаків зодіаку, читайте матеріали:

Як розповіла астролог на своєму Youtube-каналі, найцікавіша подія липня - друга поспіль повня у третьому домі гороскопу Скорпіонів.

"Третій дім пов'язаний зі спілкуванням, комунікаціями, зі знайомими, родичами, поїздками кудись і збиранням інформації або документів. Ситуація, яка була у вас наприкінці червня, ще програється наприкінці липня. Припустимо, ви почали оформляти якісь документи в червні, а закінчите наприкінці липня. Або у вас одні сусіди з'їжджають у червні, а в липні інші заїдуть. Або ви готувалися їхати з вашою сестрою чи братом кудись, або вони в гості збиралися, і ось зараз приїдуть, або цілий місяць будуть у вас гостювати", - розповіла астролог.

1 липня Нептун, який перебуває у вашому п'ятому домі гороскопу, зупиняється і з другого числа буде в ретроградному русі до 7 грудня.

Нептун - планета творчості, закоханості, натхнення.

"Він був у тих самих градусах у березні цього року. Згадайте, що тоді у вас відбувалося. Якщо це було пов'язано з романтичними стосунками, тоді це повернення до цих стосунків або їхній перегляд. Ви будете щось передумувати, обмірковувати. Це могло бути пов'язано з вашою дитиною. Можливо, це буде робота над якимось творчим проєктом, яка триватиме до грудня", - свідчить гороскоп на місяць.

У цьому ж п'ятому ж п'ятому домі перебуває ретроградний Сатурн - це планета дисципліни, планування, докладання зусиль. Також Сатурн символізує час.

"Начебто час піде назад, або ви будете чогось чекати, або знову плани мінятимете", - сказала астрологиня.

3 липня Меркурій входить у 10-й дім гороскопу - це сектор кар'єри, досягнень, планування цілей, того, до чого ви хочете прийти. Ви отримаєте новину щодо роботи. Буде новий план, щось нове, що пов'язано з вашими цілями.

5 липня - молодик, який відкриє перед Скорпіонами нові горизонти. Ви почнете навчання, познайомитеся з іноземцем, з'явиться інтерес до іншої культури, національності, релігії. Ви будете вивчати іноземні мови.

21 липня Марс входить у восьмий будинок гороскопа, тому цього дня потрібно бути обережнішим із транспортом. Можливе виникнення кризових ситуацій, які потрібно буде швидко вирішувати. Є ризик отримати травму в спортзалі - будьте обережні з металевим обладнанням.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

Якщо у вас у планах є операції або інші медичні процедури, займіться цим у липні, не відкладайте на серпень, щоб не потрапити в період ретроградного Меркурія.

У липні можливі витрати. Будьте обережні з кредитами. Ви пошкодуєте, що їх узяли, попередила астрологиня.

Наприкінці місяця ви можете отримати запрошення на весілля або на інший великий захід. Після 26 липня у вас можливий хороший приріст підписників у соцмережах.

Юпітер у восьмому домі не дасть вас у образу фінансово - попри те, що цей сектор вважається кризовим, у вас завжди будуть гроші, якщо не зароблені особисто, то дані кимось іншим.

"Юпітер - це планета-ангел-охоронець. Оскільки вона перебуває в секторі кризи, то буде вас охороняти. Юпітер зробить так, що навіть якщо щось трапиться, то ви вийдете сухим із води. У будь-якій ситуації вам пощастить", - резюмувала Анжела Перл.

Докладний гороскоп для Скорпіонів дивіться у відео-прогнозі Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти