StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Астролог назвав невдах серпня 2023: на кого чекають хвороби і неприємності

3 серпня 2023, 09:38оновлено 3 серпня 2023, 12:50
Знаки зодіаку Близнюки, Діва, Козерог та Риби зіткнуться з певними складнощами в останній місяць літа, попередив Влад Росс.
Влад Росс, гороскоп
Влад Росс назвав невдах місяця в серпні 2023 - гороскоп / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, УНІАН

Астролог Влад Росс склав гороскоп на серпень 2023 і розповів, для яких знаків зодіаку останній місяць літа буде дуже невдалим. Таких знаків всього три - це Близнюки, Діви, Козерог та Риби.

Близнюкам, щоб легко пройти цей місяць, потрібно не лінуватися і прислухатися до інтуїції. Дівам варто шукати своє покликання й знати міру. А у Риб є серйозний ризик захворіти.

Якщо вам цікаво дізнатися прогноз на серпень від астролога Анжели Перл для цих знаків зодіаку, читайте матеріали:

Гороскоп на серпень 2023 Близнюки

Серпень 2023-го буде дуже складним місяцем для Близнюків, на них чекатимуть неприємності. З одного боку, серпень принесе Близнюкам багато горя, з іншого – несподівані радості, але при цьому вимагатиме докласти чимало зусиль та енергії. Тому для тих представників цього знака зодіаку, які не звикли вкладати енергію в те, що вони роблять, місяць може бути негативним.

"Але тих, хто буде викладатися, чекатимуть несподівані плюси попри те, що місяць буде далеко не найвдалішим. Якщо Близнюки віддадуть в серпні стільки, скільки буде потрібно, то згодом вони отримають в рази більше, ніж очікували", - розповів Росс в інтерв'ю Главреду.

Близнюкам в серпні потрібно використовувати будь-яку можливість, щоб заявити про себе. Однак, ухвалюючи рішення, завжди потрібно думати про те, які наслідки вони спричинять, особливо в кінці місяця, коли Меркурій, який керує цим знаком зодіаку, стане ретроградним.

"Найголовніше - знайти ключ до гармонії зі світом. Все, що пов'язано з Інтернетом, зв'язком, дрібними знайомствами та швидкоплинними романами, Близнюкам буде вдаватися дуже легко", - порадив астролог.

Сприятливі дні для Близнюків: 4, 12, 18, 22, 28 серпня.

Несприятливі дні для Близнюків: 6, 10, 14, 30 серпня.

Кар'єра. Інформація, яку шукали Близнюки, стане доступною вже в перший тиждень серпня, що приведе їх до кар'єрних і творчих проривів. Не виключено, що це стане важливим переломним моментом в їхніх стосунках з колегами, колективом. Але Близнюкам не варто рубати з плеча. Якщо, наприклад, буде хотітися звільнитися на початку місяця, то краще цього не робити.

Середина місяця обіцяє Близнюкам творчий підйом і професійне зростання. У цей час багато складних завдань буде вдаватися вирішити досить легко, головне – докладати відповідних зусиль.

В кінці місяця настрій Близнюків буде дуже мінливим, тому потрібно бути надзвичайно уважними до зовнішніх подразників.

Фінанси. Для фінансових справ в кінці серпня складеться несприятлива ситуація. Це стосуватиметься операцій з грошима, роботою, документацією. Оскільки Меркурій стане ретроградним, важливо все встигнути в першій половині місяця.

Особисте життя. Близнюкам вистачить кількох побачень, щоб зрозуміти, з ким стосунки можуть мати романтичне продовження, з ким – ні. 8-10 серпня Близнюків можуть обдурити на гроші любовні партнери.

Здоров'я. У першій половині серпня Близнюкам слід приділити увагу профілактиці захворювань серцево-судинної системи. Рекомендується виключити з раціону продукти з високим вмістом холестерину, а також випічку і макарони. Вкрай важливо буде спати не менше 7-8 годин на добу. Також буде важливим зробити УЗД всіх органів, просто перевіритися.

Дивіться відео гороскопу для всіх знаків Зодіаку на серпень-2023 від астролога Влада Росса:

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Гороскоп на серпень 2023 - Діва

Серпень 2023 року для Діви буде не найкращим місяцем. Робота стане для неї рідною домівкою, оскільки Марс все ще рухатиметься по цьому знаку. Представникам знака поставити собі запитання про те, а чи потрібно так надриватися. До слова, Діві в цьому місяці краще не підіймати та не носити нічого занадто важкого, каже гороскоп.

Хороший місяць, щоб допомагати батькам і прикрашати своє сімейне гніздечко, піклуватися про близьких. Діва може розраховувати на допомогу, підтримку і розуміння другої половинки. Їй можуть допомагати близькі, соратники, особливо в самому кінці місяця, передусім, у фінансовому плані.

Сприятливі дні для Діви: 3, 9, 17, 21, 29, 31 серпня.

Несприятливі дні для Діви: 6, 12, 14, 15, 23, 24 серпня.

Кар'єра. Дів у серпні супроводжуватиме удача в творчих професіях. У цьому місяці можливі також і сумніви, зокрема, чи варто далі займатися музикою, мистецтвом або спробувати себе в чому-небудь іншому. Сумніви з приводу професії можуть розвіятися до кінця місяця. У цей час варто розглянути можливість повного циклу професійного навчання або замовити у астролога натальную карту і дізнатися своє покликання.

У серпні Діві слід згадати про тих, хто її підтримував останнім часом, поцікавитися, як йдуть справи у цих людей. Якщо їм необхідна допомога, Діві слід зробити все, що від неї залежить, і допомогти.

Особисте життя. В особистому житті в серпні-2023 у Діви все буде складатися досить успішно. Дівам, які перебувають у шлюбі, зірки радять більше часу приділяти своїй родині. Саме в спілкуванні з близькими Діва знайде спокій та забуде про неприємності. Особливих протиріч в цьому місяці не буде.

Діви, які ще не перебувають у шлюбі або стосунках, зможуть в серпні завоювати серце того, хто їм дуже подобається. Особливо мова йде про людей з минулого. У Дів з'явиться реальний шанс на взаємність, тому не варто боятися зробити перший крок. Але з ніжними зізнаннями поки поспішати не варто, поки Венера буде залишатися ретроградною. Краще відкривати своє серце в другій половині вересня.

Здоров'я. Щоб відчувати себе бадьорими і здоровими в серпні, Діві необхідно в усьому знати міру, сідати на дієту. Організм Діви буде дуже чутливий до неякісних продуктів, є ризик отруїтися. Дуже важливо дотримуватися запобіжних заходів.

Гороскоп на серпень 2023 Риби

У Риб серпень 2023 року пройде під знаком мінус, оскільки "планета великого нещастя" Сатурн царюватиме в цьому знаку зодіаку.

"Зірки радять Рибам нічого не робити в серпні, якщо вони можуть собі це дозволити. Ініціатива Риб буде повністю каратися. Тому потрібно розслабитися і відпочивати. Відпочинок біля води - це те, що доктор прописав Рибам на серпень", - сказав Влад Росс.

За словами фахівця, життєвий пазл буде складатися вдало і без участі Риб.

"Тобто, якщо вони не братимуть активної участі в подіях, що відбуваються, доля не буде їх чіпати. Тому краще заощадити сили, і тоді вже до осені вдасться зробити кар'єрний стрибок. А в серпні найкраще розслабитися", - порадив астролог.

У серпні Риби можуть проявити егоцентризм. Сприятливо звертати увагу на себе і любити себе. У цьому Рибам також допоможуть близькі, колеги, коханці.

Сприятливі дні для Риб: 4, 8, 9, 16, 17, 22 серпня.

Несприятливі дні для Риб: 1, 2, 10, 11, 19, 29 серпня.

Кар'єра. У серпні-2023 Рибам не варто допускати завалу на роботі. Запущені справи можуть принести проблеми у вересні. Тому важливо сумлінно виконувати свої посадові обов'язки. Але найкраще піти у відпустку.

Великих досягнень у професійній сфері в цей період не передбачається. Не виключено навіть, що Риби навіть зроблять кілька кроків назад. Однак цей вимушений захід стане підготовкою до ривка вперед у вересні.

Фінанси. Ситуація з грошима в серпні буде вельми невизначеною. Тому фінансові угоди їм протипоказані. Гроші будуть водитися від випадку до випадку. Риби виявляться не в змозі утримати зароблене, якщо захочуть у що-небудь вкластися.

Особисте життя. У серпні на Риб чекатимуть сильні почуття, часом створюють складні ситуації. Ймовірно, їм можуть почати нав'язувати свою волю коханці, через що виникне дискомфорт. Але в підсумку все повернеться в спокійне русло в другій половині місяця. Несподівано Риби побачать партнера в новому більш сприятливому світлі й зрозуміють, що його поведінка є досить розумною.

Представникам знака Риби, у яких ще немає другої половинки, серпень віщує інтернет-знайомство з людиною, з якою одразу ж виникне сильний емоційний зв'язок. Але квапити події не варто, краще насолодитися дружнім спілкуванням, а вже при особистій зустрічі в другій половині місяця можна буде краще одне одного дізнатися.

Здоров'я. Нездужання та захворювання Риб в серпні можуть бути пов'язані з депресією і станом їхнього духу. Тому їм найкраще розслабитися і відправитися у відпустку, тому що психіка буде на межі. Також корисно буде звернутися до психоаналітика або астролога. Якщо ж Риби будуть щасливі, задоволені, а поруч з ними буде друга половинка, їхнє здоров'я буде в порядку.

Є ризик захворіти, і жодні ліки не будуть в силах поліпшити стан Риб. Місяць небезпечний тим, що Риби можуть підсісти на психоделічні ліки та наркотики. Крім того, в серпні Риби будуть схильні до захворювань носоглотки, тому потрібно намагатися не пити холодних напоїв, потрібно уникати протягів і холодного морозива.

Гороскоп на серпень 2023 року Козеріг

Для Козерога серпень 2023 року пройде під знаком мінус. На початку місяця доля запропонує йому поринути у світ спогадів. В його житті можуть повторитись якісь події, які вже траплялися раніше, або зустрінуться старі знайомі. Зараз важливо пам'ятати, що ініціатива може бути покарана, тому в жодному разі цього місяця не варто нічого починати чи відкривати.

Наприкінці літа Козеріг буде дуже зайнятий справами. Головним для нього буде спрямувати енергію у потрібне русло – на поповнення свого інтелектуального багажу, розширення професійних навичок. Дуже вдалий час для вивчення іноземних мов. За словами астролога, настає чудовий час, щоб розкрити в собі та своїх дітях нові здібності, нові ініціативи.

Важливі справи та далекі подорожі не варто планувати на другу половину серпня.

Сприятливі дні для Козерога: 2, 3, 4, 8, 11, 15, 16, 21, 26, 30 серпня.

Несприятливі дні для Козерога: 6, 7, 10, 12, 14, 17, 19, 23, 28 серпня.

Особисте життя. Козеріг у серпні краще, ніж його близькі, знатиме, як вчинити в тій чи іншій ситуації, але вони не слухатимуться – їм треба дати спокій цього місяця. Тим більше, навколо буде море уваги протилежної статі, і встояти перед фліртом просто неможливо. У Козерога можливий роман із людиною з минулого. У серпні сімейний корабель Козерога натрапить на риф, тому слід заздалегідь взяти потрібний курс, щоб побутові чвари не затьмарювали любовне життя.

Стосунки з обранцем розвиватимуться динамічно – то мир, то сварки. Козерогу потрібно керувати у стосунках м'яко та ненав'язливо. А ось упертість може створити багато проблем.

Кар'єра. Після першої декади серпня Козеріг на роботі зіштовхнеться зі складнощами, його навіть можуть звільнити. І Козеріг, звичайно ж, такого не пробачить.

Незабаром фінансові справи Козерога підуть у гору, а поки що чекає період, коли потрібно повертати борги, особливо наприкінці місяця на ретроградному Меркурії після 23 серпня. У другій половині серпня у комерційному плані у Козерога буде все більш-менш стабільно. Справи зі старими партнерами можуть поновитися, і тоді буде забезпечено успіх.

Здоров'я. У серпні 2023-го Козеріг буде у чудовій формі та готовий до історичних подвигів. Але великих перевантажень у спорті краще уникати. З другої декади серпня під ударом можуть виявитися нирки та вся сечостатева система. Можливі статеві інфекції та гінекологічні захворювання. Всі хвороби, які виявляться в цей період, не варто запускати – вони можуть швидко перейти в хронічну форму.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти