StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на серпень 2023: 4 знаки зодіаку чекає нейтральний та спокійний місяць

3 серпня 2023, 11:58оновлено 3 серпня 2023, 12:35
Знаки зодіаку Овен, Скорпіон, Стрілець та Водолій зможуть досить спокійно пережити останній місяць літа без серйозних потрясінь.
Влад Росс, гороскоп
Влад Росс назвав знаки зодіаку, для яких серпень буде нейтральним / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, УНІАН

Астролог Влад Росс склав гороскоп на серпень 2023 і розповів, для яких знаків Зодіаку останній місяць літа буде нейтральним. Таких знаків всього чотири - це Овен, Скорпіон, Стрілець та Водолій.

Овни будуть займатися нудною та рутинною роботою. Вдома у Скорпіона в другій половині місяця запанує взаємна любов. Стрільцям дуже сильно пощастить, а Водоліям варто остерігатися конфліктів.

Гороскоп на серпень 2023 Овен

Як розповів Росс в інтерв'ю Главреду, у серпні 2023 року Овну потрібно дозволити собі нарешті розслабитися та відпочити так, як він вже давно мріяв.

"На Овна чекає рівний місяць. У серпні він приділятиме більше часу сімейним справам. Не виключено, що Овна в серпні чекає справа, яка потребує багато часу і сил, наприклад, ремонт, клопоти, пов'язані з батьками, старими друзями або дітьми", - йдеться у прогнозі.

Сприятливі дні для Овна: 1, 5, 14, 20, 29 серпня.

Несприятливі дні для Овна: 7, 17, 22, 27 серпня.

Серпень буде вдалий для занять творчими проектами. Овнів-художників, Овнів-музикантів, Овнів-акторів чекає дуже хороший період в плані творчості. Тому слід скористатися цим.

Втім, і ті Овни, діяльність яких далека від творчості й мистецтва, в серпні зможуть проявити себе з найкращого боку. Керівництво обов'язково відзначить і оцінить і ініціативність Овна, а також оригінальний підхід до вирішення повсякденних завдань.

В середині місяця долею Овна стане нудна і рутинна робота. Представникам цього знака зодіаку потрібно проявити організованість, не випускати з виду жодних дрібниць, ретельно перевіряти результати роботи, оскільки є ризик припуститися помилки.

"В кінці серпня є ймовірність того, що колеги Овна будуть намагатися вставляти йому палиці в колеса. Якщо роботі Овна спробують перешкодити, йому важливо намагатися тримати себе в руках", - порадив астролог.

У серпні 2023-го Овну не варто відкривати новий бізнес, ризикувати, укладати угоди, оформляти фінансові документи, зв'язувати себе кредитними зобов'язаннями.

Особисте життя. Серпень 2023 в плані особистого життя буде для Овна є не найсприятливішим місяцем для довгих стосунків. Але цікаві зустрічі з неординарними людьми, зустрічі на одну ніч будуть його чекати. Імовірність знайомства з майбутньою другою половинкою буде підвищуватися під час дружніх зустрічей. Але довгі та серйозні стосунки потрібно починати вже в наступному місяці.

"В середині місяця гармонія у стосунках може бути порушена у тих людей, які давно знають одне одного. Яблуком розбрату може стати висока завантаженість Овна на роботі, внаслідок чого зірветься давно запланований вихід у світ з коханою людиною або намічена поїздка", - попередив Росс.

Здоров'я. Впродовж усього серпня Овен буде дуже енергійним. Серйозних проблем зі здоров'ям, найімовірніше, не передбачається. Можуть бути застуди та інфекції. Малоймовірним є загострення хронічних недуг і зараження коронавірусом. Також в перший тиждень серпня може підвищитися чутливість до продуктів харчування, а також до косметичних і лікарських препаратів. Можуть про себе дати знати алергії.

Гороскоп на серпень 2023 Скорпіон

Серпень 2023 року для Скорпіона обіцяє бути нормальним місяцем.

"Щоб в серпні близьких не почав дратувати безтурботний та лінивий стан Скорпіона, потрібно придумати, чим їх розважити, тому що в цьому місяці йому може захотітися розслабитися, і згодиться все – від пікніка і до походу в кінотеатр. Непростий пошук згоди з оточуючими приходить до кінця в житті Скорпіона, і можуть виникати дуже великі протиріччя. Проте, дуже скоро в будинку Скорпіона запанує взаємна любов, особливо в другій половині місяця", - каже гороскоп.

Несприятливі дні для Скорпіона: 1, 10, 16, 19, 24, 29 серпня.

Сприятливі дні для Скорпіона: 8, 9, 12, 21, 25, 31 серпня.

Кар'єра. У серпні Скорпіону необхідно планувати свій день так, щоб встигнути приділити час близьким людям. Працювати в цьому місяці систематично він, найімовірніше, не зможе. Деякі події та обставини будуть збивати з пантелику Скорпіона і відволікати від вирішення основних завдань. Потрібно намагатися виконувати те, що не вимагає тривалого зосередження – потрібно влаштовувати невеликі перерви частіше, ніж зазвичай. Також Скорпіону потрібно кинути палити, адже цей знак зодіаку дуже часто має наркотичну або алкогольну залежність.

"Зірки застерігають Скорпіона від поспішних висловлювань. Цього місяця він може висловлюватися вагомо і переконати інших у своїй правоті. Однак лише добре продумані слова матимуть ефект", - порадив астролог.

Фінанси. У грошових питаннях Скорпіону в серпні слід включити режим економії, не купувати дорогих речей, будинків, нерухомості, автомобілів. Навіть якщо в гаманці повно грошей, потрібно намагатися зайвий раз не витрачатися. У борг в цей період потрібно намагатися не давати, інакше його не повернуть.

Особисте життя. У самотніх Скорпіонів в серпні з'явиться можливість випробувати вплив своїх чар на зацікавлених в них представниках протилежної статі. Цілком ймовірно, що знайомство не призведе до серйозних стосунків. Тому до нового знайомства краще поставитися як до приємної пригоди.

Для Скорпіонів, у яких вже є пара, серпень буде цілком гармонійним. Якщо Скорпіон перебуває у шлюбі, то всю свою енергію йому потрібно направити на своїх близьких і частіше говорити з ними.

Здоров'я. У серпні Скорпіону слід остерігатися переломів кінцівок. Настрій Скорпіона в цьому місяці буде вирішувати дуже багато. Сприятливий вплив на організм нададуть заняття спортом, активний відпочинок, походи і поїздки в найближчий ліс або до моря. Також Скорпіонам, які воюють на фронті, потрібно бути обережнішими – є небезпека підірватися на міні.

Гороскоп на серпень Стрілець

Серпень-2023 обіцяє бути більш-менш рівним місяцем для Стрільця. У виграші буде той, хто буде здатний реагувати на мінливі правила гри. Для Стрільця все може несподівано змінюватися. Ті представники знака, які можуть відмовитися від звичного і зручного, куди-небудь переїхати і емігрувати, повинні використовувати свої шанси.

"Не потрібно жаліти себе, не потрібно боятися змінюватися. Все в цьому місяці буде пластично й гнучко. Така удача випадає нечасто. Стрілець в серпні буде сповнений сил, цікавих ідей, енергії, особливо в нових проектах. Навколишні тільки й будуть думати про те, що допомогти і підтримати Стрільця, і цим можна сміливо користуватися. На ловця і звір біжить, тому до Стрільця прийде все, що йому потрібне", - розповів Влад Росс.

Сприятливі дні для Стрільця: 1, 2, 10, 15, 23, 29 серпня.

Несприятливі дні для Стрільця: 3, 6, 18, 20, 22, 31 серпня.

Кар'єра. У серпні 2023-го Стрілець може взяти нову кар'єрну планку і нову висоту. Без жалю Стрілець повинен розлучатися з тим, що не приносить йому ніяких дивідендів, зробити крок назустріч новому, не втрачати надії. Жити потрібно за принципом "менше слів, більше діла". Рухатися необхідно в потрібному напрямку дрібними кроками, але лише вперед. Потрібно постаратися не упустити свій шанс, який нададуть зірки в цьому місяці. І тоді можливий несподіваний прорив.

У спірних ситуаціях Стрільцеві потрібно підтримувати своїх товаришів по службі. Тим самим вдасться завоювати їхню прихильність, що буде незайвим у подальшій діяльності.

Особисте життя. У серпні Стрілець може відчути, що втрачає звичну владу над коханою людиною. Потрібно навчитися прислухатися до думки партнера, і тоді стосунки можуть швидко налагодитися. Потрібно постаратися не зациклюватися на собі, тому що так можна зруйнувати стосунки.

У самотніх Стрільців в серпні напевно з'явиться нове захоплення. Однак поспішати ухвалювати серйозні рішення під впливом пориву не варто. Також можливий шикарний закордонний роман.

Здоров'я. У серпні-2023 здоров'я Стрільця може погіршитися хіба що через неуважність і неправильне харчування. Хот-доги, як і будь-яка вулична їжа, Стрільцеві просто протипоказані. Віддайте перевагу домашній їжі або хорошому ресторану. Органи травлення будуть найслабшим місцем Стрільця в цьому місяці, розлад шлунка може його серйозно підвести.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Дивіться відео гороскопу для всіх знаків Зодіаку на серпень-2023 від астролога Влада Росса:

Гороскоп на серпень 2023 Водолій

Серпень 2023 року буде для Водоліїв рівним та вельми позитивним періодом. У цьому місяці представники цього знака зодіаку будуть хотіти змін і нових відчуттів, і від цього нетерпіння можуть постраждати близькі. Не варто бути з ними різким, радить астролог.

"Також не потрібно квапити події попри те, що повня 1 серпня був якраз в знаку Водолія. Повня у Водолії може створювати емоційні перепади, особливо в першій половині місяця. У цьому місяці потрібно враховувати думки та інтереси оточуючих. А, ухвалюючи рішення, необхідно керуватися здоровим глуздом", - зазначив Влад Росс.

Сприятливі дні для Водолія: 1, 2, 6, 7, 14, 19, 28 серпня.

Несприятливі дні для Водолія: 8, 9, 16, 17, 23, 26 серпня.

Кар'єра. Водолію в серпні 2023-го не варто роздувати конфлікти на роботі й не тільки. Поточна діяльність здасться Водолію досить нудною, колеги – недоброзичливими, а начальник – жадібним.

У серпні Водолій повинен засновувати свої висновки лише на доведених фактах і не вірити передчуттям. Також важливо бути добрішими до оточуючих. Така політика зміцнить фінансовий добробут Водолія, особливо якщо він займається бізнесом.

Особисте життя. У серпні-2023 Водолії, які перебувають у стосунках, повинні тримати себе в руках. Невеликий відпочинок від трудових буднів принесе розгул пристрастей. Емоції будуть бити через край, тому необхідно буде контролювати свої слова і вчинки, інакше не уникнути сварок і конфліктів з чоловіком.

Здоров'я. Попривелику витрату енергії на діловому і любовному фронтах, в серпні-2023 жодних проблем зі здоров'ям у Водолія не буде. Для зняття напруги досить буде короткочасного відпочинку – сили будуть тут же відновлені. У серпні Водолію рекомендується утриматися від екстремальних видів спорту і відвідування тренажерного залу.

Раніше Влад Росс назвав невдах місяця в серпні 2023 - для трьох знаків зодіаку місяць буде непростим.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти