StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на квітень 2024 для Тельців: несподівана удача і прорив, але є й ризики

30 березня 2024, 13:40
Астролог порадила: звільніться у квітні від того, що вам уже не потрібно. Не варто тягнути за собою зайве.
Анжела Перл, гороскоп
Телець - Гороскоп на квітень 2024 від Анжели Перл / Колаж: Главред, фото: скріншот, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на квітень 2024 для Тельців.

Якщо вам цікавий Таро-прогноз на другий місяць весни для цього знака зодіаку, читайте матеріал: Гороскоп Таро на квітень 2024: Овнам - вибір, Тельцям - пауза, Близнюкам - заздрість.

Як розповіла фахівчиня на своєму Youtube-каналі, з 1 по 25 квітня Меркурій розвератється в ретроградний рух у 12-му домі гороскопа. Це сектор, який відповідає за ту частину життя, яку ви не афішуєте. Потрібно буде щось переглядати, переробляти, передумувати. Також це сектор позбавлення. Наприклад, Тельці можуть викинути всі непотрібні речі.

Коли ретро Меркурій перебуває у дванадцятому домі гороскопа, добре здати аналізи, вирушити в санаторій або ізольоване місце. Можливо, потрібно буде переробити документи або поїхати в якесь місце, в якому ви вже були, або відновити старі стосунки.

"Це можуть бути навіть таємні стосунки, тому що 6 квітня Венера входить у 12-й будинок гороскопа, а Венера - це кохання. Не виключені стосунки на відстані. Людина з минулого може повернутися до вас, ваш колишній або колишня. Венера також означає гроші. Можливо, ви будете допомагати комусь або отримаєте гроші з якихось таємних джерел", - розповіла астрологиня.

8 квітня - сонячне затемнення, закінчуватиметься коридор затемнень.

"Сонячне затемнення символізує початок. Це може бути вагітність, початок нового життя, отримання спадщини від когось, хто пішов із життя, але водночас це дає вам шанс почати щось. Це може бути імміграція, завершення життя в якійсь країні, в якомусь місці та початок життя в іншому місці, в іншій країні. Ви чогось позбудетеся, хтось піде з вашого життя, але натомість почнеться новий період життя або хтось новий прийде у ваше життя", - розповіла Анжела Перл.

Фахівець порадила: звільніться від того, що вам уже не потрібно. Не варто тягнути за собою зайве.

У цей період добре займатися медитаціями, проводити ритуал очищення.

"Можна встати під душ і уявити, що душ змиває з вас усі погані погляди та погані думки інших людей, і ваші теж. Або запаліть свічку, посипате крупну сіль у кути будинку, залиште на ніч, а потім викиньте. Так ви можете позбутися поганої енергії. Це дуже чудово робити саме вам 8 квітня, тому що у вас вплив на 12-й дім таємних і потойбічних сил", - розповіла Анжела Перл.

З 18 по 21 квітня буде з'єднання Юпітера з Ураном у знаку Тельця. Це дві потужні, сильні планети.

"Уран символізує сюрпризи, несподіванки символізує, свободу, звільнення. Він з'єднується з Юпітером, а це планета щастя, везіння, удачі. Може бути якась несподівана удача або можливість, особливо для тих Тельців, у яких день народження з 11 по 13 травня", - сказала фахівець.

На Тельців може чекати новина про вагітність, народження дітей, шлюб, зустріч, знайомство.

"Коли ми знайомимося під час ретроградного Меркурія, потім ми можемо розчаровуватися", - попередила астролог.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

20 квітня Сонце входить у перший дім гороскопа Тельця. Воно додасть Тельцям енергії, дасть більше такого драйву, бажання жити, вітальності та здоров'я. Якщо не було енергії, то ви будете почуватися набагато краще після 20 квітня, свідчить гороскоп.

30 квітня Венера входить у знак Тельця до кінця травня.

"Коли Венера в нашому знаку, то ми світимося, ми красиві, ми випромінюємо м'якість, жіночність. Вам захочеться вбиратися, красиво одягатися, робити гарний макіяж. Ви будете привертати увагу оточуючих", - розповіла астролог.

10 і 11 квітня буде з'єднання Сатурна з Марсом - це дві абсолютно різні планети за характером. Сатурн - повільний, серйозний, який все зменшує, стримує, затримує. Марс - швидкий та вогненний.

"Сатурн символізує лід, холод, а Марс символізує вогонь, спеку. Можете собі уявити лід і полум'я. Їхнє з'єднання створить напругу, якийсь прорив потрібно буде зробити. Наприклад, ви трималися-трималися, а потім висловили все, що думаєте своїм друзям", - попередила астрологиня.

Якщо ви плануєте переговори або зустрічі на 10-11 квітня, то краще їх скасувати, щоб уникнути протистояння.

Дивіться відео - Гороскоп на квітень 2024 для Тельців від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти