StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Астролог назвав рік, коли Україна стане членом НАТО і ЄС

27 червня 2024, 08:00
650
Україна стане членом Євросоюзу і НАТО в недалекому майбутньому, терміни офіційного вступу вже зрозумілі, вважає астролог Влад Росс.
Астролог Влад Росс назвав роки, коли Україна стане членом ЄС і НАТО
Астролог передбачив рік вступу України в НАТО і ЄС / Главред

Вступ України до Євросоюзу і НАТО неминучий, і станеться це вже в осяжній перспективі. Про це в коментарі Главреду заявив астролог Влад Росс.

Коментуючи початок переговорів у Євросоюзі про членство України, астролог запевнив, що тепер двері до ЄС для нашої країни відкриті, а до вступу залишається шість років.

"Збувся мій старий прогноз: коли Юпітер 12 років тому увійшов у знак Тельця, я передбачив, що рівно через 12 років перед Україною відкриють двері Євросоюзу. Ось мій прогноз і збувається – президент Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн заявила, що ми на порозі важливого і трансформаційного моменту для України. Переговори, що почалися 25 червня, будуть лише невеликою формальністю. З 1 січня 2030 року Україна буде членом ЄС", – зазначив Влад Росс.

відео дня

Членство України в НАТО, на думку астролога, теж не за горами. При цьому Росс зазначив, що немає жодного шансу, що наша країна вступить до Альянсу, поки президентом США є Джозеф Байден, а його радником – Джейк Салліван.

"За цих двох панів – Байдена і Саллівана – Україна ніколи не стане членом НАТО. Якщо раптом Байден знову стане президентом, а Салліван залишиться при ньому, вони продовжать розповідати нам байки про те, що вони допомагатимуть, що Україна для них – пріоритет, але все буде інакше. За моїм прогнозом, Україну офіційно приймуть до НАТО 2029 року. Хоча, по суті, ми вже в Альянсі, зважаючи на те, що українська армія оснащена натовськими озброєннями і технікою", – наголосив Влад Росс.

Саміт НАТО, який відбудеться 9-11 липня, за словами астролога, особливих проривів не принесе і буде знаменний лише двома моментами.

"По-перше, на цьому саміті стане абсолютно очевидно, що Байден – відіграна карта колоди, а, по-друге, у НАТО з'явиться новий генеральний секретар, яким стане добрий друг України і нинішній прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте. Зірки у Рютте блискучі, тому ця посада його точно чекає. От за Рютте Україна точно увійде в НАТО і стане 33-м членом Альянсу", – упевнений Влад Росс.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс склав прогноз на липень-2024 і розповів, чим буде небезпечна середина літа. Крім того, астролог Влад Росс поділився з Главредом гороскопом на липень-2024 для всіх знаків зодіаку і розповів, які три знаки стануть головними щасливчиками місяця.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Те саме стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям тощо. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти