StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на грудень для Овнів: місяць буде важкий фінансово та емоційно

22 листопада 2023, 14:13оновлено 25 листопада 2023, 00:08
Мольфар Максим Гордєєв розповів, що потрібно робити Овнам, щоб легко пройти грудень та бути щасливими.
гороскоп, овен, Максим Гордеев
Гороскоп на грудень 2023 для Овнів / Колаж: Главред, фото: pixabay, скріншот з відео

Грудень - місяць змін, витрат та піклування про власне здоров'я. Великий гороскоп на грудень для Овнів дав відомий український мольфар Максим Гордєєв. Він розповів, що чекає на представників цього знаку зодіаку у грудні 2024 року.

Цей місяць є найкращим періодом для підбивання підсумків. Овни можуть перебувати у важкому емоційному стані, відчувати прояви депресії. Однак вони переживають все всередині і не показують це оточуючим. Ця енергетична втома не буде тривати вічно. Вже через 2-4 місяці почнеться найкращий період для Овнів.

Овни дуже емоційні, вони мають гарно розвинену інтуїцію. Вони згодом відчують стабілізацію у фінансовому плані, навіть якщо зараз відчувається брак грошей.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: 3 найсильніші молитви про закінчення війни: ці слова допоможуть у складні часи.

Кохання і сім'я

Овни, які ще не створили сім'ю, мають велику потребу у стосунках, хоча ніколи не показуватимуть це. У грудні такі люди можуть зустріти людей, які змінять життя. Мольфар зазначає, що в жодному випадку не можна блокувати нові стосунки чи знайомства. Це стосується навіть тих, хто вже перебуває у стосунках, але не відчуває, що це саме та людина, яка їм потрібна. У грудні буде період, коли ви зможете прояснити все, що вас турбує у сфері кохання та сім'ї.

"Якщо ваші стосунки не відповідають вашим критеріям, то ці стосунки треба закрити. Але через те, що деякі люди дуже бояться зробити крок вперед, відбуваються такі речі. Нічого не бійтеся", - каже Гордєєв.

Робота і гроші

У грудні буде багато витрат. Це період подарунків, на які Овни не люблять скупитися. Вони хочуть придбати для близької людини той подарунок, який вона дійсно хоче. І тут для них неважливо, скільки грошей на нього доведеться витратити. Мольфар радить не боятися витрачати багато, адже чим більше Овни витрачають, тим більше до них липне грошей.

Однак для деяких Овнів грудень буде важким періодом. Це стосується тих, хто ще не знайшов себе у плані роботи. Якщо ви займаєтесь не тією справою або не маєте роботи взагалі, то вам слід зупинитися і не боятися зробити крок у правильному напрямку. Це чудовий місяць для змін у житті. Різкі рішення яскраво змінять ваше життя.

Здоров'я

Мольфар каже, що єдиною і найсерйознішою проблемою зі здоров'ям у Овнів є їхня нервова система. Вони дуже яскраво відчувають всі свої емоції. Якщо вони переживають щасливі моменти, то радіють на всі 100%. Однак якщо вони наповнені нервами і поганими емоціями, то це може спровокувати депресію, яка в майбутньому призведе до різних захворювань.

Разом з тим Гордєєв стверджує, що у грудні зі здоров'ям Овнів буде все добре. У цей період слід приділяти увагу своєму тілу та організму, не слід лінуватися гуляти на вулиці та багато ходити.

Грудень - найкращий місяць для проведення операцій, якщо є така потреба. Планувати її і готуватися мольфар радить починати вже зараз.

Хто такий Макс Гордєєв?

Таролог і екстрасенс, переможець Литовського і учасник українського реаліті-шоу "Битва екстрасенсів"

Дивіться відео з гороскопом на грудень 2023 для Овнів:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти