StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Гороскоп на серпень 2023: до яких сюрпризів готуватися Ракам

30 липня 2023, 22:45
3673
У серпні будуть дві повні та один молодик, а це означає, що місяць буде емоційним.
Гороскоп, Анжела Перл
Що чекає на Раків у серпні 2023 року - прогноз Анжели Перл / Фото ua.depositphotos.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на серпень 2023 для Раків. Якщо вам цікаво дізнатися, що напророкували карти Таро представникам цього знака зодіаку, читайте матеріал: Гороскоп Таро на серпень 2023: Ракам - золотий дощ, Левам - відпустка, Дівам - пауза.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, у серпні будуть дві повні та один молодик, а це означає, що місяць буде емоційним.

1 серпня - повний Місяць у 8 будинку гороскопу. Раки отримають кредит, податок, спадщину. На вас чекають гроші - чужі або загальні. Можливо ви розрахуєтеся з боргами. Є шанс в цю повню звільнитися від поганого впливу нехорошої людини.

В останній місяць літа багато планет будуть ретроградними (Венера, Меркурій, Сатурн, Уран, Нептун, Плутон). Вони змусять повернутися назад. Раки можуть дізнатися страшну таємницю про свого супутника життя, повернутися до колишнього коханого або ваші стосунки вийдуть на новий рівень.

16 серпня - молодик у другому будинку гороскопу, який відповідає за фінанси. На вас чекає нова робота, клієнти, статус. Астролог радить починати нову справу після 18 вересня, коли Меркурій та Венера розвернуться в прямий рух.

У період ретроградної Венери ви можете щось вдало купити або продати. Астролог не радить купувати дуже цінні та дорогі речі (порада не стосується антикваріату або того, що ви давно хотіли). Вам можуть повернути борг. Також Раки можуть переглянути джерела доходів і почати заробляти по-новому. Самооцінка у Раків повинна вирости.

23 серпня Меркурій розвертається в ретроградний рух до 15 вересня. У цей період не варто підписувати важливі документи, щось реєструвати, починати нову справу, купувати дорогу техніку.

Водночас у період ретро Меркурія добре торгуватися, вести переговори, з'їздити туди, де вже були, переоформити документи, перевчитися, відновитися на навчанні, перездати іспит. Деякі Раки почнуть займатися проектом, який вже робили. Є ймовірність, що доведеться щось переробити або відновити документи.

28 серпня Уран - планета несподіванок - розвернеться в 11 будинку в ретроградний рух до 24 січня 2024 року. Мрії та плани почнуть змінюватися. Те, що ви навіть не планували, раптом стане можливим. Шанс, який ви втратили, ви отримаєте знову.

28 серпня можливий конфлікт з членами родини.

31 серпня - друга повня за місяць. Події цього повного Місяця покажуть, в чому вам пощастить. Це може стосуватися міжнародних відносин, знайомства з іноземцем, еміграції. Можливо ви отримаєте рішення суду або повідомлення для того, щоб переробити документи.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

Дивіться відео - Гороскоп Рак на серпень 2023 від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.


Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти