Гороскоп на серпень для всіх: на Тельця чекає велика удача, на Близнюків – неприємності

3 серпня 2023, 06:30оновлено 3 серпня 2023, 11:50
Гороскоп від астролога Влада Росса для всіх знаків зодіаку на серпень-2023 говорить про те, що кінець літа особливо потішить Лева, Тельця і ще два знаки.
Астролог Влад Росс розповів, яким знакам зодіаку не пощастить у серпні 2023 року
Астролог Влад Росс назвав лузерів і щасливчиків серпня 2023 року / Главред

Астролог Влад Росс ексклюзивно для Главреда склав гороскоп на серпень 2023 року для всіх знаків зодіаку і докладно розповів, як у кожного з них будуть просуватися справи в роботі, фінансовій сфері, коханні і стосунках, а також які проблеми зі здоров'ям можуть виникнути в цей період.

Астролог традиційно назвав знаки зодіаку, які наприкінці літа будуть на коні і яким буде неймовірно фартити, а також ті, на кого в серпні чекає низка невдач.

Невдахи серпня 2023 року:

Близнюки

Серпень 2023-го буде дуже складним місяцем для Близнюків, на них чекатимуть неприємності. З одного боку, серпень принесе Близнюкам багато горя, з іншого – несподівані радощі, але при цьому доведеться докласти чимало зусиль та енергії. Тому для тих представників знака, які не звикли вкладати енергію в те, що вони роблять, місяць може бути негативним. Але на тих, хто буде викладатися, чекатимуть несподівані плюси, незважаючи на те, що місяць буде далеко не найбільш вдалим. Якщо Близнюки віддадуть у серпні стільки, скільки буде потрібно, то згодом вони отримають значно більше, ніж очікували.

Близнюкам у серпні потрібно використовувати будь-яку можливість, щоб заявити про себе. Однак, ухвалюючи рішення, завжди потрібно думати про те, які наслідки вони потягнуть за собою, особливо наприкінці місяця, коли Меркурій, який керує цим знаком зодіаку, стане ретроградним.

Найголовніше – знайти ключ до гармонії зі світом. Усе, що пов'язано з Інтернетом, зв'язком, дрібними знайомствами і швидкоплинними романами, Близнюкам буде вдаватися дуже легко. Їм потрібно жити за натхненням цього місяця.

Сприятливі дні для Близнюків: 4, 12, 18, 22, 28 серпня.

Несприятливі дні для Близнюків: 6, 10, 14, 30 серпня.

Кар'єра. Інформація, яку шукали Близнюки, стане доступною вже в перший тиждень серпня, що приведе їх до кар'єрних і творчих проривів. Не виключено, що це стане важливим переломним моментом у їхніх стосунках із колегами, колективом. Але Близнюкам не варто рубати з плеча. Якщо, наприклад, буде хотітися звільнитися на початку місяця, то краще цього не робити.

Середина місяця обіцяє Близнюкам творчий підйом і професійне зростання. У цей час чимало складних завдань буде вдаватися вирішити досить легко, головне – докладати відповідних зусиль.

Наприкінці місяця настрій Близнюків буде дуже мінливим, тому потрібно бути надзвичайно уважними до зовнішніх подразників.

Для фінансових справ наприкінці серпня складеться несприятлива ситуація. Це стосуватиметься операцій з грошима, роботою, документацією. Це буде пов'язано з тим, що Меркурій стане ретроградним. Тому важливо все встигнути в першій половині місяця.

Особисте життя. Близнюкам вистачить пари побачень, щоб зрозуміти, з ким стосунки можуть мати романтичне продовження, з ким – ні. 8-10 серпня Близнюків можуть обдурити на гроші любовні партнери.

Здоров'я. У першій половині серпня Близнюкам слід приділити увагу профілактиці захворювань серцево-судинної системи. Рекомендується виключити з раціону продукти з високим вмістом холестерину, а також випічку і макарони. Вкрай важливо буде спати не менше 7-8 годин на добу. Також потрібно зробити УЗД усіх органів, просто перевіритися.

Дивіться відео гороскопу для всіх знаків зодіаку на серпень-2023 від астролога Влада Росса:

Діва

Серпень 2023 року для Діви буде не найкращим місяцем. Робота стане для неї рідною домівкою, оскільки Марс усе ще рухатиметься цим знаком. Представникам знака потрібно задатися питанням про те, а чи потрібно так надриватися. До речі, Діві цього місяця краще не піднімати і не носити нічого надто важкого.

Хороший місяць, щоб допомагати батькам і створювати затишок у своєму сімейному вогнищі, піклуватися про близьких. Діва може розраховувати на допомогу, підтримку і розуміння другої половинки. Їй можуть допомагати близькі, соратники, особливо наприкінці місяця, перш за все, у фінансовому плані.

Сприятливі дні для Діви: 3, 9, 17, 21, 29, 31 серпня.

Несприятливі дні для Діви: 6, 12, 14, 15, 23, 24 серпня.

Кар'єра. Діві в серпні щаститме в творчих професіях. Цього місяця можливі також і сумніви, зокрема, чи варто далі займатися музикою, мистецтвом та іншим, чи спробувати себе в чомусь іншому. Сумніви з приводу професії можуть розвіятися до кінця місяця. У цей час варто розглянути можливість повного циклу професійного навчання або замовити у астролога натальную карту і дізнатися своє покликання.

У серпні Діві слід згадати про тих, хто її підтримував останнім часом, поцікавитися, як йдуть справи у цих людей. Якщо їм необхідна допомога, Діві слід зробити все, що від неї залежить, і допомогти.

Особисте життя. В особистому житті в серпні-2023 у Діви все буде складатися досить успішно. Дівам, які перебувають у шлюбі, зірки радять більше часу приділяти своїй родині. Саме в спілкуванні з близькими Діва знайде спокій і забуде про неприємності. Особливих протиріч цього місяця не буде.

Діви, які ще не перебувають у шлюбі або стосунках, зможуть у серпні завоювати серце того, хто їм дуже подобається. Особливо йдеться про людей із минулого. У Дів з'явиться реальний шанс на взаємність, тому не варто боятися зробити перший крок. Але з ніжними освідченнями поки що поспішати не варто, допоки Венера буде залишатися ретроградною. Краще вже в другій половині вересня.

Здоров'я. Щоб відчувати себе бадьорими і здоровими в серпні, Діві необхідно в усьому знати міру, сідати на дієту. Організм Діви буде дуже чутливим до неякісних продуктів, є ризик отруїтися.

Козеріг

Для Козерога серпень 2023 року пройде під знаком мінус. На початку місяця доля запропонує йому поринути у світ спогадів. У його житті можуть повторитися якісь події, що траплялися раніше, або зустрінуться старі знайомі. Зараз важливо пам'ятати, що ініціатива може бути покарана, тому в жодному разі цього місяця не варто нічого починати чи відкривати. Інакше хочеться якнайкраще, а вийде, як завжди.

Наприкінці літа Козеріг буде дуже зайнятий справами. Головним для нього буде спрямувати енергію у потрібне русло – на поповнення свого інтелектуального багажу, розширення професійних навичок. Сприятливо вивчати іноземні мови. Чудовий час, щоб розкрити у собі та своїх дітях нові здібності, нові ініціативи.

Важливі справи та далекі подорожі не варто планувати на другу половину серпня.

Сприятливі дні для Козерога: 2, 3, 4, 8, 11, 15, 16, 21, 26, 30 серпня.

Несприятливі дні для Козерога: 6, 7, 10, 12, 14, 17, 19, 23, 28 серпня.

Особисте життя. Козеріг у серпні краще, ніж його близькі, знатиме, як вчинити в тій чи іншій ситуації, але вони не слухатимуться – їм треба дати спокій цього місяця. Тим більше, навколо буде море уваги протилежної статі, і встояти перед фліртом буде просто неможливо. У Козерога можливий роман із людиною з минулого. У серпні сімейний корабель Козерога натрапить на риф, тому слід заздалегідь взяти потрібний курс, щоб побутові чвари не затьмарювали любовне життя.

Стосунки з обранцем розвиватимуться динамічно – то мир, то сварки. Козерогу потрібно керувати у відносинах м'яко та ненав'язливо. А от упертість може створити чимало проблем.

Кар'єра. Після першої декади серпня Козеріг на роботі зіштовхнеться зі складнощами, його навіть можуть звільнити. І Козеріг, звичайно ж, такого не пробачить.

Незабаром фінансові справи Козерога підуть у гору, а поки що на нього чекає період, коли потрібно повертати борги, особливо наприкінці місяця на ретроградному Меркурії після 23 серпня. У другій половині серпня у комерційному плані у Козерога буде все більш-менш стабільно. Справи зі старими партнерами можуть відновитися, і тоді успіх буде забезпечений.

Здоров'я. У серпні 2023-го Козеріг буде у чудовій формі та готовий до історичних подвигів. Але великих перевантажень у спорті краще уникати. З другої декади серпня під ударом можуть опинитися нирки та вся сечостатева система. Можливі статеві інфекції та гінекологічні захворювання. Всі хвороби, які виявляться в цей період, не варто запускати – вони можуть швидко перейти в хронічну форму.

Риби

У Риб серпень 2023 року пройде під знаком мінус, оскільки "планета великого нещастя" Сатурн буде царювати в цьому знаку зодіаку. Зірки радять Рибам нічого не робити в серпні, якщо вони можуть собі це дозволити. Ініціатива Риб буде повністю каратися. Тому потрібно розслабитися і відпочивати. Відпочинок біля води – це те, що лікар прописав Рибам на серпень.

У будь-якому випадку, життєвий пазл буде складатися вдало і без участі Риб. Тобто, якщо вони не братимуть активної участі в подіях, що відбуваються, доля не буде їх чіпати. Тому краще заощадити сили, і тоді вже до осені вдасться зробити кар'єрний стрибок. А в серпні краще розслабитися.

Людина, на яку Рибам слід звернути увагу, – це вони самі. Тому в серпні вони можуть бути егоцентричними. Сприятливо звертати увагу на себе і любити себе. У цьому Рибам також допоможуть близькі, колеги, коханці, які будуть злітатися, як метелики на світло.

Сприятливі дні для Риб: 4, 8, 9, 16, 17, 22 серпня.

Несприятливі дні для Риб: 1, 2, 10, 11, 19, 29 серпня.

Кар'єра. У серпні-2023 Рибам не варто допускати завалу на роботі. Запущені справи можуть принести проблеми у вересні. Тому важливо сумлінно виконувати свої посадові обов'язки. Але найкраще піти у відпустку.

Великих досягнень у професійній сфері в цей період не передбачається. Не виключено навіть, що Риби навіть зроблять кілька кроків назад. Однак цей вимушений захід стане підготовкою до ривка вперед у вересні.

Фінансове становище Риб у серпні буде вельми невизначеним. Тому фінансові угоди їм протипоказані. Гроші будуть з'являтися і зникати. Риби виявляться не в змозі утримати зароблене, якщо захочуть у щось вкластися.

Особисте життя. У серпні на Риб чекатимуть сильні почуття, що часом створюватиме складні ситуації. Ймовірно, їм можуть почати нав'язувати свою волю коханці, через що виникне дискомфорт. Але зрештою все повернеться в спокійне русло в другій половині місяця. Несподівано Риби побачать партнера в новому більш сприятливому світлі і зрозуміють, що його поведінка досить розумна.

Представникам знака Риби, у яких ще немає другої половинки, серпень обіцяє інтернет-знайомство з людиною, з якою одразу ж виникне сильний емоційний зв'язок. Але квапити події не варто, краще насолодитися дружнім спілкуванням, а вже під час особистої зустрічі в другій половині місяця можна буде краще один одного взнати.

Здоров'я. Нездужання і захворювання Риб у серпні можуть бути пов'язані з депресією і станом їхнього духу. Тому їм краще розслабитися і піти у відпустку відпочити, тому що психіка буде на межі. Також корисно буде звернутися до психоаналітика або астролога. Якщо ж Риби будуть щасливі, задоволені, а поруч з ними буде друга половина, їхнє здоров'я буде в порядку. Якщо обставини складатимуться невдало Риби можуть захворіти, і жодні ліки не будуть здатні поліпшити їхній стан. Місяць небезпечний тим, що Риби можуть підсісти на психоделічні ліки та наркотики. Крім того, в серпні Риби будуть схильними до захворювань носоглотки, тому потрібно намагатися не пити холодних напоїв, потрібно уникати протягів і холодного морозива.

Нейтральним серпень-2023 буде для наступних знаків:

Овен

У серпні 2023 року Овну потрібно дозволити собі нарешті розслабитися і відпочити так, як він уже давно мріяв. На Овна чекає рівний місяць. У серпні він приділятиме більше часу сімейним справам. Не виключено, що на Овна в серпні чекає справа, яка потребує багато часу і сил, наприклад, ремонт, клопоти, пов'язані з батьками, старими друзями або дітьми.

Сприятливі дні для Овна: 1, 5, 14, 20, 29 серпня.

Несприятливі дні для Овна: 7, 17, 22, 27 серпня.

Серпень буде вдалим для занять творчими проєктами. На Овнів-художників, Овнів-музикантів, Овнів-акторів чекає класний період у сенсі творчості. Тому слід скористатися цим.

Втім, і ті Овни, діяльність яких далека від творчості і мистецтва, в серпні зможуть проявити себе з найкращого боку. Керівництво обов'язково відзначить та оцінить і ініціативність Овна, а також оригінальний підхід до вирішення повсякденних завдань.

В середині місяця долею Овна стане нудна і рутинна робота, чого він терпіти не може. Але, тим не менш, доведеться потерпіти.

Овну потрібно бути більш організованим, не випускати з уваги ніяких дрібниць, ретельно перевіряти результати роботи – є ризик припуститися помилки.

Наприкінці серпня є ймовірність того, що колеги Овна будуть намагатися встромляти йому палиці в колеса. Якщо роботі Овна спробують перешкодити, йому важливо намагатися тримати себе в руках. Інакше колектив не пробачить запальності.

У серпні 2023-го Овну не варто відкривати новий бізнес, ризикувати, укладати угоди, оформляти фінансові документи, зв'язувати себе кредитними зобов'язаннями.

Особисте життя. Серпень 2023-го в сенсі особистого життя буде для Овна далеко не найбільш сприятливим для довгих стосунків місяцем. Але цікаві зустрічі з неординарними людьми, зустрічі на одну ніч будуть на нього чекати. Імовірність знайомства з майбутньою другою половинкою буде підвищуватися під час дружніх зустрічей. Але довгі і серйозні стосунки потрібно починати вже наступного місяця.

В середині місяця гармонія у стосунках може бути порушена у тих людей, які давно знають один одного. Яблуком розбрату може стати висока завантаженість Овна на роботі, через що зірветься давно запланований вихід у світ із коханою людиною або намічена поїздка.

Здоров'я. Протягом усього серпня Овен буде дуже енергійним. Серйозних проблем зі здоров'ям, найімовірніше, не буде. Можуть бути застуди та інфекції. Малоймовірне загострення хронічних недуг і зараження коронавірусом. Також у перший тиждень серпня може підвищитися чутливість до продуктів харчування, а також до косметичних і лікарських препаратів. Можуть про себе дати знати алергії.

Скорпіон

Серпень 2023 року для Скорпіона обіцяє бути нормальним місяцем, коли буде ні холодно, ні жарко. Щоб у серпні близьких не почало дратувати безтурботний і лінивий стан Скорпіона, потрібно придумати, чим їх розважити, тому що цього місяця йому може закортіти розслабитися, і згодиться все – від пікніка до походу в кінотеатр. Непростий пошук згоди з оточуючими добігає кінця в житті Скорпіона, і можуть виникати дуже великі протиріччя. Проте, дуже скоро в оселі Скорпіона запанує взаємна любов, особливо в другій половині місяця.

Несприятливі дні для Скорпіона: 1, 10, 16, 19, 24, 29 серпня.

Сприятливі дні для Скорпіона: 8, 9, 12, 21, 25, 31 Серпня.

Кар'єра. У серпні Скорпіону необхідно планувати свій день так, щоб встигнути приділити час близьким людям. Працювати цього місяця систематично він, швидше за все, не зможе. Деякі події і обставини будуть збивати з пантелику Скорпіона і відволікати від вирішення основних завдань. Потрібно намагатися виконувати те, що не вимагає тривалого зосередження – потрібно влаштовувати невеликі перерви частіше, ніж зазвичай. Також Скорпіону потрібно кинути палити, адже цей знак зодіаку дуже часто має наркотичну або алкогольну залежність, завжди прагне все це спробувати.

Зірки застерігають Скорпіона від поспішних висловлювань. Цього місяця він може висловлюватися вагомо і переконати інших у своїй правоті. Однак лише добре продумані слова матимуть ефект. Вчиняти спонтанно не рекомендується.

У фінансових питаннях Скорпіону в серпні слід включити режим економії, не купувати дорогих речей, будинків, нерухомості, автомобілів. Навіть якщо в гаманці повно грошей, потрібно намагатися зайвий раз не витрачатися. У борг в цей період потрібно намагатися не давати, інакше його не повернуть.

Особисте життя. У самотніх Скорпіонів в серпні з'явиться можливість випробувати вплив своїх чар на зацікавлених у них представників протилежної статі. Цілком імовірно, що знайомство не призведе до серйозних стосунків. Тому до нового знайомства краще поставитися як до приємної пригоди.

Для сформованих пар зі Скорпіоном серпень буде цілком гармонійним. Якщо Скорпіон перебуває у шлюбі, то всю свою енергію йому потрібно направити на своїх близьких і частіше говорити з ними.

Здоров'я. У серпні Скорпіону слід остерігатися переломів кінцівок. Настрій Скорпіона цього місяця буде вирішувати дуже багато. Сприятливий вплив на організм матимуть заняття спортом, активний відпочинок, походи і поїздки в найближчий ліс або до моря. Також Скорпіонам, які воюють на фронті, потрібно бути обережнішими – є небезпека підірватися на міні.

Стрілець

Серпень-2023 обіцяє бути більш-менш рівним місяцем для Стрільця. У виграші буде той, хто буде здатний реагувати на мінливі правила гри. Для Стрільця все може несподівано змінюватися. Той, хто легко може відмовитися від звичного і зручного, куди-небудь переїхати і емігрувати, повинні використовувати свої шанси. Не потрібно жаліти себе, не потрібно боятися змінюватися. Все в цьому місяці буде пластично і гнучко. Така удача випадає нечасто. Стрілець у серпні буде сповнений сил, цікавих ідей, енергії, особливо в нових проєктах. Оточуючі тільки й будуть думати про те, що допомогти і підтримати Стрільця, і цим можна сміливо користуватися. На ловця і звір біжить, тому до Стрільця прийде потрібне.

Сприятливі дні для Стрільця: 1, 2, 10, 15, 23, 29 серпня.

Несприятливі дні для Стрільця: 3, 6, 18, 20, 22, 31 серпня.

Кар'єра. У серпні 2023-го Стрілець може взяти нову кар'єрну планку і нову висоту. Без жалю Стрілець повинен розлучатися з тим, що не приносить йому ніяких дивідендів, зробити крок назустріч новому, не втрачати надії. Жити потрібно за принципом "менше слів, більше справ". Рухатися необхідно в потрібному напрямку дрібними кроками, але тільки вперед. Потрібно постаратися не втратити свій шанс, який нададуть зірки цього місяця. І тоді можливий несподіваний прорив.

У спірних ситуаціях Стрільцеві потрібно підтримувати своїх товаришів по службі. Тим самим, вдасться завоювати їхню прихильність, що буде незайвим у подальшій діяльності.

Особисте життя. У серпні Стрілець може відчути, що втрачає звичну владу над коханою людиною. Потрібно навчитися прислухатися до думки партнера, і тоді стосунки можуть швидко налагодитися. Потрібно постаратися не зациклюватися на собі, тому що тим самим можна зруйнувати відносини.

У самотніх Стрільців в серпні напевно з'явиться нове захоплення. Однак поспішати ухвалювати серйозні рішення під впливом пориву не варто. Також можливий шикарний закордонний роман.

Здоров'я. У серпні-2023 здоров'я Стрільця може погіршитися хіба що через неуважність і неправильне харчування. Хот-доги, як і будь-яка вулична їжа, Стрільцеві просто протипоказані. Надайте перевагу домашній їжі або хорошому ресторану. Органи травлення будуть найслабшим місцем Стрільця цього місяця, розлад шлунка може його серйозно підвести.

Водолій

Серпень 2023 року буде для Водолія рівним і вельми позитивним періодом. Цього місяця Водолій потребуватиме змін і нових відчуттів, і від цього нетерпіння можуть постраждати його близькі, які ні в чому не винні, тому не варто бути з ними різкими. Також не потрібно квапити події, незважаючи на те, що повня 1 серпня була якраз у знаку Водолія. Повний Місяць у Водолії може створювати емоційні перепади, особливо в першій половині місяця. У цьому місяці потрібно враховувати думки та інтереси оточуючих. А, приймаючи рішення, необхідно керуватися здоровим глуздом.

Сприятливі дні для Водолія: 1, 2, 6, 7, 14, 19, 28 серпня.

Несприятливі дні для Водолія: 8, 9, 16, 17, 23, 26 серпня.

Кар'єра. Водолію в серпні 2023-го не варто йти на поводі у свого темпераменту, роздуваючи конфлікти на роботі і не тільки. Поточна діяльність здасться Водолію досить нудною, колеги – недоброзичливими, а начальник – скупердяем.

У серпні Водолій повинен засновувати свої висновки тільки на доведених фактах і не вірити передчуттям. Також важливо бути добрішими до оточуючих. Така політика зміцнить фінансовий добробут Водолія, особливо якщо він є волелюбним і незалежним бізнесменом.

Особисте життя. У серпні-2023 Водолії, які перебувають у відносинах, повинні тримати себе в руках. Невеликий відпочинок від трудових буднів принесе розгул пристрастей. Емоції будуть бити через край, тому необхідно буде контролювати свої слова і вчинки, інакше не уникнути сварок і конфліктів із чоловіком.

Здоров'я. Незважаючи на велику витрату енергії на діловому і любовному фронтах, в серпні-2023 ніяких проблем зі здоров'ям у Водолія не буде. Для зняття напруги достатньо буде короткочасного відпочинку – сили будуть тут же відновлені. У серпні Водолію рекомендується утриматися від екстремальних видів спорту і відвідування тренажерного залу.

Щасливчики серпня 2023 року:

Телець

Телець стане головним щасливчиком серпня 2023 року. Для нього місяць пройде під трьома плюсами. Серпень буде часом робити рішучі кроки. Якщо Телець давно тупцює на місці, то прийшов час, щоб це змінити остаточно і безповоротно – діяти рішуче і впевнено, як слон, що торує собі шлях. Телець повинен пам'ятати в серпні, що всі люди помиляються, навіть професіонали, тож слід обходити колег на повороті.

Тельцю в серпні варто перевіряти будь-яку інформацію, це буде дуже важливо, особливо наприкінці місяця, коли буде ретроградний Меркурій. Венера, яка керує цим знаком Зодіаку, буде ретроградною весь місяць, але, тим не менш, вона нес створить великих неприємностей.

Сприятливі дні для Тельця: 6, 12, 19, 23 серпня.

Несприятливі дні для Тельця: 4, 8, 13 серпня.

Кар'єра. Зоряна атмосфера в серпні-2023 відкриє перед Тельцем дуже хороші перспективи в сферах, пов'язаних із комунікацією, торгівлею і різного роду угодами. Завдяки практичному і "грошовому" розуму Тельця і його організаторським здібностям в серпні він буде здатний зробити прорив в будь-якій справі, яка у нього довгий час пробуксовувала, а от тепер вона нарешті піде.

Вдалою для Тельця у багатьох відношеннях буде друга половина серпня-2023. Двері, які раніше були закриті для представників знака, тепер несподівано можуть відкритися. Тельця в цей час можуть призначити куратором дуже важливого проекту, про який він давно мріяв, або запропонують таку посаду, до якої він давно прагнув, – нарешті здійсниться те, чого він давно хотів. Обставини, які раніше заважали йому зробити крок вперед, нарешті перестануть тяжіти над ним, і Телець зможе полегшено зітхнути.

Тельцю потрібно приготуватися до того, що наприкінці місяця з ним багато будуть радитися і на нього багато будуть рівнятися. Не виключено, що стануть надходити прохання про допомогу.

Разом із тим, можливі і деякі конфлікти на фінансовому грунті як з друзями і родичами, так і на державному рівні, особливо поблизу 8-9 серпня.

Особисте життя. Творча енергія в серпні 2023-го покине сферу особистих відносин Тельця, і це позначиться на ній самим позитивним чином. З одного боку, Телець почне проявляти свою творчість у фінансових справах, але з іншого – ті представники знака, які не поринуть у вирішення грошових питань, приділять дуже багато часу близьким відносинам. Телець зможе уникнути проблемних ситуацій, примиритися, досягти рівних взаємин, особливо з тими людьми, з якими Телець давно посварився і навіть не думав, що зможе коли-небудь повернути цю людину назад.

Незвичайні побачення, оригінальні подарунки, сюрпризи з приводу і без приводу – все це чекає Тельця в серпні. Цей час просто створено для того, щоб дивувати і самому дивуватися.

Вільні представники знака Телець, які ще не перебувають у шлюбі, в серпні можуть зустріти свою любов в інтернеті.

Здоров'я. Тельцю необхідно максимально активно провести першу половину серпня 2023-го. В цей час сприятливо регулярно бігати, ходити в туристичні походи і вирушати на велопрогулянки. Не зайвим буде записатися в туристичну секцію. Якщо Тельця щось турбує, краще обговорити проблему з лікарем. Інакше він ризикує погіршити ситуацію, і тоді навіть банальна застуда може перерости в хронічне захворювання. В цілому, в плані здоров'я у Тельця все повинно бути більш-менш стабільно в серпні.

Рак

Серпень 2023 року буде для раку вдалим періодом. Він давно мріяв розібратися з усіма своїми робочими питаннями, і йому вдасться це зробити в кінці літа. Очистивши навколишній простір і будинок, Рак відкриє перед собою можливості отримати щось нове, в тому числі і на роботі. У нього з'явиться новий офіс, новий робочий простір. Більше часу Раку слід проводити в колі рідних і близьких, відпочивати. Спілкування з близькими принесе радість і додасть оптимізму.

Сприятливі дні для раку: 7, 11, 16, 18, 26 серпня.

Несприятливі дні для раку: 8, 13, 21 серпня.

Серпень для Рака стане часом закладання фундаменту для майбутніх досягнень. Рак навіть не уявляє, наскільки важливим для нього буде серпень. Якщо він хоче стабільності у фінансовій сфері, це буде ідеальний місяць, щоб цю стабільність закласти. У цьому місяці не варто розмінюватися на дрібниці. Не можна жертвувати великими цілями на догоду якимсь дрібним миттєвим вигодам.

В середині місяця у Рака з'явиться можливість для укладення нових ділових контрактів. Багато що буде залежати від особистої ініціативи Рака. Не варто відсиджуватися в сторонці, поступаючись штурвалом колегам. Потрібно побороти сумніви в своїх силах, адже будь-яка справа в серпні Раку буде по плечу. І Рак може просто змінитися, особливо в кар'єрному питанні.

У серпні на роботі ймовірні невеликі труднощі, можливі розбіжності з колегами і партнерами, оскільки Меркурій стане ретроградним. Але не варто даремно ламати списи, краще відкласти вирішення спірних питань до наступного місяця.

Особисте життя. Ближче до середини серпня-2023 для Рака настане час проявляти свої почуття, робити пропозицію руки і серця, давати згоду на таку пропозицію. Особливо якщо мова йде про людину, яку Рак давно знає.

В цей же час деякі представники знака можуть возз'єднатися з колишніми шлюбними партнерами. В життя Рака раптово можуть повернутися люди з минулого, що теж буде сприятливо.

Наприкінці серпня нерішучість Рака в амурних питаннях дещо зросте. Аж до початку вересня буде не найкраща пора для побачень із новими людьми. У 20-х числа місяця побачення з новими людьми для раку просто неприпустимі.

Здоров'я. Щоб уберегти себе від психологічного дискомфорту і фізичних нездужань, Раку в першій половині серпня потрібно зайнятися йогою або відправитися у відпустку. Середина місяця буде сприятливим часом для лікування і профілактичного огляду зубів і ясен. В кінці місяця Рак відчує довгоочікуваний приплив сил і може зайнятися спортом і танцями.

Лев

Для Лева серпень 2023 року буде прекрасним місяцем, навіть незважаючи на те, що Чорний Місяць буде рухатися по його знаку. Чорний Місяць буде створювати найжахливіші ситуації, особливо пов'язані зі зрадою і зрадами.

Венера все ще буде рухатися по знаку Лева, тому в серпні представників знака може переповнювати позитив. У першій половині місяця, до ретроградності Меркурія, Лев може сміливо дати хід новій справі, та й в особистому житті все буде складатися добре. Якщо доля буде кидати виклик, не варто ухилятися – Лев зможе подолати будь-які неприємності.

Серпень буде хорошим періодом не тільки для того, щоб взяти нові висоти. Перемога в будь-якому випадку буде за левом. Головне-в поспіху не ображати колег і близьких людей, інакше це пізніше відгукнеться.

Сприятливі дні для Лева: 2, 6, 14, 17, 19, 29 серпня.

Несприятливі дні для Лева: 1, 5, 10, 13, 20, 26, 27, 31 серпня.

Кар'єра. Лева в серпні можуть обчистити дуже багато чого завдяки своєму красномовству. Однак іноді мова може також ставати і найлютішим ворогом. Тому не варто базікати зайвого, з колегами потрібно підтримувати рівні і теплі відносини, але не варто присвячувати їх в нюанси – Лева можуть передати.

Начальство в серпні буде налаштоване вельми лояльно по відношенню до Лева. Тому він може сміливо висувати конструктивні пропозиції, оригінальні ідеї, просити більшого і домагатися кращого, а також загадувати неможливе. Зараз хороший місяць для Лева, щоб отримати бажане.

Особисте життя. У серпні в особистому житті Льву доведеться зануритися в минуле і виправити свої помилки. Партнер або партнерка згадає про приховані образи, і Льву доведеться просто прийняти ситуацію зі смиренням. Однак і помиритися Лев зі своєю другою половиною може в будь-який момент.

Одиноким Левам зірки приготували приємний сюрприз-людина, до якого Лев проявляв симпатію, може проявити відповідні почуття.

Здоров'я. Зі здоров'ям у Льва в серпні все повинно бути більш-менш благополучно. Якщо він буде вести здоровий спосіб життя, то все буде відмінно. Можлива небезпека з боку тварин, тому Леву не можна ображати собак, які можуть його покусати, і кішок, які можуть його роздряпати. Також не варто зловживати алкоголем.

Терези

У Терезів серпень 2023-го пройде під знаком плюсом. Вони довго воювали зі своїми недоліками, і от у серпні процес нарешті завершиться, і почнеться новий етап в житті з новими можливостями. Терезам багато що належить почати з нуля, багато в чому це буде стосуватися кар'єри і професії. Але боятися не варто, адже всі зміни будуть тільки на краще. Якщо Терезів попросили звільнитися, вони можуть сміливо звільнятися – їм тут же підвернеться щось хороше. Якщо запропонували нову роботу-потрібно сміливо йти на нове місце. Також слід постаратися приділити час дому та сім'ї. Можна кардинально поміняти обстановку, освіжити інтер'єр.

Сприятливі дні для Терезів: 6, 8, 18, 19, 23, 24 серпня.

Несприятливі дні для Терезів: 9, 14, 15, 25, 26 серпня.

Кар'єра. У питаннях кар'єри головна порада серпня для Терезів – не поспішати, відводити достатньо часу на обдумування проблем і прийняття важливих рішень. У цьому місяці Терези можуть зробити крок в Нове життя, і зворотного шляху вже може не бути. Потрібно шукати позитивні моменти в будь –якій ситуації-досвід, яким би він не був, це наблизить до кращого розуміння себе. Наприкінці місяця Терези можуть поговорити з керівництвом про підвищення зарплати, і начальство буде абсолютно лояльно. Можливий кардинальний кар'єрний ріст, зміна офісу і діяльності. Терезів чекає серйозна протекція, фінансові покровителі зроблять для них дуже багато.

У будь-якому випадку фінансова ситуація дуже сприятлива для Терезів, вони можуть навіть спробувати себе в грі.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Особисте життя. До середини серпня 2023 року в особистому житті у Терезів все буде прекрасно, а потім можуть виникнути дрібні сварки, але не варто їм надавати великого значення.

Здоров'я. У серпні Терезам не загрожують ніякі особливі хвороби. Однак слід остерігатися травм в результаті нещасного випадку або ДТП. Тому варто скасувати далекі поїздки. Це сприятливий час, щоб провести свою відпустку десь на дачі. А так, зі здоров'ям все повинно бути нормально.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти