StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на серпень 2023 для Водоліїв: повернення колишнього, зміна іміджу та ремонт

1 серпня 2023, 20:46оновлено 1 серпня 2023, 21:52
Перші дні серпня будуть дуже емоційними, свідчить гороскоп. Ви повідомите родині про важливу новину, тому опинитеся в центрі уваги.
Гороскоп Водолій
Що чекає на Водоліїв у серпні 2023 року - гороскоп / Фото pixabay.com, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на серпень 2023 для Водоліїв. Якщо вам цікаво дізнатися, що напророкували карти Таро представникам цього знака зодіаку, читайте матеріал: Гороскоп Таро на серпень 2023: Козерогам - подарунок, Водоліям - недовіра, Рибам - радість.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, місяць починається з повні 1 серпня в знаку Водолія. Емоційними днями можуть виявитися три дні до 1 серпня і три дні по тому. Найбільше відчують цю повню ті, хто народився 30 січня. Повний Місяць змінить ваш імідж, принесе популярність.

Можливо, ви повідомите родині про важливу новину, тому опинитеся в центрі уваги. Астролог радить використовувати силу Місяця для того, щоб проявити себе, заявити про себе. Потрібно направити енергію на те, щоб повернутися до колишніх звичок, стилю, спорту. Ця енергія триватиме до 16 серпня.

"Коли повня знаходиться в нашому знаку, завжди закінчується щось, що могло початися півроку тому. Тобто, якщо у вас щось почалося в кінці січня - на початку лютого, то зараз ця історія завершиться. У першій половині серпня вам може прийти відповідь", - сказала фахівець.

16 серпня - молодик в 7 будинку стосунків. Водолії можуть помиритися і відновити стосунки. У ваше життя повернеться колишній коханий. Не виключено, що доведеться щось переробити.

23 серпня Меркурій розвертається в ретроградний рух до 15 вересня. У цей період не можна ухвалювати важливих рішень, купувати техніку, робити інші дорогі покупки. Водночас добре все, що з приставкою "пере" - можна переробляти, перездавати, ремонтувати щось.

24 серпня Сонце змусить Водоліїв переглянути свої фінанси. Ви будете займатися питаннями доходів, оплачувати податки, оформляти документи. Що стосується фінансів, то гроші прийдуть, найімовірніше, після 15 вересня.

28 серпня планета сюрпризів Уран розвертається в ретроградний рух до 27 січня. Водоліям доведеться переглянути свої плани щодо нерухомості. Це може бути ремонт, справи батьків або інших членів сім'ї.

31 серпня закінчується Місяць ще одним повним місяцем у другому будинку грошей. Проясняться питання, пов'язані з роботою, клієнтами, доходами. Відбудеться угода або відрядження.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

Дивіться відео - Гороскоп Водолій на серпень 2023 від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти