StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Цей день змінить долю України": коли війна закінчиться - прогноз

14 квітня 2024, 11:11
Коли закінчиться війна в Україні та ЗСУ повернуть окуповані території розповіла Главреду Ангеліна Вакуліна.
Коли закінчиться війна в Україні прогноз
Коли закінчиться війна в Україні прогноз / Колаж Главред, фото pixabay, 121 окрема бригада територіальної оборони ЗСУ, Главред

Військові дії та масові ракетні удари можуть закінчиться скоро. Астролог Ангеліна Вакуліна Главреду розповіла, що влітку буде затишшя.

"Влітку в Україні буде більш спокійно. Можна говорити про повернення невеликих населених пунктів. Можемо говорити про повернення полонених. Можуть повернути тих, кого вже не чекали", - каже астролог.

Чого очікувати восени в Україні - прогноз

"Восени будуть повторювані аспекти весни. Восени, на жаль, буде дуже багато переломних моментів на великих напрямках і населених пунктах. Ми можемо говорити про Схід, лівий берег Херсона, буде вирішуватися ситуація з війною глобальніше", - каже астролог.

За словами астролога, восени можна буде говорити про повернення територій.

"Можна буде говорити про повернення великих окупованих територій і про те, що, на жаль, це буде неспокійно для мирних жителів. Весна - це показник осені, приблизний сценарій", - додала астролог Главреду.

Також астролог відповіла, коли можуть бути переговори України та Росії.

Хто така Ангеліна Вакуліна

Ангеліна Вакуліна - астропсихолог і таролог. Тривалий час практикує астро- та неопсихологію, таро та багато інших інструментів для пізнання себе, йдеться на сайті астролога. Вона часто робить прогнози для України та щодо війни з Росією.

"Я не бачу мирних переговорів із цією владою обох країн. Поточний рік (завершення війни - ред.) ми не розглядаємо. Я не бачу взагалі ніяких переговорів. 2024 рік не може бути переможним. Ми не можемо говорити про те, що буде підписано договір і війна на нашій території закінчиться", - додала вона.

Дивіться відео прогноз астролога Ангеліни Вакуліної для Главреда:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти